reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna lejesz miód na moje matczyne sreduszko:tak::tak:
Oliwka w sojej kreacji Lolo w grniturku ale byłaby parka;-);-)

reklama
EMPIRE WAIST ~~SUKNIA WIECZOROWA ~~ SUKIENKA 48 (303957396) - Aukcje internetowe Allegro
Ta na poprawiny:-):-)
Suknia ISABELLE Roz.38 (298261353) - Aukcje internetowe Allegro
Taka na pierwszy dzień tylko szyta i z odpinana falbaną:-)
Aaaa bo dostaliśmy zaproszenie na wesele:-):-)
wowww ale super macie weseleee
no suknie boskie,mi tez ta druga sie podoba,,ale wole zakryte nogi,,w sumie z akolana tez superr...

Bodzinko - swietne suknie, naprawde eleganckie.
Dawid znowu spi u mnie na rekach.
nie ma jak u mamyyy

Właściwie to mamy dwa wesela...Ale na jedno mamy zaproszenie a na to drugie jeszcze na pewno nie wiemy.No i na to na, które mamy zaproszenei to ta dłuższa się nam bardziej podoba.Chrześni małego i jedyna siostra M się pobierają. Więc musze byc superrr.Bo M tak chce;-);-);-)

reklama
Witam.My wczoraj ca;ly dzien w gosciach.a dzis rano bylam na pobraniu krwi z obcizeniem na glukoze a potem na zakupach i w starym mieszkanku po male ubranka po Vanessce.Zrobilam przeglad co musze jeszcze do kupic.Ostatnio nie moge dlugo chodzic ani siedziec bo mnie tak nawala kosc ogonowa jakby mi ktos tylek skopal.
Bodzinka sukienki super,wogole ten sprzedwaca ma super oferty i jest tam kilka sukienek ktore szybko bym sobie kupila tylko na razie to nie do tego mojego brzucha.

Iwonac Wszystkiego najlpeszego z okazji kolejnej dziesiatki :) mnie tez to czeka juz niedlugo :/:tak:;-):-):rofl2::crazy:

Do góry