reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie popoludniowo.:-)
Juz po szczepieniu i obiedzie. A Grzes byl bardzo dzielny. Tylko troszke plakal (na szczescie tym razem tylko raz byl kuty).:tak:
Wyobrazcie sobie, ze Grzes wazy juz 9,36 kg!:szok::-D

Jasmina gratuluje! super juz niedlugo bedziesz mogla cieszyc sie cala swoja rodzinka!:-):tak:

Sewa ja tez bede za Ciebie trzymac kciuki, zebyscie sie szybciuko polaczyli z mezusiem-tatusiem.:-)

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratuluje.:tak:
A fotka Oliwki-Arabki. Super.

Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Ja mialam, ze jakos nie widzialam specjalnej roznicy.:sorry2:

A oto wiadomosc od Maciusia: :frown::frown::sad::growl::-):-):-):-):-):baffled::baffled::angry::laugh2::tak::zawstydzona/y::no::nerd::rofl2::sorry2::baffled::-p:rofl2::sorry2::-D:-D

Ja chora,Julas chory,agrotechnika zaliczona,egzamin z towaroznawstwa chyba też(wyniki w piątek) a Wy kochane nawet nie zuważyłście że mnie 2 dni nie było:tak:;-):-D.Słodycze do paczek kupione ale nie mogę dostać 27 jednakowych reklamówek na paczki:no:.
GRATULUJE:tak::-D Zdróweczka dla Juleczka!

Ja miałam i sama robie innym, bo ja jestem kosmetyczka, prawie:-):-)
Na rzęsach to nie masz się co bać, trudno to zpsuc a wyglądasz jak po tuszu tylko cały czas.Natomiast na brwiach jak chcesz robić to znajdz dobrą kosmetyczke.No i wcale henna nie musi byc czarna, może być brązowa albo polielata:-):-)
no to się chyba do ciebie wybiorę bo na regulację jak zwykle nie mogę się zebrac. Mam pod samiutkim domem kosmetyczkę i nie mogę tam dotrzec:baffled: A głównie dlatego że nie lubię wyrywania. Mam bardzo mocne włoski i to mnie łokropnie boli. W ciąży mnie nie bolało:-) właśnie po tym poznałam że Madzia w drodze:-p;-)

Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie popoludniowo.:-)
Juz po szczepieniu i obiedzie. A Grzes byl bardzo dzielny. Tylko troszke plakal (na szczescie tym razem tylko raz byl kuty).:tak:
Wyobrazcie sobie, ze Grzes wazy juz 9,36 kg!:szok::-D

A oto wiadomosc od Maciusia: :frown::frown::sad::growl::-):-):-):-):-):baffled::baffled::angry::laugh2::tak::zawstydzona/y::no::nerd::rofl2::sorry2::baffled::-p:rofl2::sorry2::-D:-D
jezyk3fp4.gif
to dla Maciusia:-D a Grześ to waży już chyba tyle co moja Madzia:szok: Nie wiem dokładnie ile ona ma ale z 11 kilo:sorry2:
Idę poprac i pozmywac. A jak mi się nie chce:baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry:

reklama
Do góry