reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.

reklama
Ufff. jakoś poszło. Mleko w końcu wypiła ale z kubeczka Adrianka. To już pierwszy sukces że spróbowała. Przy zasypianiu darła się z pół godziny i jak tak żałośnie płakała i patrzyła na mnie przez łzy to już jej chciałam dac....ale chcę już przestac więc trzeba wytrzymac te kilka dni. W końcu usnęła jak ją zaczęłam głaskac i nucic kołysankę. Ciężka sprawa no ale dałam radę z Adriankiem to dam i teraz. :tak:
A z tą 8 latką karmioną to szok:szok: Sewa to faktycznie na patologię zakrawa.
Jasmina fajniusie to zdjęcie:tak:

Nie chce mi sie ruszac. Ale powinnam juz posc spac. :baffled: Tak to juz jest za mna, ze siedze do pozna, a nastepnego dnia marudze, ze sie nie wyspalam i spac mi sie chce.:dry: Szkoda, ze moje dzieciaczki nie lubia spac. Ciekawe po kim to maja?:confused:;-)
No nic. Spadam (oby nie bolesnie;-):-D). Dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.

Ludzmi to się nie ma przejmować, co problemu z odstawieniem, to u mnie było to samo :tak: to u mnie był problem natury emocjonalnej. Tylo, że ja po odstawieniu pomimo tego, że robiłam to stopniowo nie mogłam sobie poradzić z nawałem mleka :baffled: Rety to była tragedia. Ale jakoś przeżyłam :tak:

sikoreczka brawa dla Madziulki. Dzielna dziewczynka :tak:

Ewcia witaj wieczorową porą. Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś. Wiecznie w biegu :tak: Tylko nie siedź za długo nad tymi zeszytami :no:

Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
:tak:
no to gratuluje decyzji,i wyjazdu...

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje,,super...

Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Jeju juz nie moge doczekac sie wyjazdu:-)
ja nieee,,nigdy takich rzeczy nie robiee...

Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)
no dokladnie...

Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.
:-D:-D:-D:-D
Gratuluje.

A oto wiadomosc od Maciusia: :frown::frown::sad::growl::-):-):-):-):-):baffled::baffled::angry::laugh2::tak::zawstydzona/y::no::nerd::rofl2::sorry2::baffled::-p:rofl2::sorry2::-D:-D
Macius na Bb dołącza sie?? hehe

to zdjecie zrobila Jasminka.

supperrrr
Ewcia witaj wieczorową porą. Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś. Wiecznie w biegu :tak: Tylko nie siedź za długo nad tymi zeszytami :no:
no wiem,,hehe,,,nom zostało ich 11,buu
moze ktoras pomoze???

reklama
Do góry