reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem już:-):-)
Małego musiałam rozbudzać,żeby do gina zdążyć.W poczekalni zrobił rumor, potem byliśmy na spcerku.Pod koniec mały spać już chciał ale nie umiał bo mu słoneczko w ślipka świeciło więc padł zaraz po wejściu i teraz śpi a matka powiesiła pranie , wstawiła drugie i je śniadanko.Chałke z nutelką.

reklama
sewa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taka dawka śmiechu od rana to super sprawa :tak:

Dzięki Bodzinka już się przyzwyczaiłam do tej mojej migreny bo takie ataki mam od 7 lat :baffled:, ale już dawno nie miałam, chyba na początku ciąży z Dawidkiem i raz później, bo kiedyś to 1 lub 2 w miesiącu :wściekła/y:

inna wszystkiego naj naj.....

Witajcie dziewczeta.:-)
Ale mam dzis lenia. Ale to wszystko przez mojego M. -Jak widze, ze on nic nie robi, to czemu ja mam cos robic?;-):baffled:
Powinnam sie pakowac -wyjezdzamy dzis do tesciow. Bedziemy tam do niedzieli. Ale jakos nie mam natchnienia. Potem pewnie to robic na wariackich papierach i sie wkurzac, ale co tam teraz sobie poleze z laptopem na kolanach.;-):rofl2:
A dzis jeszcze na 17 Macius zostal zaproszony na urodziny do bajlandii.

Inna wszystkiego najlepszego!

Sikoreczka Madzia wyjatkowo przesliczna, bo w spinieczkach.:tak::-)

Sewa powodzenia u dentysty.
I juz spadam -wracam do zycia...:nerd:;-):-D

Sewa podsyłaj nam częściej takie kawały, będzie się z czego pośmiać.
Przygnębia mnie już ta szaruga za oknem i na dodatek nie mogę znaleźć mieszkanka w przystępnej cenie, a taką miałam nadzieję, że niedługo uwolnię się od teściowej:-:)-(

Dzięki, Dziewczyny, za wszystkie życzenia :-):tak:.
Ja dzisiaj troszkę posprzątałam, poukładałam swoje ciuchy i już się nie mogę doczekac wakacji (tak mnie naszło jak pooglądałam letnie ciuchy;-)).
Oliwka się buntuje i nie chce spać :baffled:.
Aniu, współczuję migreny...Od 7 lat Cię coś takiego męczy??I nic się nie da z tym zrobić??
sewa - uśmiałam się jak norka przy tych kawałach :-D
jasmina, ja to kiedyś robiłam kisiel i zamiast proszek wymieszać z zimną wodą, to wsypałam go do gorącej :-D.To dopiero trzeba mieć talent :-D
katrin, miłego dnia u siostry.Fajnie mieć dobry kontakt z rodzeństwem
I nie wiem co komu jeszcze miałam napisać więc zmykam

reklama
Martynko:
Z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)