reklama
jasmina111
Fan(ka)
Koszulko body REWELACJA, chyba kupie Dawidkowi.:-)
jasmina111
Fan(ka)
A ja jeszcze PITa nie dostalam:---(
jasmina111
Fan(ka)
Ja juz mowie dobranoc, do jutra:-)
E
Ewcia81
Gość
ja tez nie i moj m tez nie,ale juz sprawdzalam ile mamy do oddania,hahahaA ja jeszcze PITa nie dostalam:---(
no spij dobrzeeeJa juz mowie dobranoc, do jutra:-)
E
Ewcia81
Gość
wowww ale super macie weseleeeEMPIRE WAIST ~~SUKNIA WIECZOROWA ~~ SUKIENKA 48 (303957396) - Aukcje internetowe Allegro
Ta na poprawiny:-):-)
Suknia ISABELLE Roz.38 (298261353) - Aukcje internetowe Allegro
Taka na pierwszy dzień tylko szyta i z odpinana falbaną:-)
Aaaa bo dostaliśmy zaproszenie na wesele:-):-)
no suknie boskie,mi tez ta druga sie podoba,,ale wole zakryte nogi,,w sumie z akolana tez superr...
nie ma jak u mamyyyBodzinko - swietne suknie, naprawde eleganckie.
Dawid znowu spi u mnie na rekach.
E
Ewcia81
Gość
ale superrr,,nono co za elegant bedzie,,wow.....ale tanie u mnie gajer,,czyli spodnie i kamizelka 60zl,,,bez muchy be zniczegoo
Właściwie to mamy dwa wesela...Ale na jedno mamy zaproszenie a na to drugie jeszcze na pewno nie wiemy.No i na to na, które mamy zaproszenei to ta dłuższa się nam bardziej podoba.Chrześni małego i jedyna siostra M się pobierają. Więc musze byc superrr.Bo M tak chce;-);-);-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, no...Parka jak się patrzy ;-).Kto wie, Bodziu, co będzie w przyszłości :-)Inna lejesz miód na moje matczyne sreduszko
Oliwka w sojej kreacji Lolo w grniturku ale byłaby parka;-);-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.My wczoraj ca;ly dzien w gosciach.a dzis rano bylam na pobraniu krwi z obcizeniem na glukoze a potem na zakupach i w starym mieszkanku po male ubranka po Vanessce.Zrobilam przeglad co musze jeszcze do kupic.Ostatnio nie moge dlugo chodzic ani siedziec bo mnie tak nawala kosc ogonowa jakby mi ktos tylek skopal.
Bodzinka sukienki super,wogole ten sprzedwaca ma super oferty i jest tam kilka sukienek ktore szybko bym sobie kupila tylko na razie to nie do tego mojego brzucha.
Iwonac Wszystkiego najlpeszego z okazji kolejnej dziesiatki mnie tez to czeka juz niedlugo :/;-):-)
Bodzinka sukienki super,wogole ten sprzedwaca ma super oferty i jest tam kilka sukienek ktore szybko bym sobie kupila tylko na razie to nie do tego mojego brzucha.
Iwonac Wszystkiego najlpeszego z okazji kolejnej dziesiatki mnie tez to czeka juz niedlugo :/;-):-)
Podziel się: