reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No witam babeczki nadrobiłam trochę i jestem za ukrytym albumikiem tez na grudniu taki mamy i jest super

Mija a z tymi zdjeciami to chyba chodzi o pedofilów - tfu parszywe bestie
napisze do Aletki

dzień dobry bardzo ;D

Co za piekny dzień dzisiaj mamy :pranie , sprzatanie , gotowanie , ostatnie zakupy , pakowanie ...ah aż mi sie zyc chce ::)

Qrcze ale ja jestem małpa jedna >:D dzisiaj mega post a ja własnie zajadam kanapeczki z szynka i majonezikiem ....niemogłam sie powstrzymac ::) . Chyba za kare pujde jutro do koscioła swiecic jajka na kolanach ::) ;)

Sorbek o napisz ten liscik do Moderatora :p

MaMałgosia ...jejku ostatnio zastanawiałam sie czy jeszcze zyjesz .Wiesz...zapomniałam juz nawet jak wygladasz ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :D :D

hey dziewczyny  :)szczerze wam wspołczuje,choc ja tez na codzien siedze zmalenstwem w domku ale jak tylko moj maz ma chwile to on zajmuje sie synkiem,jeszcze nigdy nie usłyszałam ze nic nie robie wrecz przeciwnie -powiedział ze docenia to ze jestem z dzieckiem w domu ;D i sam zaproponował ze w niedziele(kazda)mam wolne i wychodze na plotki do kolezanek i wracam wieczorem  :laugh:

napewno o pedofilów chodzi. Ale słyszałam też, ze zdarza się, ze zdjęcia dzieci wykorzystywane są również w innych celach.... CZasami też trafia się jakaś nawiedzona panna która "przywłaszcza" sobie zdjęcia i twierdzi, ze to jej dziecko. Lepiej jak już wklejać zdjecia to w jakimś zamkniętym wątku. MOżna te które się już zmieściowło pousuwać. Wystarczy je odszukac i kliknąć na edytuj. Wtedy pojawi się okienko takie samo jak do pisania wiadomosći. Wtedy usuwa się zdjecie i finito  ;)

Lady jeszcze troche mam zamiar pożyć  ;) ;D

Trusia zazdroszczę męża. Mój się właśnie małym zajmuje, ale cóż dziwne by było gdyby tego nei robił po trzech dniach nieobecnosci w domu  ::) Miał kilka czasochłonnych spraw do pozałatwiania, ale i tak nei pała zbytnią ochotą na zajmowanie się małym . Pół godzinki dziennie to limit zazwyczaj. Zaraz wybywa na siłownie , więc znowu zsotajemy sami.....  ::)

no , ale żeby nie wyszedł na jakiegoś potwora to dopowiem , ze nie uważa , ze ja nic nie robię . Wręcz przeciwnie docenia, tylko .....ze sam sie nim nie zajmie ::)

, ale ja nie mam mu tego za złe, bo zapiernicza cały dzień zeby nam niczego nei brakowało. Gdyby miał sie jeszcze zajmowac małym to musiałabym wrócić do pracy niestety. A tak mogę sobie na wychowaczym przesiadywać :p

reklama
właśnie spaliłam sobie telefon :laugh: :laugh: :laugh: Mały go dzisiaj dorwał i ośłinić najwidoczniej zdąrzył, a ja go teraz właśnie do ładowarki podpiełam i się zjarał.... ::) O żesz w mordkę no....

Do góry