reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no witam witam..
Agatko pokaze,,oczywiscie ze tak,jakbym mogla nie pokazac,,ale bateria w aparacie mi padla i wlasnie laduje ja,aby wklejac je do kompa,,no ina BB,,,

reklama
No widze,ze chorowitka sa,,zdrowka..
acha i zebolka gratki,,,
inna fajny podpis,,ach jaka ona byla sliczna.....

A u mnie wczoraj mama psa mojego uspala,,aaaleee ciezko bylo...no ale stary z rakiem,nie chodizl,slepy ,i sie meczyl,,,a teraz juz na innym swiecie...
[*]

Ewcia witaj. Jak urlop wypoczęłaś??

Agatko życzę poprawy samopoczucia.

Ja też nie czuję się najlepiej. Byłam u gina i wyniki niby niezłe, ale powiedział,że powinnam iść na zabieg - chociaż aż tak konieczny narazie nie jest....ech nie wiem co robić.

Ewcia kochana witaj:-):-):-):-):-)Ale się za Tobą stęskniłam
MILOSC5.gif

Iwona jeśli można spytać na jaki zabieg???Bo chyba cóś przegapiłam...
DZięki za komplementa.Kurteczke mi małż kupił na giełdzie.Zresztą obkupiliśmy się porządnie.

Bodzia plastyka szyjki macicy, bo nie wygląda za dobrze po porodzie. No właśnie tak to jest jak się po porodzie nie chodzi do gina tylko się czeka - nie wiadomo na co.

Iwona no to Ci nie poradze....
Jedno okno umyte, zostały dwa pod warunkiem,że Lolo mnie za nie nie wypchnie.Potem jeszcze uprać dywan.:dry::dry::dry:

Dzien dobry.
U mnie pochmurnie, strasznie wieje, ale cieplutko -okolo 10 st.

Wszystkim chorowitkom -tym duzym i tym malym- duuzo zdrowka.

Ewcia witaj po urlopie. Mam nadzieje, ze wypoczelas.:tak:

Witam po przerwie:-D:-D:-D
Ja dopiero w niedzielę wróciłam od mamy, odpoczęłam tam jak nigdy i teraz znowu wróciłam zmagać się ze wspólnym mieszkaniem z teściową;-);-);-)
Pogoda paskudna, chyba nawet nie ma szans żebyśmy wyszły na spacer, dosłownie płakać się chce:-:)-:)-(

reklama
bryy.gif
Dziendoberek.U nas dalej wiosna sie robi a maly ma tylko zimowe buty:-( trzeba na zakupy jechac i kupic bo nieraz juz pewnie bedzie za cieplo na kozaki.Zima wroci ale i cieple dni beda(tak mysle)
Foteczki fajowe:yes::yes:
Jak Victor mial biegunke to dostawal i smecte i lakcit,bylismy wtedy w PL i wyladowalismy w szpitalu bo przychodnie byly zamkniete jeszcze a maly mial drgawki od goraczki.Oj jakie wtedy przerazenie mielismy w oczach ojjjjjjjjjjjjjjjjj
oj wiosna:rolleyes2:doczekac się już nie mogę:-D Moje młode też na zimowych butkach. Jeszcze im nie kupuje bo sama nie wiem jaki rozmiar, jak długo (i jak zimno będzie). Zastanawiam się jednak nad adidaskami dla Adrianka, bo u nas w biedronce są za 10 zł. Może nie są najmocniejsze, ale na plac zabaw oblecą:tak:
A Magduli już chyba przeszło. Dostała wczoraj smectę, no i od dwóch dni nie dostaje eurespalu, chyba to on był przyczyną.:confused:

witam wszystkich
U mnie tez wiosennie :-)
Sikoreczko - zatoki oj oj wiem co to za bol, szczeze Ci wspolczuje. Ja w listopadzie mialam zatoki. Pierwsze co zrobilam to zaprzyjaznilam sie z czapka. Zycze zeby to paskudztwo szybko Ci przeszlo. Mam nadzieje ze smekta Madzi pomoze.
Vici - ile stopni jest u Ciebie?
Bodzinko - fajne zdjecia, bardzo ladnie wygladasz:tak:

Ja juz kawe mam wypita. Zaraz ide odkurzyc i zetrzec kurze.
pozdrawiam i milego dnia
z zatokami to ja się niestety od dawna męczę:dry: Nawet punkcje miałam robioną za dziecka:baffled: Niestety to paskudztwo nawraca regularnie, a wyjście bez czapki dla mnie grozi poważnymi konsekwencjami. Więc od jesieni do wiosny jestem oczapkowana;-)

Dzień dobry!

U mnie dziś piękne słonko. Ciekawe jak długo. Wybieramy się dziś do moich rodziców, tak więc życzę miłego dzionka. Do wieczorka.
miłej wizyty. U nas paskudnie leje:sorry2:

Dzien dobry koffane..
My w domu od niedzieli w nocy..
wczoraj zalatani,,,imieniny mężula,,mycie i pranie aut,,no ale dzisiaj synio w peckolu,a m spi,,no to ja na bb,,,,
Ide poczytam chociaz kilka osttanich stron,b jakos do tylu jestem..hmmm

leiczka milego wyjazdu i trzymam kciuki,,,wiesz za co...;-),,,,oby wam nowy klimat sprzyjał...
opowiadajjak było:-p No i na zdjęcia czekamy;-) a tak poza tym to WITAJ:-D

Bodzia plastyka szyjki macicy, bo nie wygląda za dobrze po porodzie. No właśnie tak to jest jak się po porodzie nie chodzi do gina tylko się czeka - nie wiadomo na co.
oj to nie brzmi za ładnie:no: Nie zazdroszczę. A ja też jeszcze nie byłam u gina (no poza wizytą po 6 tygodniach):zawstydzona/y: Chyba się czas wybrac, ale u mnie @ nadal brak:sorry2: Dobre skutki uboczne karmienia:happy2:

Witam po przerwie:-D:-D:-D
Ja dopiero w niedzielę wróciłam od mamy, odpoczęłam tam jak nigdy i teraz znowu wróciłam zmagać się ze wspólnym mieszkaniem z teściową;-);-);-)
Pogoda paskudna, chyba nawet nie ma szans żebyśmy wyszły na spacer, dosłownie płakać się chce:-:)-:)-(
WITAM! u nas też pogoda do bani:no: Wyjśc się nie da i dzieciaki roznośc. Non stop się kłócą:wściekła/y: Och bidulko zmagaj się z teściówką. Przytulam mocno:-)
Idę kawusię zrobic
papa.gif

Do góry