reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Matko, Dziewczyny, u nas jest taka wichura że szkoda gadać :shocked2:.Przed chwilą przewróciło lodówkę, która stała na dworze :shocked2:, a leje jak nie wiadomo co :baffled:.Masakra :dry:.Oliwka przez tą lodówkę w histerię wpadła, bo hałas był okropny, bo przy okazji nam drzwi balkonowe otworzyło :no:.A miałam iść z Oliwką do mojej babci :-(.Może autem uda nam się później podjechać

Wlasnie wrocilismy z biblioteki i poczty.....pogoda jest okropna, wieje strasznie i zaczeło padac :baffled:

Mialam zamiar wziasc sobie pieniadze z banokomatu a tu kurr....na tej wsi...prad im wylaczyli i nic nie dziala:no::wściekła/y:

moje dziecko dorwalo sie do moreli z puszki nie moge go oderwac od nich:szok::-D zjadl juz 3/4 i wola "molele jesce" :-D mam zamiar go polozyc teraz wiec koniec z molelemi, pozniej zrobie kawke i przyjde do was ;-)

JA umyłam okna i co???Leje:dry::dry::dry:I to jak...Ach paskudna pogoda,że aż strach..Co się dziwic ,że Młody śpi.
Mój Małż postanowił uczyc Młodego zasypiania bez cyca.Tzn.przytula go do siebie i spią..Raz mu się juz udało.Trzymam za niego kciuki.

U nas też za oknem koszmarnie:baffled: Wyszłam tylko na chwilę z młodymi do sklepiku i szybko wrócilim. Madzia kaloszy nie chciałą nałożyc a potem w histerię wpadła że nie może do kałuży. Jak ona ostatnio na wszystko reaguje:szok: a Adrianek trochę kałuż zaliczył i zadowolony. Muszę coś dla niego wymyślic bo go roznosi:sorry2:

Moje dzieciatko juz spi, obiadek juz jest zrobiony wiec mamusia na BB kawka i ciasteczko mi towarzysza;-)
U mnie przestało padać i troszke sie rozjasnilo, ale wietrzysko dalej jets obecne:dry:

Dziewczynki mam drobny problrm.Na wuwaczek.pl można dodać swoją grafike.No i widziałam,że pare dziewczyn ma cały suwaczek jako zdjęcie a mnie wychodzi tylko mała fotka wiecie jak zrobić,żeby było tak???

U nas też się trochę rozpogodziło, ale wiatrzysko wieje, jednak udało nam się wyjść na spacerek. Majka zadowolona poszła spać,a ja mam trochę wolnego tylko obiad muszę ugotować

reklama
Ewcia witaj. Jak urlop wypoczęłaś??

.
witaj,no jasne,ze wypoczelam..

Ewcia kochana witaj:-):-):-):-):-)Ale się za Tobą stęskniłam
MILOSC5.gif

.
och jak miło koffana..

A ja wypoczelam zwiedizlam wsyztsko co trzeba ,na Słowacji byliśmy,no i na basenach,aqua parkach-mojemu synowi najbardziej to sie podobało z całej wycieczki,hehe
Zdjecia wkleje potem,bo bateryja naladowana,ale ja sprzatam,,wieczorkiem,,albo popoludniu..
Maz pojechal do tesciowej po miesko,bo jutro trzeba sloiczki robic,,jakies 30 mi zosatlo:baffled::baffled::baffled:...a kolo 16 idziemy do znjaomych na pepkowe,bo 3 dziekco im sie urodzilo 14 stycznia,,druga coreczka,,i dzisiaj ans zaprosili,,hmm,trzeba cos kupic,,

Ja ide umyc podlogi i zmykam do sklepu cos dla malej kupic i na obiadek tez...

Milego dnia...

U mnie tez bee i pochmurno...
A jak wracalismy z zakopca,,to lało od zakopca z gor po samo morze w Słupsku,,hihihi

Do góry