reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki

wpadłam na chwilke bo wsuwam sniadanko, ja juz po kolejnych mega zakupach, mężusia wyprawiłam do pracy, a ja nie wiem w co ręce włożyć,

mi się już cisnienie podniosło od samego rana, nie dosyć że kolejki w sklepach :mad: to jeszcze te babsztyle przepychające się, niby mówia przepraszam, ale i tak nie poczekają az ktos się odsunie tylko na chama ida, :mad: albo facet za mna stał w kolejce i normalnie zamiast stanąć w jakiejś normalnej odległości to ciągle się o mnie obcierał :mad: az musiałam mu cos powiedzieć

dziewczyny a co robicie do jedzonka, bo właśnie sie zastanawiam, może poddacie jakiis fajny pomysł

bo u mnie standard, nic wyszukanego: na obiad rosół , drugie danie: ziemniaki+surówki/sałatki (z kurczakiem, z tuńczykiem i taka warzywna z pekińskiej)+mięsa (mielone, piersi z kurczaka, skrzydełka), bedzie tez bigos i gołąbki, no i jaja oczywiscie,

reklama
ło matko!!!!!!!!!!!! juz myslalam ze nie przeczytam!!!
lady i mija hubcio po badaniach baaaardzo wyczerpany!!!! dali mu popalic wbijali igly w miesnie itd. narazie zostajemy przy porazeniu mozgowym. zreszta wczoraj bylismy u nowej rehabilitantki i powiedziala nam to samo co lekarze a nawet wiecej od strony fizycznej! ona tez uwaza ze to porazenie :-[ i to nie male :-[.......ale da sie nadrobic i moze w pelni z tego wyjdzie. dzieki za zainteresowanie! :-* :-*
a jesli chodzi o zdejcia to ja jestem za zreszta juz kiedys o tym pisalam ale najwyrazniej nie wszyscy czytali... ja juz pousowalam te zdjecia golutkie. ale mozemy zrobic taki zamkniety watek!
ja juz mam cala chalupke ludzi siostry pozjezdzalu z dziecmi i normalnie....masakra!!! hubert teraz spi a ja wymykam sie na zakupki z siostra!!!
pozdrawiam i do potem, musze wreszcie dzis posiedziec bo normalnie potem nie moge nadrobic czytania........

mordziulka biedny hubcio buziaki i zdrówka dla niego

Pycha ale na chrzciny pytasz?

Kto chce byc na liście piszę do mnie nick, data porodu, tydzień ciąży w którym był poród, imię dzidzi ( to chyba bedę wiedziała hehe) waga i długosć

Mordziulka Hubcio da rade :) Wszystkie pomożemy :)Napewno nadrobi zaległosci i nawet sie nieobejzysz kiedy .Potzreba tylko wiary i chęci ...a wiem że i jedno i drugie masz ! :)

Sorbuś tylko niezapomnij mnie dopisac do tej listy ...bo jak zapomnisz too ... >:D >:D >:D >:D >:D

Ja wracam dopiero w ...srode chyba .Jak mnie męża brat dopusci do kompa to będe wam pisac jakies tam ..pierdołki ::) ;) ale jeszcze niejade w, wiec nieskladam życzeń :p

Sorbek -

Jan Samuel syn Biedronki
ur.9.11.2005 godz :11:11-
tydz .41 ::)
poród : cc

Mamałgosia
...piersi po karmieniu wyglądają jak po ...liftingu :(. Nieciekawie :( ..JA juz nad swoimi pracuje od tygodnia ...razem z meżem :p

Hej mamuśki zapracowane
Coś wisi w powietrzu bo moje niuniek się rozchorowało,i czytam że u was też dzidzie chorują,dziś do lekarza idę i zobaczymy.
Jest troszkę marudna i ma kaszel i stan podgoraczkowy mam nadzieje że obędzie sie bez antybiotyku
Jsorbek dopisz mnie prosze do listy żadko zaglądam ale bardzo lubię troszke tu ,poczytac :)
Oj teraz musimy być dobre dla Jsorbek bo nas nie dopisze albo potem wyrzuci i już ;D ;D :D ;)

noelia pisze:
Jsorbek dopisz mnie prosze do listy żadko zaglądam ale bardzo lubię troszke tu ,poczytac :)
Oj teraz musimy być dobre dla Jsorbek bo nas nie dopisze albo potem wyrzuci i już ;D ;D :D ;)

hehehe

jak tylko aniaslu załozy to zaraz dopisze

reklama
Czekam na odpowiedź aniaslu i w albumie rodzinnym bedziemy mogły zakładać wątki do woli i tylko my je bedziemy widziały. ;) ;D ;D ;D
Mam prosbę tylko jak juz powstanie taki dział to ustalajmy co i jakie wątki zakładamy żeby nie było takiego smietnika bo tu na niemowlakach np o kupkach to jest chyba juz z 20 watków bedziemy ustalać i zakładac potrzebne tylko watki. Co wy na to ?

Do góry