reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
miasto niby 80 tysięczne, ale rozrywek (łącznie ze sklepowymi wycieczkami) to jak na lekarstwo. Nasze miasto słynie z mega ćpalni jaką jest klub Protektor. Nie wiem , może słyszałaś o tej dyskotece ::)

Wiesz , ja tam nie narzekam pod innymi względami, bo mamy bardzo łądną starówkę, mnóstwo parków, ale nie ma co ze sobą zrobić jak sie chce coś oryginalnego zrobić. Co do ciuchów to jest sporo sklepików, ale póżniej jak sie człwoeik w takim zaopatrzy to pół miasta dziewczyn chodzi. A ja nei lubię tak ::)

monologów też nei lubię, więc uciekam stąd, bo wy już pewnie wszytskie w objęciach mężów ;) A ja sie swojego coś doczekac nei mogę ::)

DZIEŃ DOBRY!!!

no i jestem pierwsza :p Mały mnie dzisiaj obudził o 6 ::). On śpi ze mną, więc wczłapał się na mnie i zaczął mną potrząsać krzycząc MAMA MAMA MAMA ;D Jak zauważył ze oczy otwieram to mi paluszki zaczał wkładać ;D Moj najukochańszy budzik ;D Mnie oczywiscie z łóżka zwalił, a sam usnął ::)

JA tez juz jestem
I lece na p...sk bo tak strasznie nie wyspana jestem- Jak juz pislam syn chory a same wiecie jak z chorym dzieckiem sie spi
U nas tez lipa co do zakupow .............na targu < u takich ajk ja mowie badziewiakow> mozna fajne i naprawde taniutkie rzeczy kupic tylko ze w rozmiarze- stardart, wiercc nie dla mnie !!!
buuuuuuuuuuuuuuu

malutka to współczuje nocek...
Ja też się nie wyspałam, bo nie wiem o co mu chodzi , ale się w nocy budzi i jęczy. Jeść nei chce, smoczka też nie. Pewnie to ząbki, a może i nie.....

malutka ten rozmiar standard to taki kit, ze hej. Niby pasuje na rozmiar od s do L. Bujda jak nic, jak sie nosi L i sie to przymierze to wygląda się jak w kaftaniku dziecka ... Już nie wspomnę o jakości tych bluzek , właściwie to jednorazówki parwie że .... Eh , ale lepsze to niż nic

Zalezy jakie korowy masz w szafie- mi sie tez podoba roz i turkus ale znajc siebie to ja bym czarny kupila hihihi- bo wyszczupka

Ale ten seledyn na wiosne piekny!

reklama
ten twój sweterek to takie bolerko , fajny :)

Właściwie to pasowałby mi róż, brązowy(ale do czernych spodni znowu nie bardzo pasuje ::) ) , seledynowy.... Tylko , ze mam już sweterek seledynowy, ale na zimę , bo z golfem ..... Kurcze no i nie wiem ..... hihi Chyba różowy wezmę, bo nie mam ::)

Do góry