reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam..
U nas dzisiaj leje,,ale cieplo,,jutro do domu jedziemy,,mielismy zosatc dzien dluzej,,ale po co jak pada,,nie ma sensu..
Teraz mazspi,maly u ciocia,a ja na bB raz dwa,hheee
Dostalam wczoraj @ jak bylismy w Aquaparku,,ale luzik...fajnie bylo..

reklama
I znow smutny dzien a przyznam szczerze ze za bratem tak nie plakalam jak teraz za Majeczka!!!!!! Ona zmarla! Dlaczego!Widze ja przed oczami choc znam ja tylko z tego forum i kilku zdjec.........nie moge pisac............
o Boże,,szok,,biedulka,,,jeju,,jestem myslami zjej rodzinka,,,azmi ciarki przeszly,,a łzy same do oczu....:-:)-(

ania138 - gratuluję sukcesu butelkowego ;-)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;-)

Dzień dobry.

Druga dolna czwórka synka dała nam w nocy nieźle popalić... :dry:
Och współczuję, jak ja pomyślę że to wszystko jeszcze przed mną :dry:

I znow smutny dzien a przyznam szczerze ze za bratem tak nie plakalam jak teraz za Majeczka!!!!!! Ona zmarla! Dlaczego!Widze ja przed oczami choc znam ja tylko z tego forum i kilku zdjec.........nie moge pisac............
tragedia, nie wiem co napisać, :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

mamajuli - brawa dla córci, fajnie że tak szybko zaskoczyła o co chodzi z nocnikiem :tak:

ewcia szkoda że @ dostałaś ale skoro było fajnie to super :tak:

dzień dobry, chociaż trudno powiedzieć że dobry :-(
Mój Mariusz ma dzisiaj imieniny i muszę posprzątać i zrobić jakieś słodkości, ale mi się nie chce :dry:
A jeszcze wczoraj przylazła teściowa jeszcze nie do końca zdrowa :dry:, i gadu gadu i jej przypomniałam że jutro jej synek ma imieniny bo tak to by zapomniała :sorry2:.
Oczywiście ja M wrócił z pracy to mu powiedziałam że gdyby nie ja to mamusia by nie przyszła :tak::-D, a co niech wie

dzień dobry, chociaż trudno powiedzieć że dobry :-(
Mój Mariusz ma dzisiaj imieniny i muszę posprzątać i zrobić jakieś słodkości, ale mi się nie chce :dry:
A jeszcze wczoraj przylazła teściowa jeszcze nie do końca zdrowa :dry:, i gadu gadu i jej przypomniałam że jutro jej synek ma imieniny bo tak to by zapomniała :sorry2:.
Oczywiście ja M wrócił z pracy to mu powiedziałam że gdyby nie ja to mamusia by nie przyszła :tak::-D, a co niech wie
Mój mąż też Mariusz i też ma dziś imieniny:tak:My razem będziemy świętować:-)Też muszę jakieś słodkości zrobić,,,ale tak myślę ze chyba kupię

Nic mi sie nie chce...taka wiadomość od rana....i ta pogoda do banii,,,,

Serce pęka z żalu..Boże co muszą przeżywac jej rodzice...Świat nie jest sprawiedliwy...Takie tragedie uświadamiaja jak kruche jest zycie nszych maleństw...:frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:

reklama
Do góry