reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki mam drobny problrm.Na wuwaczek.pl można dodać swoją grafike.No i widziałam,że pare dziewczyn ma cały suwaczek jako zdjęcie a mnie wychodzi tylko mała fotka wiecie jak zrobić,żeby było tak???

Bodzia ja tez bym chciala wiedziec jak to zrobic,,tez bym sobie takiew lanela....ze zdjatkiem,hee

reklama
Bodzia ja nie pomogę jestem kompletnym laikiem w tych sprawach:zawstydzona/y:

U nas też dziś stasznie wieje i do tego co chwila pada. Jak to zwykła mówić moja ś.p. babcia :" byle co zjeść i w domku siedzieć"....... Byłam z Natalką u lekarza i kazała mi jej do końca tygodnia do szkoły nie puścić i postawić bańki ( ma zapalenie gardła)... jednym słowem o parę dni dłuższe ferie, bo zaczynają jej się w poniedziałek. Dziś moj M znowu ma służbę więc siedzę sama z dziećmi. A wiecie moja teściowa miała mieć dziś operację na tarczycę i jej nie zrobili bo wyszły jej jakieś wyniki źle i bali się krwotoku w trakcie operacji. Podali leki i powiedzieli, że muszą się wyniki poprawić i idzie do szpitala dopiero za 3 tygodnie.

Witam u nas w cieniu 10 stopni.Choc teraz od gor cos idzie takie bleeeeeeee i fujjjjjjj
Ewcia witamy ponownie.
Mezus moj ma wolne i siedzi obok i instaluje koledze programy na laptopa bo mamy fleta a tamten ma ograniczonego neta a i sie nie zna na tym(to jego pierwszy styk z netem i kompem w zyciu)

My juz po obiadku. Kawka sie robi. Ma ktos moze ochote?
Na spacer nie idziemy, bo strasznie wieje i pada co chwile. Mezus zaoferowal,ze zrobi za mnie zakupy. Tak wiec, Grzesia uspilam i mam chwilke na BB.:-)

Bodzinka specjalnie dla Ciebie sie zarejestrowalam na suwaczku, zeby zobaczyc, czy moge Ci pomoc.:tak::-)

Hej Laseczki:-)
jak się macie??co słychać ???
u nas wszystko dobrze oprócz tego że Dawidek chory ma katar i kaszle go
dostał leki i wraca do zdrowia;-)

Ania Siostrzyczko ale Dawiduś jest ślodki:szok::-D:-D normalnie strasznie szybko przeleciały te 4 miesiące;-)jeszcze pamiętam jak wkleiłaś zdjęcia jego takiego malusiego a tu proszę już taki duuży chłopak z niego:-D:-D:-D

Ewcia opowiadaj jak było:-D

Caluski for alll

Witam:-) Ja z obiadkiem czekam aż Madzia wstanie, bo jak Adrianka pytam czy zje to on mi mówi że nie jest głodny:no: Taki się wiatr zerwał że normalnie w domu czuc jak wiucha. Mimo że mam okna nowe to z kratek ciągne:szok:Mój mężuś to pewnie wymarznięty przyjedzie że hej. Na dworze pracują:baffled: Nic się nie chce przy tej pogodzie. Adrian leży i bajki ogląda. Chciał żebym z nim w grę planszową zagrała ale bardzo mnie głowa męczy a z chusteczkami nie nadążam. Oj coś mi się zdaje że tym razem bez lekarza się nie obejdzie. Zazwyczaj biorę homeopatyczne tabulki i przechodzi.
Bodzinko zajrzę też na suwaczek - ciekawa jestem. Haha niedługo wszystkie będziemy miec śliczne suwaczki ze zdjęciami:-p:-D
Ewcia miłego pępkowego:-) U nas też się wczoraj rodzinka powiększyła, bo kuzyn został tatusiem maleńkiej Kasi:-D Trochę przerażony porodem, jego narzeczona się ponad dobę męczyła i w końcu cesarkę miała. No, ale jest już wszystko dobrze a tatuś dumny:laugh2: Teraz czekamy na dziecinkę kuzynki. No ale ciocia wnukami teraz obdarzona:tak:Dwoje ma już od córki (teraz trzecie na dniach) i tą malutką od syna.
Dobra idę mojego niejadka na obiad namówic bom głodna.
papa.

A to moje groźne dziecię:
mina.jpg

MINA1.jpg

reklama
Wreszcie wyszło słonko, chyba wezmę się za gotowanie
a u mnie grad..

No ja ogranelam,,zakupki zrobione,,kupilam malej sloneczko nakrecane i melodyjke gra,,no i kapciuszki z dzwoneczkami na czubeczku takei kolorowe-fajne,,podobaja mis ie,,,moz ekiedys ktos mi kupi,ihii

Czekam na synia i meza,,bo juz powinni byc...No a potem do dzidzi,,lecimy,,,

Wgrywam foty na kompa,,potem wam wrzuce...

Do góry