reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry wszystkim:-)
My po spacerze i małych zakupach:-)Grzesiowi kurtke kupiliśmy po przecenie i zabawki:-)Mały obiadek zjadł a my jeszcze nie.
U nas tez brzydko i wieje..brrrr..ale trzeba było troszkę się ruszyć...
Ewcia witam po urlopie:-)
Bodzinka to Twoja praca poszła na marne jak pada:-(

Inna Oliwianka bosssska :-D No to ja ci też zięcia wyszykuję:-p Może by Adrinek;-)

23182213098.jpg

jestem ponownie
Moj Dawidek to ma jakis ciezki dzien dzisiaj, ciagle chce siedziec na rekach. Teraz troche baraszkuje na podlodze. Ramiona mi juz odpadaja dzisiaj.
U mnie dzisiaj byl przeglad pogody, od porannej mgly, slonca, smiegu az po wietrzycho. Nie bylam dzisiajz dziecmi na spacerze.

Dziewczyny fajne fotki waszych maluchow:-)

Widzę że prawie wszystkie mamay poszukują już dla swoich dzieciaczków drugiej połowy;-):-D
Śliczne dzieciaczki:-)
sikoreczka chyba mały łobuziak z Adrianka;-)
inna a Ty co Oliwce zrobilaś że taka zła?:-DŚliczna dziewczynka:tak:

inna a Ty co Oliwce zrobilaś że taka zła?:-DŚliczna dziewczynka:tak:
Katrin, ja ją prosiłam, żeby się pięknie uśmiechnęła :-D
Dzięki za komplementa ;-)
Sikoreczka, Adrianek fajny chłopak :tak:
Kurczę, mam dziś podły nastrój :-(.A Jacek jakiś niekumaty jest...I do tego dziwny, bo jak mu napisałam, że chcę coś słodkiego (no, takiego smaka mialam że aż :szok:), to mi znosi...Najpierw ptasie mleczko, później cały karton ciastek i teraz chyba z 12 kremówek...Oszalał czy co :confused:.Przecież jak ja to wszystko zjem to w żadne spodnie się nie wcisnę ;-)

A ja siedze na suwaczku.pl i probuje stworzyc suwaczek ze zdjeciem w tle.:dry: I to w cale nie jest takie proste.:baffled: Ale ja jeste uparta i zawzieta, wiec ciagle probuje.
Z tego co zauwazylam zdjecie musialoby byc strasznie dlugie i waskie, bo inaczej dochodzi np. tylko do polowy suwaczka.:dry: a nie wiem jak zrobic, zeby np. rozciagnelo.:confused:

Inna ale masz straszna coreczke.:-D

Sikoreczka widze, ze Twoj Adrianek juz ma brode.;-)

inna jaki kochany ten Twój maz tyle słodkości naraz Ci dał:-)Biedak nie mógł się zdecydować co by żonie odpowiadało;-)
asiulinka Ci nie pomogę bo w tej materii cienka jestem:no:

reklama
Do góry