reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja Was witam poniedziałkowo :-).Po ciężkim weekendzie ;-).
Poczytałam, ale tak troszkę po łebkach :zawstydzona/y:.Jakoś nie mam sił...I od rana siedzę i się zastanawiam, dlaczego tak strasznie bolą mnie żebra, że jak się np. śmieję albo kaszlę to aż mnie coś zgniata w środku :-(.
Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:.Czyżbyś była Wodnikiem :-)??

reklama
I ja Was witam poniedziałkowo :-).Po ciężkim weekendzie ;-).
Poczytałam, ale tak troszkę po łebkach :zawstydzona/y:.Jakoś nie mam sił...I od rana siedzę i się zastanawiam, dlaczego tak strasznie bolą mnie żebra, że jak się np. śmieję albo kaszlę to aż mnie coś zgniata w środku :-(.
Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:.Czyżbyś była Wodnikiem :-)??
inna a to przypadkiem nie po tańcach:confused:Ja tak pózniej mam jak za bardzo szaleje na parkiecie:tak:

Iwona c.28 z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.
I ja dolaczam sie do zyczen :-) Wszystkiego najlepszego

czesc dziewczyny
te zyczenia wyzej to mial byc post z cytatem:-(cos mi nie wyszlo...
Dzisiaj ladnie bylo wiec poszlam z dziecmi na spacerek.
Rano bylam z Jasminka u logopedy, oj ciezko Jasminie idzie to mowienie. Czasami bardzo sie denerwuje i martwie ze ona nie zdazy wyrownac mowy z rowiesnikami przed pojsciem do szkoly.
Maly znowu spi u mnie na rekach

jasmina111 nie martw się dobrze będzie. Mojej cioci synek miał bardzo dużą wadę wymowy, w ogóle nie można go było zrozumieć i jakoś wszystko nadrobił i jak poszedł do szkoły to mówił już całkiem ładnie:tak::tak::tak:

U nas byli chrześni małego, przywiezli małemu prezenty:kurteczke wiosenną piękną, kapcie smoki, adidaski z Pumy,szlafroczek i spodnie tylko te troche wielkie;-);-)Jestem bardzo zadowolona a to nie prezenty sa najważniejsze:-):-)A i worek Mikołaja na mikołajki:-):-)

reklama
Kurczę, nie wiem, może to i po tańcach...:baffled:.A Oliwka jak na złość mnie cały dzień dzisiaj rozśmiesza a ja się śmieję i zwijam z bólu jednocześnie :sorry2:
Bodzia, śliczne obydwie kiecki, zwłaszcza ta druga mi się podoba :tak:

Do góry