reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam sie wieczornie i zmykam spac,nie ma nastroju....a ta pogoda tez mnie dobija.
Leika zycze udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!
Leika zycze udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!
jasmina111
Fan(ka)
Maly znowu spi u mnie na rekach.
mamajuli - nic sie nie martw bledami, szybko chcesz cos napisac i kazdemu moga sie zdazyc. Ja tez robie byki:-)
Leika - duzo slonca, wypocznij i naladuj bateryjki.
mamajuli - nic sie nie martw bledami, szybko chcesz cos napisac i kazdemu moga sie zdazyc. Ja tez robie byki:-)
Leika - duzo slonca, wypocznij i naladuj bateryjki.
katrinm5
Fan(ka)
Leika udanych wakacji życzę:-)
jaśmina gratuluję kolejnego ząbka:-)Ja jeszcze nie wiem co to pogryzione cycusie
jaśmina gratuluję kolejnego ząbka:-)Ja jeszcze nie wiem co to pogryzione cycusie
Milego urlopu. Wypocznijcie i opalcie sie na brazowo!;-):-)Dziewczyny, wpadłam się pożegnać Do zobaczenia za trochę ponad tydzien ;-)
Trzymajcie się :*
Ja tez niemam jakos nastroju na pisanie, tak jak Iwonka i jak chyba my wszystkie,co widac po tym watku, bo jakis taki cichy sie zrobil...
jasmina111
Fan(ka)
katrinm5 - Twoj Maluch ma dzisiaj pol roczku, zycze mu duzo zdrowka.
Jeju co ja tu napisalam:-) "Maluch" przeciez to juz duzy mezczyzna :-)
Jeju co ja tu napisalam:-) "Maluch" przeciez to juz duzy mezczyzna :-)
katrinm5
Fan(ka)
jaśmina dziękuję w imieniu Grzesia:-)Oj duży duży facet z niego rośnie
Marta1981
Rodzyneczka
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
katrin, wszystkiego naj naj naj dla Grzesia :-)
Marta, super fotka, masz niezłego przystojniachę w domu ;-)
Dziewczyny to tylko nazwy przedmiotów tak dziwnie brzmią .Propedeutyka pedagogiki resocjalizacyjnej to po prostu wstęp do resocjalizacji, biomedyczne podstawy rozwoju i wychowania to nauka o chorobach genetycznych (m.in Zespół Downa, Zespół Klinefeltera), o rozwoju dziecka, itp.; psychologia ogólna to po prostu psychologia ogólna, a metodyka pracy profilaktyczno-wychowawczej w środowisku otwartym to nic innego jak przygotowanie do pracy z dziećmi z rodzin patologicznych.
Ja szczerze mówiąc też się trochę wyciszyłam...Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę...Łzy same napływają do oczu...Z jedenj strony jestem szczęśliwa że moja córeczka jest zdrowa, a z drugiej strony tak strasznie mi smutno że ta Pszczółka, taka dzielna i kochana, odeszła :-(...Mimo, że nigdy nie poznałam ani Majki, ani Moniki i Marcina, są mi naprawdę bliscy...Już nie mogę o tym pisać, bo zaraz znowu będę ryczeć :-(
Marta, super fotka, masz niezłego przystojniachę w domu ;-)
Dziewczyny to tylko nazwy przedmiotów tak dziwnie brzmią .Propedeutyka pedagogiki resocjalizacyjnej to po prostu wstęp do resocjalizacji, biomedyczne podstawy rozwoju i wychowania to nauka o chorobach genetycznych (m.in Zespół Downa, Zespół Klinefeltera), o rozwoju dziecka, itp.; psychologia ogólna to po prostu psychologia ogólna, a metodyka pracy profilaktyczno-wychowawczej w środowisku otwartym to nic innego jak przygotowanie do pracy z dziećmi z rodzin patologicznych.
Ja szczerze mówiąc też się trochę wyciszyłam...Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę...Łzy same napływają do oczu...Z jedenj strony jestem szczęśliwa że moja córeczka jest zdrowa, a z drugiej strony tak strasznie mi smutno że ta Pszczółka, taka dzielna i kochana, odeszła :-(...Mimo, że nigdy nie poznałam ani Majki, ani Moniki i Marcina, są mi naprawdę bliscy...Już nie mogę o tym pisać, bo zaraz znowu będę ryczeć :-(
Podziel się: