reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Juz napisałam do aletki ale napiszcie mi na priv - bo zrobimy sobie taka listę z nickiem data porodu, tydzień ciazy imię i waga oraz długosc bobaska na pierwszej stronie tak jak mamy na grudniu. I co wy na to żeby nie każdego wpuszczac na listę przynajmniej nie odrazu ???

reklama
no i pouciekały małpi jedne  :mad: To ja też zmaykam nacxieszyć sie moim chłopem  :p Dzisiaj idę kupić sobie jakąś bieliznę  8) Już nie mogę patzrec na moje staniki dla mamy karmiącej. Kupiłam sobie ostatnio normalny i jest ok , więc nie będe sie zadreczać tymi dziwolągami  ;D Co do rozmiarówki natomiast to mi urosły z B na D  8) ::) Ciekaw etylko co z tego zostanie jak przestanę karmić  ::) ;)

tydzień ciąży ???? jsorbek czy ja o czymś nei wiem ??? hihihi :laugh: :laugh:

co do erszty to jestem za , dobry pomysł ;D

dzisiaj musicie mi wybaczać moje spowolnione kojarzenie i myślenie. Od 6 nie śpię, a to dla mnie o 3 godziny za wcześnie  ;)

reklama
Do góry