reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki

wpadłam na chwilke bo wsuwam sniadanko, ja juz po kolejnych mega zakupach, mężusia wyprawiłam do pracy, a ja nie wiem w co ręce włożyć,

mi się już cisnienie podniosło od samego rana, nie dosyć że kolejki w sklepach :mad: to jeszcze te babsztyle przepychające się, niby mówia przepraszam, ale i tak nie poczekają az ktos się odsunie tylko na chama ida, :mad: albo facet za mna stał w kolejce i normalnie zamiast stanąć w jakiejś normalnej odległości to ciągle się o mnie obcierał :mad: az musiałam mu cos powiedzieć

dziewczyny a co robicie do jedzonka, bo właśnie sie zastanawiam, może poddacie jakiis fajny pomysł

bo u mnie standard, nic wyszukanego: na obiad rosół , drugie danie: ziemniaki+surówki/sałatki (z kurczakiem, z tuńczykiem i taka warzywna z pekińskiej)+mięsa (mielone, piersi z kurczaka, skrzydełka), bedzie tez bigos i gołąbki, no i jaja oczywiscie,

reklama
ło matko!!!!!!!!!!!! juz myslalam ze nie przeczytam!!!
lady i mija hubcio po badaniach baaaardzo wyczerpany!!!! dali mu popalic wbijali igly w miesnie itd. narazie zostajemy przy porazeniu mozgowym. zreszta wczoraj bylismy u nowej rehabilitantki i powiedziala nam to samo co lekarze a nawet wiecej od strony fizycznej! ona tez uwaza ze to porazenie :-[ i to nie male :-[.......ale da sie nadrobic i moze w pelni z tego wyjdzie. dzieki za zainteresowanie! :-* :-*
a jesli chodzi o zdejcia to ja jestem za zreszta juz kiedys o tym pisalam ale najwyrazniej nie wszyscy czytali... ja juz pousowalam te zdjecia golutkie. ale mozemy zrobic taki zamkniety watek!
ja juz mam cala chalupke ludzi siostry pozjezdzalu z dziecmi i normalnie....masakra!!! hubert teraz spi a ja wymykam sie na zakupki z siostra!!!
pozdrawiam i do potem, musze wreszcie dzis posiedziec bo normalnie potem nie moge nadrobic czytania........

mordziulka biedny hubcio buziaki i zdrówka dla niego

Pycha ale na chrzciny pytasz?

Kto chce byc na liście piszę do mnie nick, data porodu, tydzień ciąży w którym był poród, imię dzidzi ( to chyba bedę wiedziała hehe) waga i długosć

Mordziulka Hubcio da rade :) Wszystkie pomożemy :)Napewno nadrobi zaległosci i nawet sie nieobejzysz kiedy .Potzreba tylko wiary i chęci ...a wiem że i jedno i drugie masz ! :)

Sorbuś tylko niezapomnij mnie dopisac do tej listy ...bo jak zapomnisz too ... >:D >:D >:D >:D >:D

Ja wracam dopiero w ...srode chyba .Jak mnie męża brat dopusci do kompa to będe wam pisac jakies tam ..pierdołki ::) ;) ale jeszcze niejade w, wiec nieskladam życzeń :p

Sorbek -

Jan Samuel syn Biedronki
ur.9.11.2005 godz :11:11-
tydz .41 ::)
poród : cc

Mamałgosia
...piersi po karmieniu wyglądają jak po ...liftingu :(. Nieciekawie :( ..JA juz nad swoimi pracuje od tygodnia ...razem z meżem :p

Hej mamuśki zapracowane
Coś wisi w powietrzu bo moje niuniek się rozchorowało,i czytam że u was też dzidzie chorują,dziś do lekarza idę i zobaczymy.
Jest troszkę marudna i ma kaszel i stan podgoraczkowy mam nadzieje że obędzie sie bez antybiotyku
Jsorbek dopisz mnie prosze do listy żadko zaglądam ale bardzo lubię troszke tu ,poczytac :)
Oj teraz musimy być dobre dla Jsorbek bo nas nie dopisze albo potem wyrzuci i już ;D ;D :D ;)

noelia pisze:
Jsorbek dopisz mnie prosze do listy żadko zaglądam ale bardzo lubię troszke tu ,poczytac :)
Oj teraz musimy być dobre dla Jsorbek bo nas nie dopisze albo potem wyrzuci i już ;D ;D :D ;)

hehehe

jak tylko aniaslu załozy to zaraz dopisze

reklama
Czekam na odpowiedź aniaslu i w albumie rodzinnym bedziemy mogły zakładać wątki do woli i tylko my je bedziemy widziały. ;) ;D ;D ;D
Mam prosbę tylko jak juz powstanie taki dział to ustalajmy co i jakie wątki zakładamy żeby nie było takiego smietnika bo tu na niemowlakach np o kupkach to jest chyba juz z 20 watków bedziemy ustalać i zakładac potrzebne tylko watki. Co wy na to ?

Do góry