reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Jak dam radę to wkleję Olgierda,może Oliwce wpadnie w oczko;-)?katrin, wszystkiego naj naj naj dla Grzesia :-)
Marta, super fotka, masz niezłego przystojniachę w domu ;-)
katrinm5
Fan(ka)
inna dziękuję:-)
Marta a Ty synowej już szukasz dla Olka;-)
asiulinka Dobranoc:-)
Marta a Ty synowej już szukasz dla Olka;-)
asiulinka Dobranoc:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Ja miałam narzeczonego jak byłam w brzuszku;-),to syn przyjaciół rodziny.I siłą złego poszłam z nim na studniówkę,ale nie było nam pisane.Jak jeździłam na studia to zawsze u nich nocowałam.On teraz ma żonę i 2 letnią Ewelinkę i też się śmieję że to moja synowa:-).
katrinm5
Fan(ka)
No proszę jak to w życiu bywaTo chyba i ja zacznę szukać synowej dla Grzesia;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Dobrej nocki życzę.
katrinm5
Fan(ka)
Spokojnej nocy życzęDobranoc
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Marta, dobre .Tylko obawiam się, ze jak tak dalej pójdzie, to Oliwka będzie miała z setkę narzeczonych przed ukończeniem drugiego roku życia .Bo coś ostatnio za chłopakami lata .Ubaw mieliśmy po pachy jak latała za 7-letnim synem naszych znajomych, na krok go nie odstępowała, gdzie Maciek - tam Oliwka .Jak dam radę to wkleję Olgierda,może Oliwce wpadnie w oczko;-)?
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej laseczki
LEIKA - wysokiego lotu ( tego się chyba życzy jak ktoś leci samolotem? ), wypoczywaj i wracaj do nas pięknie opalona i z fotkami.
u nas dzisiaj latany , szkoda gadać le nie było tak źle.
muszę wam powiedzieć że Dawidek bardzo polubił moją teściową nawet nie piśnie jak go weźmie na ręce a wręcz przeciwnie, w niedziele ona go nosiła a szwagierka ( przyszła ) paznokcie mi robiła, za to u mojej mamy drze się w niebo głosy , ciekawe jak to będzie 2 lutego :-(
muszę zmienić suwaczek ślubny i pokazać Wam paznokcie ale to plan na jutro, dzisiaj to nawet obiadu nie zrobiłam takiego mam lenia
dobranoc
LEIKA - wysokiego lotu ( tego się chyba życzy jak ktoś leci samolotem? ), wypoczywaj i wracaj do nas pięknie opalona i z fotkami.
u nas dzisiaj latany , szkoda gadać le nie było tak źle.
muszę wam powiedzieć że Dawidek bardzo polubił moją teściową nawet nie piśnie jak go weźmie na ręce a wręcz przeciwnie, w niedziele ona go nosiła a szwagierka ( przyszła ) paznokcie mi robiła, za to u mojej mamy drze się w niebo głosy , ciekawe jak to będzie 2 lutego :-(
muszę zmienić suwaczek ślubny i pokazać Wam paznokcie ale to plan na jutro, dzisiaj to nawet obiadu nie zrobiłam takiego mam lenia
dobranoc
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki życzę!!! Znów się z siostrzyczką zagadałam Byłam dziś z Madzią u lekarza bo biegunka nie ustepuje. Narazie smecta. Zobaczymy co będzie dalej. Ja jestem rozłożona. Zatoki zawalone i mega katar. Mam też jeakieś złe dni z mężem bo mnie bardzo ten chłop drażni Zmykam do
łózia. Buziaczki!
Majeczce
[*]
łózia. Buziaczki!
Majeczce
[*]
Podziel się: