reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

qrcze wiecie co ....ja normalnie sie wystraszyłam .Niechcem zeby mojego Jasia oglądał jakis zbok , albo jakaś wariatka sobie przywłaszczyła jego fotki i twoerdziła internetowo że to jej skarb :mad: >:D >:D >:D

qrcze dziewczyny ja niemam zabardzo czasu< bo jutro wieczorem wyjezdzam do Siechnic na swieta > żeby sie zajac tą sprawą .

Wiec która napisze info do moderatora???

reklama
A co zwaszymi zdjątkami które już wysłałyście ? Nie macie ich w Opcji ,,ostatnie wiadomości ...,,
Wiecie ja tylko pytam może nie potrzebnie zrobiłam rwetes :-[
Moge się tym jutro zając jak mały z dziadziem na spacer poleci,tylko nie wiem jak bo nie wiem o co do końca chodzi ;D
Więc może mi wytłumaczycie ???
A pozatym napisałam do admina przedwczoraj w innej sprawie i nie odpowiada :( ...ostatnio przestały mi przychodzić powiadomienia na e-maila :p

my na lipcowkach tez wlasnie chcemy zablokowac galerie................trzeba napisac liste z osobami, ktore beda mialy dostep do galerii i wyslac do anislu.......

No dobra to musimy chyba stworzyć osobny wontek,czy poprostu na tym nie będą wyświetlane dla niechcianych gości ??
To piszcie kto ma na niej być oprucz nas mamusiek siedzących w domkach ja jutro sprubuje zebrać nasze nicki

Hej dziewczyny. Ja mam chwilkę wolnego to wpadłam do Was ;) Super ten wózek kupiła Pycha, ja też się zabieram do zmiany na lżejszą sapcerówkę, ale nei mogę sie zdecydować. Może któraś wie co to za firma tego wózka Pychy??? Starsznie podobny do baby dreams smart. Włąściwie to cena tez przybliżona ::)

reklama
Do góry