reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Mój mąż też Mariusz i też ma dziś imieninyMy razem będziemy świętować:-)Też muszę jakieś słodkości zrobić,,,ale tak myślę ze chyba kupię
Nic mi sie nie chce...taka wiadomość od rana....i ta pogoda do banii,,,,
Ania Katrinm mój też Mariusz i też dziś ma imieniny, a ja jeszcze nic nie zrobiłam. Jestem rozbita po tym co przeczytałam o Mai:-no:. .... to takie niesprawiedliwe.........
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mariuszów
a szczególnie
Waszych i mojego
a szczególnie
Waszych i mojego
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mariuszów
a szczególnie
Waszych i mojego
Dołączamy się:-):-):-)
Witajcie.
Ale tu dzis pusto i cicho.... i chyba wiem dlaczego...:-( Przyznam sie szczerze, ze nawet nie sledzilam losow Mai, ale jak przeczytalam wiadomosc, to zrobilo mi sie smutno a lzy same naplynely mi do oczu.:-(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] to dla wszystkich dzieci, ktore przedwczesnie odeszly...
A dla wszystkich Mariuszow -wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, szczescia i milosci. Spelnienia marzen i zadowolenia z zony i dzieci.;-):-)
Ale tu dzis pusto i cicho.... i chyba wiem dlaczego...:-( Przyznam sie szczerze, ze nawet nie sledzilam losow Mai, ale jak przeczytalam wiadomosc, to zrobilo mi sie smutno a lzy same naplynely mi do oczu.:-(
[*]
[*]
[*]
[*]
A dla wszystkich Mariuszow -wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, szczescia i milosci. Spelnienia marzen i zadowolenia z zony i dzieci.;-):-)
katrinm5
Fan(ka)
Ja też nie śledziłam losów Mai od początku.Dopiero niedawno zapoznałam sie z jej historią.To straszne ile tak małe dziecko może się nacierpieć.....Popłakałam się bardzo...Witajcie.
[*]
[*]
[*]
[*]
Marisz mój mąż dziękuje za życzenia:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!!! jeszcze sie dzien bnie skonczyl 100 latz waszymi zonamiWszystkiego najlepszego dla wszystkich Mariuszów
a szczególnie
Waszych i mojego
Dobranoc.mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i juz duzo spokojniejszy.Podziwiam Moncik ze nadal ma sile i wierzy i ze sie teraz odezwala.Jeszcze kiedys slonce zaswieci nad ich rodzina.Na pewno:-):-):-):-)
Dobranoc,bo znow rycze
katrinm5
Fan(ka)
Tak bardzo dzielna kobieta.Też ja podziwiam za wszystko.Wiara czyni cuda...trzeba wierzyć....I ja sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!!! jeszcze sie dzien bnie skonczyl 100 latz waszymi zonami
Dobranoc.mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i juz duzo spokojniejszy.Podziwiam Moncik ze nadal ma sile i wierzy i ze sie teraz odezwala.Jeszcze kiedys slonce zaswieci nad ich rodzina.Na pewno:-):-):-):-)
Dobranoc,bo znow rycze
Oj...ja tez ciągle ryczę....
Dobranoc iwonka
Przeczytalam cala historie, a czytajac ostatni post Moniki (relacja ostatnich godzin Mai) poryczalam sie.
Podziwiam Monike...i jej wiare...
Nic mi sie juz nie chce.Jakies takie odretwienie (smutek) mnie ogarnal -nic mi sie nie chce. Wiec juz sie zegnam.
Dobranoc. Spijcie dobrze.
Podziwiam Monike...i jej wiare...
Nic mi sie juz nie chce.Jakies takie odretwienie (smutek) mnie ogarnal -nic mi sie nie chce. Wiec juz sie zegnam.
Dobranoc. Spijcie dobrze.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ania,czy wiesz że stuknęło Ci 1000 posta?
Podziel się: