reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha , a jak się wózeczek prowadzi z przełożoną rączką ?

Joaśka zdrówka dużo !!!!

Ja będę miała bardzo dietetyczne święta... tak się zastanawiam nawet co ja będę jeść, bo przez tą skazę biakową Oliwka mam starsznie marny repertuar  ::)

reklama
Pycha :laugh: :laugh: :laugh:, może on tyle grzechów miał , albo ksiądz kazał mu na kolanach wracać do domu :laugh: :laugh: :laugh:

no właśnie Joaśka pokarz nam , nie badz taka :p Ja dzisiaj też byłam na zakupach, ale nie mam się czym pochwalić, bo w tej dziurze jaką jest moje miasto cięzko coś znaleść wrrrrrr :mad:

a tak poza tym to miło, ze ktoś tu jest, bo nie mam czasu nawet z Wami pogadać i mnie zapomnicie buuuuu :(

Joaśka , jak można zapytać , w jakim mieście mieszkasz ?

A ciuszki pierwsza klasa. Taki uniwersalny zestawik. Ja takie coś własnie lubię , ale niestety po coś takiego musiałabym uderzyć do Wrocławia ::) A mi sie nie chce . Oliwierowi pewnie też nie :laugh: :laugh:

malgosiu ja mieszkam w stalowej woli, na podkarpaciu.................niedaleko rzeszowa............pewnie i tak Ci to nic nie mowi.......

takie polowania obnizkowe uwielbiam, zawsze cos sie trafi za mala kaske!!!!

Wiem gdzie jest Stalowa Wola. My mamy jedynei takie sklepy jak Big star, alenie przemawiają one do mnie, poza tym jak sie tam wchodzi to panie sprzedawczynei patrzą uważnmei na każdy ruch ręki i nie tylko .....  ::) Poza tym to off the lipp, sottie i jakieś może jeszcze ze dwa lub trzy. Ogólnei rzecz biorąc to porażka straszna. Ratzunek to Wrocław , tam to jest raj dla takich maniaków wyprzedażowych  ;) Ja bym mogła cały dzień po sklepach chodzić i kupować  ;D

reklama
MaMalgosia pisze:
Wiem gdzie jest Stalowa Wola. My mamy jedynei takie sklepy jak Big star, alenie przemawiają one do mnie, poza tym jak sie tam wchodzi to panie sprzedawczynei patrzą uważnmei na każdy ruch ręki i nie tylko ..... ::) Poza tym to off the lipp, sottie i jakieś może jeszcze ze dwa lub trzy. Ogólnei rzecz biorąc to porażka straszna. Ratzunek to Wrocław , tam to jest raj dla takich maniaków wyprzedażowych ;) Ja bym mogła cały dzień po sklepach chodzić i kupować ;D

to gdzie Ty mieszkasz?????????/

planuje pod kocien maja wybrac sie do siostry do Wawy...................i troche tam poszalejemy zakupowo chyba...........

Do góry