reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzinko - naprawde ladne prezenty dostal synek, szlafrok jest slodki.
Anaconda - takie wiesci bardzo mnie pocieszaja. martwie sie o corcie bo jest bardzo niesmiala i przezywa wszystkie zmiany. A w najblizszym czasie czeka ja ogromna rewolucja. Wszystko sie pozmienia jak wyjedziemy do tatusia.

Bogna, super prezenty :tak:. Kapcioszki CUUUUDO :-D. Sama mam w tym stylu 2 pary - żaby i króliki ;-).Kurteczka piękna, wiosną wszystkie dziewczynki bedą się za Lolem oglądać.Butki - piękne :tak:.Takich, tzn. w tym stylu szukam dla Oliwki na wiosnę :tak:.No i spodenki też fajne.I szlafroczek śliczny.I worek mikołajkowy świetny.No i pewnie wizyta gości udana i to bardzo :-)
A ja czekam i czekam na wyniki z kolosa z pedagogiki, bo miały być na weekend, Jedna grupa miała już w sobotę, druga dostała dzisiaj, a nasza nie ma nadal, ja piszę do babki maile a ona nie odpisuje :dry:.Masakra :baffled:

Bodzinka, SUPEROS :tak:.Nawet bym się nie zastanawiała, tylko ten 4-częściowy komplecik zakupiła :tak:. Rewelacja :tak:. A Karol na pewno będzie wyglądał jak mały model :-)

reklama
a moje dziecko usnęło,,to cud,,co jemu,,takw czesnie??/ jejkuuu az dziwne,,przeciez on koło 22 albo i pozniej chodiz spac...
a ja pity rozliczam,tzn sprawdzma ile terz by wyszo bez meza pitka...sama zawsze robie programme i luzikk

Do góry