reklama
jasmina111
Fan(ka)
Bodzinko - naprawde ladne prezenty dostal synek, szlafrok jest slodki.
Anaconda - takie wiesci bardzo mnie pocieszaja. martwie sie o corcie bo jest bardzo niesmiala i przezywa wszystkie zmiany. A w najblizszym czasie czeka ja ogromna rewolucja. Wszystko sie pozmienia jak wyjedziemy do tatusia.
Anaconda - takie wiesci bardzo mnie pocieszaja. martwie sie o corcie bo jest bardzo niesmiala i przezywa wszystkie zmiany. A w najblizszym czasie czeka ja ogromna rewolucja. Wszystko sie pozmienia jak wyjedziemy do tatusia.
Obie sukieneczki fajne. Mnie sie bardziej podoba ta pierwsza.EMPIRE WAIST ~~SUKNIA WIECZOROWA ~~ SUKIENKA 48 (303957396) - Aukcje internetowe Allegro
Ta na poprawiny:-):-)
Suknia ISABELLE Roz.38 (298261353) - Aukcje internetowe Allegro
Taka na pierwszy dzień tylko szyta i z odpinana falbaną:-)
Aaaa bo dostaliśmy zaproszenie na wesele:-):-)
Prezenciki fajne. A te kapcie rewelacyjne.:-)
Inna zdrowka zycze.
jasmina111
Fan(ka)
Bodzinko - swietne suknie, naprawde eleganckie.
Dawid znowu spi u mnie na rekach.
Dawid znowu spi u mnie na rekach.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bogna, super prezenty . Kapcioszki CUUUUDO . Sama mam w tym stylu 2 pary - żaby i króliki ;-).Kurteczka piękna, wiosną wszystkie dziewczynki bedą się za Lolem oglądać.Butki - piękne .Takich, tzn. w tym stylu szukam dla Oliwki na wiosnę .No i spodenki też fajne.I szlafroczek śliczny.I worek mikołajkowy świetny.No i pewnie wizyta gości udana i to bardzo :-)
A ja czekam i czekam na wyniki z kolosa z pedagogiki, bo miały być na weekend, Jedna grupa miała już w sobotę, druga dostała dzisiaj, a nasza nie ma nadal, ja piszę do babki maile a ona nie odpisuje .Masakra
A ja czekam i czekam na wyniki z kolosa z pedagogiki, bo miały być na weekend, Jedna grupa miała już w sobotę, druga dostała dzisiaj, a nasza nie ma nadal, ja piszę do babki maile a ona nie odpisuje .Masakra
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinka, SUPEROS .Nawet bym się nie zastanawiała, tylko ten 4-częściowy komplecik zakupiła . Rewelacja . A Karol na pewno będzie wyglądał jak mały model :-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
a moje dziecko usnęło,,to cud,,co jemu,,takw czesnie??/ jejkuuu az dziwne,,przeciez on koło 22 albo i pozniej chodiz spac...
a ja pity rozliczam,tzn sprawdzma ile terz by wyszo bez meza pitka...sama zawsze robie programme i luzikk
a ja pity rozliczam,tzn sprawdzma ile terz by wyszo bez meza pitka...sama zawsze robie programme i luzikk
Podziel się: