reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurde, ja do tej pory rękami i nogami bronię się przed czekoladkami dla Oliwki, nie chcę żeby od małego była przyzwyczajona do słodyczy, ale co tam - teściowa ma to w d*pie, ja sobie mogę pogadać, bo przecież dziecku smakuje :wściekła/y:.No to że smakuje to ja wiem, a to że nie chcę jej karmić takimi rzeczami to inna sprawa.I czasem mam dość.A najlepsze jest to, że według mojej teściowej to czekolada jest dobra dla Oliwki, ale chlebek jej na pewno szkodzi :baffled::dry:
inna udana ta Twoja teściowa:szok:
Dobrze że mój jeszcze nie dorósł do czekolady:tak:Pewnie byłoby to samo;-)

reklama
Dziewczyny, a ja byłam dziś na wywiadówce i jestem bardzo dumna:tak:. Moja Natalka utrzymuje się na I miejscu w klasie. To jest dla mnie najlepsza nagroda za cały czas, który siedzimy razem nad książkami:tak::-). Została też wytypowana do konkursu recytatorskiego, ale to dopiero po feriach.
Gartulacje dla cory no i dla ciebie tez.:-) Natalka zdolna to chyba po mamusi.:tak:;-)

Jasmina masz super pania doktor. Oby wiecej takich lekarzy!:tak:

Inna, Sikoreczka, Jasmina duzo zdrowka dla dzieciaczkow.

No i nie wiem, czy cos jeszcze mialam pisac.:baffled::confused:

inna udana ta Twoja teściowa:szok:
Dobrze że mój jeszcze nie dorósł do czekolady:tak:Pewnie byłoby to samo;-)
He he poczekaj jeszcze ze 2 miesiace, bo właśnie jak Oliwka nie miala jeszcze 8 miechów to już teściówka jej dała kostkę gorzkiej czekolady do memlania, twierdząc że to lepsze nić chlebek :confused:
Moja też nie lepsza:wściekła/y:,twierdz,że dziecko powinno codziennie kostkę czekolady zjeść a dziury w zębach to się od antybiotyków robią:no:!
No pewnie, że od antybiotyków, ja to bym się pokusiła na stwierdzenie że od witamin, ale nie będę szaleć :-D:-D:-D.

Dobrej nocy laseczki, moje obydwa szczęścia już śpią i ja też zmykam bo jutro do szkółki :-(

No witam już jestem:-). Co do teściowych to się zgodze że są niezłe:dry: aż do bólu! Nie potrafią zrozumieć że ktoś chce wychowywać dziecko po swojemu tylko swoje pięć groszy zawsze muszą dodać, a mnie to tak wkurza:wściekła/y:, bo moja to ma obsesje na temat jedzenia, ciągle by coś Julce dawała a jak przychodzi czas na obiad to mała niechce jeść bo już oczywiście babcia ją napasła.:wściekła/y:
Mam nadzieje że jak my będziemy kiedys teściowymi to będziemy inne:-):-)

Matki też potrafią swoje trzy grosze dołożyć:tak:A że kiedyś byłó inaczej,kto to widział karmić na żadanie.Moja jak widzi jak kąpię małego to tylko słyszę:Bo woda do uszka mu wleci.A już:wściekła/y:Albo bo sie przeziębi gdy za długo z gołą pupą leży:szok:Czasem lepiej w język sie ugryzć:tak:

reklama
Do góry