reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziendoberek.U nas dalej wiosna sie robi a maly ma tylko zimowe buty:-( trzeba na zakupy jechac i kupic bo nieraz juz pewnie bedzie za cieplo na kozaki.Zima wroci ale i cieple dni beda(tak mysle)
Foteczki fajowe:yes::yes:
Jak Victor mial biegunke to dostawal i smecte i lakcit,bylismy wtedy w PL i wyladowalismy w szpitalu bo przychodnie byly zamkniete jeszcze a maly mial drgawki od goraczki.Oj jakie wtedy przerazenie mielismy w oczach ojjjjjjjjjjjjjjjjj

reklama
Dziewczyny, wpadłam się pożegnać :) Do zobaczenia za trochę ponad tydzien ;-)

Trzymajcie się :*

Leika miłego wypoczynku:tak:
Dzień Dobry.
Troszke mi już lepiej choć jak patrze na podpis Innej to mi serduszko staje..Ach..
Piękne zdjątka macie w podpisach bo widze,że się pozmieniały.
Marta fajowy synek i śliczny.
Miałam dziś koszmar,że mój Lolo w szpitalu chory bardzo był...
Czy któraś z panienek chce mojego syna???

19190711628.jpg

19154311628.jpg

21133211628.jpg

Teściowa też nie najbrzydzsza;-);-)
18492411628.jpg

No to która chętna,żeby go zatrzymać:-):-):-):-)

Dzień dobry.
Leika miłego wypoczynku.
Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia.
Inna gratuluję ocen.
Dawidkowi gratuluję zębolka.

Dobrej nocki życzę!!! Znów się z siostrzyczką zagadałam:baffled: Byłam dziś z Madzią u lekarza bo biegunka nie ustepuje. Narazie smecta. Zobaczymy co będzie dalej. Ja jestem rozłożona. Zatoki zawalone i mega katar. Mam też jeakieś złe dni z mężem bo mnie bardzo ten chłop drażni:wściekła/y: Zmykam do
łózia. Buziaczki!
Zdrówka dużo, Sikoreczko :tak:

Dziendoberek.U nas dalej wiosna sie robi a maly ma tylko zimowe buty:-( trzeba na zakupy jechac i kupic bo nieraz juz pewnie bedzie za cieplo na kozaki.Zima wroci ale i cieple dni beda(tak mysle)
Kurczę, ja też muszę Oliwce jakieś buciorki kupić, bo w tych zimowych, co ma teraz przeokropnie nóżka jej się poci:sorry2:.A przy 12 stopniach, jak to było u nas wczoraj to wcale mnie nie dziwi.

Leika miłego wypoczynku:tak:
Troszke mi już lepiej choć jak patrze na podpis Innej to mi serduszko staje..Ach..
Miałam dziś koszmar,że mój Lolo w szpitalu chory bardzo był...
Czy któraś z panienek chce mojego syna???

19190711628.jpg

19154311628.jpg

21133211628.jpg

Teściowa też nie najbrzydzsza;-);-)
18492411628.jpg

No to która chętna,żeby go zatrzymać:-):-):-):-)
Bodzia, muszę Oliwce pokazać Twojego Lola, może się zdecyduje ;-).No i teściową też będę jej musiała pokazać :-p

Sikoreczka życze Ci kochana zdrówka i pamietaj naszą mantre
"Facet to gorszy gatunek człowieka"
Dokładnie, koniecznie pamiętaj mantrę: "FACET TO GORSZY GATUNEK CZŁOWIEKA".Wskazane powtarzać przy kazdej możliwej okazji, najlepiej tysiąc razy dziennie :tak:

A ja przed chwilą sie obudziłam, Oliwka jeszcze śpi.No, ale wczoraj zaszalała i poszła spać o północy :baffled:.Ja muszę się dzisiaj wziać za naukę, bo jeszcze przede mną kolos z historii myśli pedagogicznej i wychowania, najgorszy i u najgorszej piły :dry:.

witam wszystkich
U mnie tez wiosennie :-)
Sikoreczko - zatoki oj oj wiem co to za bol, szczeze Ci wspolczuje. Ja w listopadzie mialam zatoki. Pierwsze co zrobilam to zaprzyjaznilam sie z czapka. Zycze zeby to paskudztwo szybko Ci przeszlo. Mam nadzieje ze smekta Madzi pomoze.
Vici - ile stopni jest u Ciebie?
Bodzinko - fajne zdjecia, bardzo ladnie wygladasz:tak:

Ja juz kawe mam wypita. Zaraz ide odkurzyc i zetrzec kurze.
pozdrawiam i milego dnia

Dzień dobry!

U mnie dziś piękne słonko. Ciekawe jak długo. Wybieramy się dziś do moich rodziców, tak więc życzę miłego dzionka. Do wieczorka.

Dzien dobry koffane..
My w domu od niedzieli w nocy..
wczoraj zalatani,,,imieniny mężula,,mycie i pranie aut,,no ale dzisiaj synio w peckolu,a m spi,,no to ja na bb,,,,
Ide poczytam chociaz kilka osttanich stron,b jakos do tylu jestem..hmmm

leiczka milego wyjazdu i trzymam kciuki,,,wiesz za co...;-),,,,oby wam nowy klimat sprzyjał...

Czesc Ewcia, fajnie ze juz jestes:-)
Dziewczyny dzieciaczki sa naprawde fajniutkie.
Ja nadziwic sie nie moge jak moje dzieci rosna. Jasmina to juz taka mala panna... a Dawid, ciekawe ile mi zostalo jeszcze czasu jak usypia mi na kolanach taki malusi...

reklama
Do góry