reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i mój dobry humor prysł a pan Mąż gdzieś polazł.Mały bawi się na podłodze aja mam facetów, dużych i małych, dośc na dziś.....

19145111628.jpg

Takie cóś popełniłam po kłótni z chłopem...Hmmm..... Może powinien mnie częścuiej z równowagi wyprowadzać????

Aniu138 wszystkiego naj naj w rocznice slubu kchana,,,stu lat razem w szczęściu!!!

I gratki dla ząbkującyhch małych pociech..
My byliśmy dzisiaj Na Wierchu,,foty wam wkleje jakw roce,,ale mnie łeb anwala jaks,,chyba to te cisbneinie...
MOj maz na stokach,my bylismy tam godzinke,,Matu polatał na sankahc chwila i nas wywalili ze stoku,bo nie wolno tam an sankach,,n i zwinelam sie ze szwagrem iszwagierka a moj m zostal...ale do 20 stok,,wiec zaraz bedzie..
paaa

Ania138 śliczna ta twoja Maja,,,laseczka,az milo popatrzec,hehe..
Bodzia głowa do gory...przejdzie wam..
NO i comialam reszcie skrobnac to nie wiem...buuu..
wogole to nadrabiam co moge,,aby potem stu stron nie miala:szok:,,bo juz mam 19,,,hee
ale zapewne polowe rzeczy pominelam i jzu nie doczytam,,wybaczcie...

Bodzionka moge liczyc na pomoc w zrobieniu takich paru karteczek? mialbys chwilke zeby mi to wytlumaczyc:confused:

Ja juz sie zegnam i do jutra milej nocy wszytskim

aaa Majeczka jest cudna taki anioleczek :sorry2:

Agatko zapraszam na gg:-):-):-)
No ja się tak dziś wściekłam,że mąż się musiał zając małym.Ja tak chodziłam,że bałam się,że te złe emocje wyładuje na małym.No i zasnął mój synek z tatą na łóżku.No prosze jak mąż chce to potrafi...
Wściekłam się na M....

reklama
Dobry wieczór :-) Przeczytałam co miałam zaległe i aż mnie głowa boli tyle tego było i oczywiście połowe zapomniałam- no cóż:-(
BODZINKA - ty to jesteś niezła niedość że M cię wkurza to takie cudeńka robisz podziwiam
EWCIA1981- ale bym pojechała na taki stoczek pojeżdzić na nartach:tak: bo jak narazie w tym roku byłam razy 0 na nartach-zgroza:szok:
AGATKA - nic sie nie martw ja też narazie ciemna masa w tych fotkach ale mam nadzieje że się podszkole:-)
ANIA 138- wszystkiego naj naj w rocznice ślubu ,Majeczka no tak aniołeczek:blink:
INNA - gratuluję zakupów fajnie tak poszaleć:-D:-D:-D:-D

Do góry