reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uff! Garderoba pełna. Alem się umęczyła:baffled: A moje dzieci mają tyle ciuchów że przez chwilę myślałam czy przypadkiem pięcioro ich nie mam:szok: Teraz szybko rosołek i po Adrianka lecę
Ewcia współczuję tyle pracy:szok::szok::szok:
Bodzinko trzymaj się koffana. Nie wychodż i poczywaj:tak:

reklama
Kurcze wiecie co moj m to gapa,,od styczna 2006 roku telewizja zmienila konto,a moj m wysylal przez rok kase na stare ich konto ktorego nie maja,,no w pizdu,,jak przepadnie kasa,,dobrze,ze wsyztskie rachunki mam,jutro tam jade z ranca,,juz wydzwanialam,,dobrze,ze babka mowi,ze mamy rachunki to da sie zrobic przekierowanie kasy na ich konto ze starego--mam nadizeje,ze sie da,,,no jansy gwint,,moj m nigdy nie cyzta nic malym druczkiem,,,,achhh

Kurcze wiecie co moj m to gapa,,od styczna 2006 roku telewizja zmienila konto,a moj m wysylal przez rok kase na stare ich konto ktorego nie maja,,no w pizdu,,jak przepadnie kasa,,dobrze,ze wsyztskie rachunki mam,jutro tam jade z ranca,,juz wydzwanialam,,dobrze,ze babka mowi,ze mamy rachunki to da sie zrobic przekierowanie kasy na ich konto ze starego--mam nadizeje,ze sie da,,,no jansy gwint,,moj m nigdy nie cyzta nic malym druczkiem,,,,achhh

Ewcia to się narobilo:szok::szok:Mam nadzieje że uda Ci sie odkręcić:tak:
sikoreczka mnie nuży układanie w szafie:-(A będę niedługo musiała ją przejrzeć:baffled:

Witam poniedziałkowo.

DZiewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za życzonka:tak::-)

Ja niedawno wróciłam od teściowej - zawiozłam wczoraj do niej Natalkę na ferie, ale jaką miałam drogę:szok::szok: - śnieżyca i wiatrzysko,że już myśleliśmy że wrocimy do domu. No ale jakoś się udało:tak:. Dziś przywiozłam chrześnicę mojego M do nas to i czasu za dużo na komp nie będę miała.

Pozdrawiam wszystkich :-)

Witam poniedziałkowo.

DZiewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za życzonka:tak::-)

Ja niedawno wróciłam od teściowej - zawiozłam wczoraj do niej Natalkę na ferie, ale jaką miałam drogę:szok::szok: - śnieżyca i wiatrzysko,że już myśleliśmy że wrocimy do domu. No ale jakoś się udało:tak:. Dziś przywiozłam chrześnicę mojego M do nas to i czasu za dużo na komp nie będę miała.

Pozdrawiam wszystkich :-)

To małą wymianę zrobiłaś:-)

reklama
Dzien dobry.
My juz po obiedzie i po spacerku. I nic mi sie nie chce.:baffled: No moze tylko spac mi sie chce.
A ja w tym i nastepnym tygodniu mam meza w domu (ma urlop).:-) Wiec mam troche lzej i troche zamieszania.:rofl2:

Ewcia zycze natchnienia do pracy.;-) Ale Cie oblozyli...:szok:

Iwona z okazji urodzin zyczymy Ci duzo zdrowka,szczescia i milosci. Aby dzieciaczki byly grzeczne, a maz domyslny i romantyczny...;-):-D
geb003.gif

Do góry