reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja bym zbytnio w ten cudowny krem nie wierzyła bo już na kilku się zawiodłam i powiedziałam sobie że już nigdy czegoś podobnego nie kupię:wściekła/y::wściekła/y:
Co do cen to są przerażające, moja siostra jak przyjechała z Włoch to stwierdziła że ceny żywności są takie same jak tam tylko że tam ludzie zarabiają cztery razy więcej niż tu, ta Polska to mnie dosłownie dobija:angry::angry::angry:

reklama
Ja uzywam kremu antycelulitowego z Avonu, odstawilam czekolade i efekt naprawde mam. Dlatego teraz zainteresowal mnie ten krem z aukcji. Bo tak z 2 cm jakby mi z pupy zeszly to byloby super:-):-)

Ja osobiście nie wierzę w takie kremy. Smaruję się...... owszem, ale to chyba tylko dla lepszego samopoczucia :tak: wiem jedno bez ćwiczeń i diety taki krem nie pomoże...... nie ma cudów :no:

inna super foty :tak:

Rety! Już któryś dzień z kolei mam mega lenia :baffled: nie mogę się zabrać za robotę.....

Agatka ja też bliźniak!

Ja chora,Julas chory,agrotechnika zaliczona,egzamin z towaroznawstwa chyba też(wyniki w piątek) a Wy kochane nawet nie zuważyłście że mnie 2 dni nie było:tak:;-):-D.Słodycze do paczek kupione ale nie mogę dostać 27 jednakowych reklamówek na paczki:no:.

Dzień dobry! U mnie również szaro na dworze. Do tego mgła gęsta jakby kto mleko rozlał:baffled: Rano jak byliśmy Adrianka zaprowadzic to lało. Mąż mnie zabrał dziś na wybieranie tapet. Będę miała pomarańczową z bordowymi wstawkami. Ładnie na pasku wyglądało ciekawe jak się na ścianie zaprezentuje:confused: Jestem teraz mega zmęczona bo trochę połaziliśmy: cały real i praktiker:sorry2: Weszłam też do 5 10 15 i kupiłam Madzi fajne spodnie letnie za 10 złotych. Myślałam że dostanę na nią jakąś sukienkę ale ta co była to miała 86 cm i obawiam się że mała by mi wyrosła do maja:dry: Teraz obiadek ugotowałam i za chwilkę po Adrianka polecę. Mała śpi. A wczoraj jak poszłam po niego to wpadł w taką histerię że nie mogłam go uspokoic. Okazało się że jestem za wcześnie i on się jeszcze nie zdążył pobawic. Uwielbia przedszkole. Żeby mi jeszcze tak często nie chorował t byłoby super:tak:
Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
Anaconda - tak naprawde to moja Jasminka jeszcze teraz potrafi obudzic sie w nocy po przezyciach poprzedniego dnia. Pamietam ze jak miala 2,5 roku to zaczelo byc lepiej z jej snem. Napewno caly czas stosowalam wyciszanie wieczorne. Czytalam jej bajeczki codziennie. Jak miala 3 lata pomimo ze zaczela chodzic do przedszkola juz ladnie spala. Najgorzej jest jak przyjada dzieci mojej siostry.... Jasmina zawsze to przezywa i w nocy przez sen opowiada wszystko, czasem nawet spadnie z lozka...:tak:
ale wspaniałe nowiny:-D:-D:-D A Adrianek też miewa jeszcze czasami ciężkie nocki. Nie chciał nam wogóle spac sam jak się Madzia urodziła, bo stwierdził że się boi ciemności. No ale kupiłam mu taką lampkę wtyczkę i jest ok. Czasami jednak przychodzi. Jednak zawsze budzi męża:-p

Na przełomie marca i kwietnia, po wizycie u chirurga. Wszysko będzie zależało od tego co lekarz powie. Mam cichą nadzieję, że na początku maja już pojedziemy :tak:
trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
GRATULACJE!!!!!!!!:-D:-D:-D
Zmykam po synka. Do póżniej:blink:

reklama
Do góry