reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O ILE PAMIĘTAM TO CHODZIŁO O ZDJĘCIA GOLUTKICH DZIECI,NAWET DOSTAŁAM W TEJ SPRAWIE MEILA NA MOJA SKRZYNKĘ OD BABY BOOM.
mamy nie zamieszczać zdjęć gołych dzieci

reklama
Tu jest coś napisane że chodzi właśnie o zdjęcia golych dzieciaczków żeby nie było widać intymnych części ciała[https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7254.0.html]

No adres wkleiłam tylko nie wiem czy umiem go tak wkleić żeby był aktywny,skopjowałam i wkliłam w posta ale coś chyba robię nie tak
no nie umiem tego adresu wklić w każdym razie jest to w dziale DZIECIACZKI W TEMACIE ZANIM UMIEŚCISZ ZDJĘCIE I W ZANIM UMIEŚCISZ ZDJĘCIE 2
MAM NADZIEJE ZE ZNAJDZIECIE A PRZY OKAJI PODPOWIEDZCIE JAK TE LINKI WKLEJACIE

Nie nadrobie, nie ma szans. No to swiateczne pozdrowionka na zapas, bo uciekamy do rodziny. Trzymajcie sie kochane mocno, atmosfery prawdziwie wiosennej, dobroci dla siebie i w ogole co chcecie. Wpiszcie mnie na liste jak bedziecie robic galerie bo inaczej tylko sierpniowki mi zostano i co? Biedronka, fajna grzywka. Upieklam mazurek jak niebo i juz zjedlismy pol i sernik zjedlismy. Moje facety choruja bo w przyplywie szczescia wiosennego w tshirtach latali po dworze. I teraz kuruje ich malinkami i gripexem. No ale pieknie jest, pieknie, kupilam zielona cerate i nowe zaslonki w kwiaty w jysku, leniuchuje, bo na swieta do mamy jedziemy na dwa dni...

hmmm tylko wiecie co.....jaki problem jest rozebrac ubrane zdjecie??? dobry program i juz.....wiec lepiej wogole nie zamieszczac, zadnych zdjec

no ja teznie nadrobię, no nie ma szans :)
sierpniowe mamuśki sobie zrobiły wątek zamknięty ze zdjęciami i tylko my tam mamy dostęp, choc pewnie dobry haker również ;), no ale nie da się tego uniknąć i już

jak tam u was równiez szał sprzątania i pichcenia ???

I za Jasiem wyladowalam dzis u lekarza, ma nawet antybiotyk

A ta czerwona plamka na "woreczku" to nie takie hop siup- ta jakas zmian grzybiczne
JAk mi to pancia powiedzila to sie zdziwilam - przeciez ja myje mojego jasiutka!

mniej więcej nadrobiłam,

cieszę się że podoba wam sie nasz wózeczek, a jeśli chodzi o firmę to z chyba "stanisław" a z boku ma "bobo lux" , szukałam w interku i jest jakas strona, ale tam go nie ma

a u nas oczywiście zamieszanie i wszystko pod górke, dziś przede wszystkim zakupy i spowiedź, mój mężuś jeszcze w kościele, chyba kolejki duże, ale ja juz po :)

a nasza Maja od wczoraj jest istnym :angel: , nie płacze ciągle się śmieje i ciągle gada "buuuuu..." ,

witam wieczorkiem...........

u Nas nadal walka z katarem.................mam nadzieje ze na swieta sie wykurujemy!!!!!

bylam dzisiaj na zakupach, upolowalam bluzeczke i spodenki i jestem zaspokojona zakupowo na jakis czas.............krociutki oczywiscie!!!

reklama
Do góry