reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I znow smutny dzien a przyznam szczerze ze za bratem tak nie plakalam jak teraz za Majeczka!!!!!! Ona zmarla! Dlaczego!Widze ja przed oczami choc znam ja tylko z tego forum i kilku zdjec.........nie moge pisac............
Cześć dziewczynki:-) też mi smutno z powodu Majeczki bo to takie maleństwo i takie bezbronne- niema sprawiedliwości na tym świecie:-(.
LEIKA - gratulacje dla synka za zębolka tylko ciebie szkoda bo pewnie się nie wyspałaś
Ja właśnie drógie pranie włożyłam do pralki a pierwsze trzeba iśc powiesić.
Acha pochwale się że moja córa ma 10 miesięcy i już od 3 tygodni nie robi kupki w pampersa tylko do nocniczka- teraz troche zaoszczędze na pampach bo co miesiąc to 100 zł na nie wydaje.
LEIKA - gratulacje dla synka za zębolka tylko ciebie szkoda bo pewnie się nie wyspałaś
Ja właśnie drógie pranie włożyłam do pralki a pierwsze trzeba iśc powiesić.
Acha pochwale się że moja córa ma 10 miesięcy i już od 3 tygodni nie robi kupki w pampersa tylko do nocniczka- teraz troche zaoszczędze na pampach bo co miesiąc to 100 zł na nie wydaje.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Popłakałam się jak przeczytałam o Majeczce
[*] W głowie się nie mieści że takie maleńkie istotki mogą tyle wycierpiec...
[*] W głowie się nie mieści że takie maleńkie istotki mogą tyle wycierpiec...
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
ja tez sie poryczałam... rano weszłam podejrzec jak co dzień co u Mai a tam zonk.........szok.... odechciało mi sie wszystkiego... nie potrafie sobie wyobrazic co przeżywają teraz jej rodzice...
ja tez sie poryczałam... rano weszłam podejrzec jak co dzień co u Mai a tam zonk.........szok.... odechciało mi sie wszystkiego... nie potrafie sobie wyobrazic co przeżywają teraz jej rodzice...
Podziel się: