potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja muszę w końcu kupić Oliwce kredki, bo raz jej dałam, ale taką zwykłą to stworzyła naprawdę piękne arcydzieło, chciałam nawet zeskanować i pokazać, ale później Potowrek się zdenerwował (jak zabrałam jej kredkę) i podarł swój pierwszy w życiu rysunek .Już mam obczajone kredeczki, nietoksyczne, tylko nie wiem czy zamawiać przez allegro czy kupić w sklepie (na razie tylk w Smyku widziałam, a do najbliższego mamy ponad 60 km ).
Poza tym nażarłam się kremówek, że chyba pęknę zaraz, Oliwka też wcisnęła jedną, później wrzucę fotki, jak szło jej jedzenie kremówki :-).
A poza tym to muszę wybrać się któregoś pięknego dnia na porządne zakupy ciuchowe, bo doszłam do wniosku ze nie mam w czym chodzić
A teraz zabieram się za oglądanie Pierwszej miłości, nie mam nic lepszego do roboty, bo mojego kochanego męża jak zwykle nie ma w domu
Poza tym nażarłam się kremówek, że chyba pęknę zaraz, Oliwka też wcisnęła jedną, później wrzucę fotki, jak szło jej jedzenie kremówki :-).
A poza tym to muszę wybrać się któregoś pięknego dnia na porządne zakupy ciuchowe, bo doszłam do wniosku ze nie mam w czym chodzić
A teraz zabieram się za oglądanie Pierwszej miłości, nie mam nic lepszego do roboty, bo mojego kochanego męża jak zwykle nie ma w domu