reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
UFFFF juz sie troche uspokoilam...dawno juz mi nie bylo tak zle :-(

Dzialo sie cos ciekawego przez weekend??? nie mam nawet kiedy przeczytac zaleglych stronek wiec pytam....

Co tam u Pirrllotta, z tego co pamietam to mial miec wizyte, mamy dzieciaków....i jak tam byla?:confused: pisał cos?

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisja jest naprawde zly dzien....:wściekła/y::wściekła/y: wlasnie zadzwonila do mnie baba u ktorej bylam dzisiaj rano z czystym praniem, ze w zlym miejscu jej paczki polozylam:baffled:.......a sama pokazalam mi gdzie mam to dac:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie dosc ze sie czlowiek udzwiga, naszarpie z tym dziadostwem polozy jej gdzie sobie pierdnie (za przeproszeniem) to jest jescze zle:no::wściekła/y: co za ludzie!!!:wściekła/y: Alez jestem wsciekla:wściekła/y:

Wygadalam sie i juz mi troche lepiej, ale nadal mnie skreca.........:no:

No matko kochana znowu zadzwonila ta baba i ma jeszcze jakies reklamacje do pralni:szok::no: i musze tam spowrotem jechac dzisiaj popoludniu :dry: Ciekwae co uslysze....odnosnie miejsca gdzie mialam polozyc pranie....:wściekła/y::wściekła/y:

Sory za tego posta...

Od rana mam nerwy, rano logopeda odwolala dzisiejsze zajecia z Jasmina. Poprosilam mame zeby przyszla do mnie rano popilnowac Dawida. Wykorzystalam obecnosc mojej mamy i pojechalam wyrobic karty ubezpieczeniowe dla dzieci i dla mnie na wyjazd :)-Dmoze w koncu wyjedziemy w lutym). Bedac w NFZ ustawilam sie w kolejke i wyrobilam kartki do ksiazeczek RUMowskich. Sama sobie jestem winna tych nerwow bo zlamalam moja swieta zasade "nie zalatwiaj nic w poniedzialki"
Moze faktycznie dzisiaj jest taki dzien...

Mój Grześ też juz ma dość ciągłego przytulania....
Karollo chyba też...
Mówicie,że najbardziej depresyjny???No to by się zgadzało, czuje się bowiem tak zle ja w najgorszym okresie mojej depresji.Miałam jechac do teścioej z kartakami ale nie wiem..Może tylko zadzwonie, złoże życzenia a pojedziemy pry okazji??? Słabo mi, w głowie się kręci a mam do niej kawałek autobusem...

Dziewczyny! glowy do gory juz coraz blizej wiosna :-):-)

Ja pomalu bede szykowala sie do lekarza, obiadu dzisiaj nie zrobilam - Jasminka jest cala szczesliwa.

Bodzia,a Ty w ciąży nie jesteś;-):-D?
Nic mi o tym nie wiadomo....;-);-)Zresztą w ciąży nie miałam takich objawów:-):-)To przemęczenie wiosenne, nie dospanie, brak śniadania:dry::dry:No i nie jade...Zadzwonimy.Do mojej mamy też nie jade to będzie sprawiedliwie.Czemu oni nie mogą mieszkac nieco bliżej...Ach...

Właśnie zjadłam nadziewane pieczone jabłuszka szt.2,na obiad ugotowałam kluchy albo z serem albo z sosem carbonara.Julek śpi,Olek ogląda bajki.Byłam w pośredniaku ale mają tylko pracę przy pakowaniu płatków i chrupek w OBST.Cmokcze mnie taka robota:wściekła/y:.

reklama
U nas prawie wiosna!!!!!!!Jest pieknie i slonecznie achhhhhhhhhh normalnie super:yes:
dzis do poludnia latalam z kolegom zalatwiac mu neta i jeszcze mi przyszlo go uczyc bo nigdy kompa nie mial a teraz sobie kupil wypasionego laptopa i wszystko po niemiecku:-\ale co tam dam rade.Najwyzej bede miala dyzur telefoniczny:-D
Przesylam promyczki sloneczka do wszystkich...........................

A to dla Majuni
[*]
[*]
[*]

Do góry