reklama
anaconda27
styczniówka2006
jasmina111 to w takim razie mam do Ciebie pytanko skoro piszesz że Twoja córcia nieśmiała i wszystko mocno przeżywa. Kiedy zaczęła przesypiać całe noce, bo jak u mnie w ciągu dnia zarzy się jakiś wyjazd np. do marketu lub przyjdą goście to moja Maja zaraz w nocy się budzi i śpi niespokojnie. Też zauważyłam że jest bardzo wrażliwa i wszystko bardzo mocno przeżywa. Może mnie pocieszysz, że te nocne pobudki wreszcie się skończą:-(
anaconda27
styczniówka2006
Dobrej nocki wszystkim życzę bo ja już spadam:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A mi się jakoś spać nie chce...I nadal czekam na wyniki z kolosa...
Jacucha poszedł już do sypialni z Oliwką i obydwoje chrapią, a ja siedzę przed kompem ;-)
Ale chyba zaraz jednak pójdę się położyć, bo coś mi zimno ...
Jakby co to DOBRANOC
Jacucha poszedł już do sypialni z Oliwką i obydwoje chrapią, a ja siedzę przed kompem ;-)
Ale chyba zaraz jednak pójdę się położyć, bo coś mi zimno ...
Jakby co to DOBRANOC
E
Ewcia81
Gość
No ja pobaraszkowałam na Allegro i zmykam sac,bo to juz zaraz 23,,ło matko znowu sie nie wyspie,,a jutro rada jeszczse do 20 blee,koncze o 15 po synka,do cioci go zawiesc i na rade,a potem do domku,,takze bede wieczorem albo wcale jutro,papa
dobranocccc
dobranocccc
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki koibitki.
Bodzinka sukienki rewela. Gościu ma super kiecki. Dobrze wiedziec bo ja też w sierpniu idę na wesela do siorki.
Bodzinka sukienki rewela. Gościu ma super kiecki. Dobrze wiedziec bo ja też w sierpniu idę na wesela do siorki.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
DZień dobry.
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Niestety to byl tylko kolejny dzień. Na dodatek chłopa mi do pracy wezwali i był w domku dopiero o 21. Wypiliśmy po pifku i to wszystko
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Niestety to byl tylko kolejny dzień. Na dodatek chłopa mi do pracy wezwali i był w domku dopiero o 21. Wypiliśmy po pifku i to wszystko
DokładnieI Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin .Czyżbyś była Wodnikiem :-)??
NO superowskie - bardzo mi się kapciuszki podobajaBodzinko - naprawde ladne prezenty dostal synek, szlafrok jest slodki.
.
NOBodzinko - swietne suknie, naprawde eleganckie.
.
ńaprawdę ładne i eleganckeale superrr,,nono co za elegant bedzie,,wow.....ale tanie u mnie gajer,,czyli spodnie i kamizelka 60zl,,,bez muchy be zniczegoo
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam w ten pochmurny i mokry dzien.
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dzien dobry u mnie tez bleeeeee pogoda
Podziel się: