reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Grześ po obiadku i znów śpi:baffled:Bodzinka ja tak samo się czuje jak Ty od paru dni:confused:Chyba powinnam sobie badania zrobić.....może tez na moje poczucie ma pogoda....ciągle pada i jest szaro....
vici u mnie wiosny jakos nie widać:-(

Grześ znów paczuszke dzis dostał z Nestle a w zeszłym tygodniu z Bobovity:-D

reklama
Katrinm u mnie na pewno pogoda..Ja w ogóle cierpie na depresje nawracającą.No i w taka pogode czuje się dużo gorzej...Nic to ze wszystkim można sobie poradzić

Dziewczyny, jak ja mam takie smetne dni to staram sie wtedy zrobic cos dla siebie. Ostatnio robilam sobie peeling i maseczke, umylam wlosy i ladnie je uczesalam. Podzialalo. :-)
Albo wieczorem no moze raczej w nocy jak dzieciaki spia. Pocwicze sobie wezme prysznic, nozki i paszki ogole, nabalsamuje sie.
Przy najblizszej okazji cos zrobie z paznokciami... taki mam plan.:-)

Hej Dziewczyny.
Ja ciągle myślę o Majeczce...Nadal do mnie nie dociera, że odeszła, że już Jej nie ma :-(.Tak dzielnie walczyła...
Wiecie, ja jestem niewierząca, ale myślę, że Majeczka teraz jako Aniołek, piękny i uśmiechnięty, obserwuje nas wszystkich, a przede wszystkim ciągle jest blisko Swoich Wspaniałych Rodziców...Razem ze Swoją Siostrzyczką, Oliwką...
[*]

My niedługo idziemy do mojej Mamy, później do rodziców Jacka.A jutro do mojej babci, bo dzisiaj już nie zdążymy.I muszę jeszcze do drugiej babci zadzwonić z życzeniami.
Kurczę, powiem Wam, że niedawno byłam zdołowana szkołą, a okazało się, że póki co idzie mi całkiem nieźle - z propedeutyki pedagogiki resocjalizacyjnej mam 3, z psychologii ogólnej 4, z biomedycznych podstaw rozwoju i wychowania 4 i z metodyki pracy profilaktyczno-wychowawczej w środowisku otwartym też 4 :-).Lepsze oceny niż na świadectwie maturalnym :-D

Hej Dziewczyny.
Ja ciągle myślę o Majeczce...Nadal do mnie nie dociera, że odeszła, że już Jej nie ma :-(.Tak dzielnie walczyła...
Wiecie, ja jestem niewierząca, ale myślę, że Majeczka teraz jako Aniołek, piękny i uśmiechnięty, obserwuje nas wszystkich, a przede wszystkim ciągle jest blisko Swoich Wspaniałych Rodziców...Razem ze Swoją Siostrzyczką, Oliwką...
[*]

My niedługo idziemy do mojej Mamy, później do rodziców Jacka.A jutro do mojej babci, bo dzisiaj już nie zdążymy.I muszę jeszcze do drugiej babci zadzwonić z życzeniami.
Kurczę, powiem Wam, że niedawno byłam zdołowana szkołą, a okazało się, że póki co idzie mi całkiem nieźle - z propedeutyki pedagogiki resocjalizacyjnej mam 3, z psychologii ogólnej 4, z biomedycznych podstaw rozwoju i wychowania 4 i z metodyki pracy profilaktyczno-wychowawczej w środowisku otwartym też 4 :-).Lepsze oceny niż na świadectwie maturalnym :-D
inna gratuluję:-):-)
jaśmina ja dla lepszego samopoczucia jeszcze czasem sie pomaluję:-)

Dawidowi idzie drugi zabek, juz go widac, moze jutro wyjdzie. Narazie Dawid wyzywa sie na cycusiach, az mam stracha :szok: bo to boli:-(

zaraz zrobie sobie Anatola ;-)
co tu tak cichutko?

Myśmy oglądali "piratów z Karaibów".Teraz ide robić kolacje i oglądaćM.
Mnie jest tak głupio pisać, że u mnie okej,że jest dobrze.Jak wejde na BB i widze nagłówek i myśle o rodzicach Majeczki jak cierpią i o niej...Dlatego cicha taka jestem.Może się myle ale myśle,że dlatego m.in.reszta dziewczyn jest cichsza...

reklama
Dobry wieczór
BODZINKA-chyba masz racje co do tej ciszy i spokoju naBB ale rzeczywiście ten nagłówek na twarzach i w głowach wielu z nas wywołuje smutek:-(Pozatym nic sie nie martw zły nastrój i deprecha kiedyś miną i będzie ok:tak:
JASMINA- GRATULACJE za ząbka a ten ból pogryzionych cycusiów to też znam:-D
INNA no całkiem niezłe te oceny biorąc pod uwagę nazwy tych przedmiotów(normalnie kosmos to dla mnie bo ja tylko prawo i prawo przez całe studia miałam:baffled:)

Dziewczyny byłam dziś na szmatkach i tyle super rzeczy nakupiłam że pokazałabym wam ale zemnie sierotka losu i nie umiem wkleić zdjęć do posta:no:,a pozatym to takie orty wale że wstyd :shocked2: na całej lini,

Do góry