reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc wszystkim

wpadlam si etylko przywitac bo zjedziemy sobie na targ po jakies warzywka i owocki. Bede pozniej.

Bodzionka jak tylko zlapie chwilke to sie odezwe z tymi karteczkami..dzieki wielkie.

reklama
czesc dziewczatka
U mnie jest bardzo gewsta mgla dzisiaj.
Noc byla ciezka. Chcialamym juz miec zarezerwowany bilet do meza, znac date wyjazdu.
Ostatnio zauwazylam ze Jasminka wyrosla juz z fotelika samochodowego. Dzisiaj w Biedronce widzialam fotelik Meggi (9-36kg) za 110 zl, widzialam tez takie na allegro ale byly drozsze. No i tak sie zastanawiam czy go kupic czy poszukac innego.
Bodzinko fajna ta chusta, ja mam zwykle nosidelko ale zawsze zapominam ze je mam:-) i lezy w szafie....

Reniferku możesz spróbowac, zobaczysz jak mały się będzie w nim zachowywał:tak:. Może lepiej mu będzie, bo więcej będzie widział i wtedy nie będzie na spacerku taki marudny.
Jasmina ja też mam takie nosidełko, ale też o nim zapomniałam, a teraz to Kuba już jest na nie za duży:baffled:

Dzień dobry!

Jestem dziś rozbita, miałam okropny sen :-(wstałam oryczana i jest mi okropnie źle:-(
Do potem.

Dzien dobry.

Reniner mozesz sprobowac w nosidle,ale pamietaj, ze dziecko nie powinno dlugo w nim siedziec. Gdzies slyszalam, ze dziecko nie powinno przebywac w foteliku dluzej niz 2 godziny dziennie. A poza tym w gondoli jest zwykle cieplej, wiec wez to pod uwage ubierajac Mikiego (ale nie przesadzaj ;-)). A ja "przesadzilam" Grzesia do spacerowki na poczatku grudnia (mial skonczone 4 miesiace), bo juz sie nie miescil w gondoli.:baffled: Teraz tez czasem placze, ale juz rzadziej.

Bodzinko fajna ta chusta, ja mam zwykle nosidelko ale zawsze zapominam ze je mam:-) i lezy w szafie....
Ja pozyczylam nosidlo od kolezanki. Jeszcze Grzes sie miesci (ale juz ledwo ledwo). Ale ciezko mi, bo Grzes wazy (wg wagi lazienkowej wczoraj) 9,3 kg.:szok: Wiec rzadko z niego korzystam.

reklama
Sewa kochana tule mocno.Pamiętaj "Sen mara Bóg wiara".Poza tym moja teściowa zasze powtarza,że złe sny to na odwrót się spełniają.Także będzie dobrz.

Do góry