reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja chora,Julas chory,agrotechnika zaliczona,egzamin z towaroznawstwa chyba też(wyniki w piątek) a Wy kochane nawet nie zuważyłście że mnie 2 dni nie było:tak:;-):-D.Słodycze do paczek kupione ale nie mogę dostać 27 jednakowych reklamówek na paczki:no:.
Zdrówka !!! No i oczywiście gratulacje :tak:
Poza tym jak nie zauważyłyśmy jak zauważyłyśmy ;-) Twoją nieobecność :tak:.
A po reklamówki podjedź do nas, u Jacka są ;-)
Ja nadal nie siadłam do nauki...:zawstydzona/y:

reklama
Wrocilam ze spaceru, ale u nas dzisiaj ladnie.
Wracajac do kremow ja czasami cwicze ale wiecej nie cwicze. Ale tamten krem mi pomogl:-). Ostatnio kupilam krem brazujacy Soraya i wlasnie nie wiem czy bedzie dobry. Musze isc do kosmetyczki wyregulowac ladnie brwi i henne zrobic.
Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Jeju juz nie moge doczekac sie wyjazdu:-)

Ja miałam i sama robie innym, bo ja jestem kosmetyczka, prawie:-):-)
Na rzęsach to nie masz się co bać, trudno to zpsuc a wyglądasz jak po tuszu tylko cały czas.Natomiast na brwiach jak chcesz robić to znajdz dobrą kosmetyczke.No i wcale henna nie musi byc czarna, może być brązowa albo polielata:-):-)

Moja koleżanka (jasna blondynka) miała hennę i na rzęsach i na brwiach tylko właśnie nie czarną lecz brązową i tak po tygodniu to wyglądała bardzo ładnie i naturalnie:tak::tak:

jasmina widzę, że Ty masz taki sam syndrom jak ja :tak::tak::tak: jak ma przyjechać mój mąż to, szykuję się jakbym na jakąś wielką randkę (z obcym chłopem hehehehe) szła :tak::-) Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)

Na brwiach mialam brazowa, i teraz sie zastanawiam jaka zrobic na rzesach.
Brwi znowu zrobie brazowe.
Bodzinko to bardzo fajnie ze wiesz co w trawie piszczy w kosmetyce.:tak:

reklama
jasmina widzę, że Ty masz taki sam syndrom jak ja :tak::tak::tak: jak ma przyjechać mój mąż to, szykuję się jakbym na jakąś wielką randkę (z obcym chłopem hehehehe) szła :tak::-) Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)
Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.

Do góry