reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zmykam juz spać bo zawsze sobie obiecuje że pujde spać szybciej a tu nic:-(..
Bodzinka ja też się wkurzyłam na M bo już od 45 min leży z pilotem w dłoni i szuka piłki ręcznej:wściekła/y: a zaczą już w czasie TYLKO MIŁOŚĆ i oczywiście stękał ze ja niedość że serial to jeszcze komputer:-D i kazał mi iść na góre do jego mamy oglądać-niech spada ja z teściową seriali oglądać nie zamierzam:no:.
Dobranoc wszystkim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jakie dobranoc, dobry wieczór chyba :-D

Dziewczyny, a my już po szczepieniu. Kuba zdrowy, ale jestem załamana, bo przez te ostatnie choroby mi schudł:-(. Ważył już 11 ponad kilo, a teraz 10.700 i ciągle nie ma apetyty:no:. Teraz śpi.

Aniu Majeczka jest śliczna - to po mamie??:-)
To nie schudł aż tak dużo ale wiem o co chodzi Majka też ciągle 13 kg waży
Oczywiście :-D

ANIU Majeczka cudna, az sie nie chce wierzyc,z e zaczyna Ci broić!
No takie są najgorsze śliczne oczki a za uszami rogi :dry:, wiem bo sama taka byłam i chyba nadal jestem :tak:

Wpadłam się przywitać,zasiądę na dłużej jutro.Mały dalej z biegunką:-(.
:-:)-( tak mi przykro, ucałuj go ode mnie :tak:

Lewa dolna jedyneczka u małego Juleczka:-D:tak:.
:-D:-D GRATULACJE :-D:-D

Witajcie ponownie.:-)
Aniu, zakochalam sie w Twojej coreczke.;-):-D Jest przecudna.:tak:
dziękuję

19145111628.jpg

Takie cóś popełniłam po kłótni z chłopem...Hmmm..... Może powinien mnie częścuiej z równowagi wyprowadzać????
ale bajeranckie, Ty zdolniacho

aaa Majeczka jest cudna taki anioleczek :sorry2:
z rogami :tak::-D

Kupiłam dzisiaj na allegro Dawidkowi żyrafę Fisher prica.
Znalazłam w gazecie reklamę nowych butelek Canpoll lovi i pojechaliśmy kupić może z tej Dawidek będzie pił herbatkę i soczek, smoczek w tej butelce jest bardzo miękki i elastyczny :tak:, może ta przypadnie mu do gustu bo Tommee Tippee mu nie odpowiadają :no:

Dzien Dobry:-):-)
Ja się zbieram za sprzątanie a potem na administracje, bez wózka.Coraz bardziej mi się podoba takie chodzenie choć pod koniec ręce mnie bolą.Szkoda,że mamy na sobie tyle warstw bo bym chuste wyciągneła.... właśnie poszukam foteczxek i pokaże jak wędrowaliśmy latem:tak::tak:

witam sie

BODZINKA
fajne fotki! zazdroszcze Ci ze Lolo chciał w tej chuście leżeć , ja próbowalam z mikim i nic z tego - syrena;))

dziewczynki, chce przejść z gondoli na fotelik na spacerach... co o tym myślicie??? mały w gondoli ryczy a nie siedzie jeszcze zebym mogła przejść na spacerówke...

reklama
Lewa dolna jedyneczka u małego Juleczka:-D:tak:.

Wielkie gratulacje:-) .
Marta i jak jest jeszcze biegunka:confused: mam nadzieję , że nie

19145111628.jpg

Takie cóś popełniłam po kłótni z chłopem...Hmmm..... Może powinien mnie częścuiej z równowagi wyprowadzać????
CUDO :tak::tak:
Te dziesiejsze foty też fajne:tak:

dziewczynki, chce przejść z gondoli na fotelik na spacerach... co o tym myślicie??? mały w gondoli ryczy a nie siedzie jeszcze zebym mogła przejść na spacerówke...

A jaki to fotelik coś podobny do samochodowych. Jeśli mały jest w nim na półleżąco to wydaje mi sie, że możesz spróbować:tak:

Tak w ogóle to Dzien Dobry:-)........ ale niestety u nas brzydki, bo deszcz pada:baffled:

Do góry