Mam już tego wszystkiego dość....Schował Paweł gdzieś papiery a teraz się na mnie wydziera bo nie wiem gdzie są.Od tygodnia obiecuje,że pójdzie ze mną do fryzjera i co????Dalej wyglądam jak czarownic..Poszłabym sama ale nie mam z kim zostawić małego, zresztą jego też trzeba obciąc...wściekłą jestm taka i płakac mi się chce..A on będzie się na mnie wydzierał póki nie znajdzie tych papierów...
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Właśnie napisałam pracę na temat: "Jak bariery w komunikacji mogą wpłynąć na dowartościowanie człowieka" i czuję się intelektualnie wykończona .
Ostatnio dopadają mnie wątpliwości, czy dobrze zrobiłam, idąc na te studia...Bo może ja się nie nadaję...Uczę się tyle co nic, to, że do tej pory mam wszystkie zaliczenia to przypadek albo głupie szczęście...Nie wiem czy się nadaję...A jak przyjdzie praktyka to nie wiem czy dam radę...Bo jak zaliczę tą sesję to muszę iść na praktykę do świetlicy środowiskowej, a tam są dzieci z rodzin patologicznych i ja nie wiem czy będę umiała nimi się zająć..Ech dół mnie dopadł...Idę coś pooglądać w tv, może mi przejdzie :-(
Ostatnio dopadają mnie wątpliwości, czy dobrze zrobiłam, idąc na te studia...Bo może ja się nie nadaję...Uczę się tyle co nic, to, że do tej pory mam wszystkie zaliczenia to przypadek albo głupie szczęście...Nie wiem czy się nadaję...A jak przyjdzie praktyka to nie wiem czy dam radę...Bo jak zaliczę tą sesję to muszę iść na praktykę do świetlicy środowiskowej, a tam są dzieci z rodzin patologicznych i ja nie wiem czy będę umiała nimi się zająć..Ech dół mnie dopadł...Idę coś pooglądać w tv, może mi przejdzie :-(
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzia, widłami go, albo tłuczkiem w łeb, niech sobie nie myśli że będzie się na Ciebie wydzierał bo jak tam my wszystkie wpadniemy to on ruski rok zapamieta.Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
A i pamiętaj o mantrze: "Facet to gorszy gatunek......."
A i pamiętaj o mantrze: "Facet to gorszy gatunek......."
jasmina111
Fan(ka)
Jestem
Wydaje mi sie za Dawida boli ucho i do tego wychodza mu ten pierwszy zabek.
Rozmawialam przez telefon z lekarzem ktory zastepuje naszego pediatre. Jutro juz bedzie moja pani doktor to na godz. 13.00 ide. Podaje malemu kropelki do ucha i ibufen jak ma temp.
Powiem Wam ze Jasminka pierwszy raz miala katarek jak miala roczek. a tak to wczesniej miala kolki. A tak to wcale nie chorowala. A z Dawidem to od pierwszych chwil cos juz sie dzialo.
Bodzinko wiem jak to jest, moj M ma podobne zwyczaje, tyle ze nie wydziera sie na mnie ale swoim zachowaniem wprowadza bardzo nerwowa atmosfere. Konczy sie to prawie zawsze tym ze wywala on wszystko z szuflad i robi porzadki.
Narazie tyle, teraz dokladnie poczytam co pisaliscie
Wydaje mi sie za Dawida boli ucho i do tego wychodza mu ten pierwszy zabek.
Rozmawialam przez telefon z lekarzem ktory zastepuje naszego pediatre. Jutro juz bedzie moja pani doktor to na godz. 13.00 ide. Podaje malemu kropelki do ucha i ibufen jak ma temp.
Powiem Wam ze Jasminka pierwszy raz miala katarek jak miala roczek. a tak to wczesniej miala kolki. A tak to wcale nie chorowala. A z Dawidem to od pierwszych chwil cos juz sie dzialo.
Bodzinko wiem jak to jest, moj M ma podobne zwyczaje, tyle ze nie wydziera sie na mnie ale swoim zachowaniem wprowadza bardzo nerwowa atmosfere. Konczy sie to prawie zawsze tym ze wywala on wszystko z szuflad i robi porzadki.
Narazie tyle, teraz dokladnie poczytam co pisaliscie
Marta1981
Rodzyneczka
Wpadłam się przywitać,zasiądę na dłużej jutro.Mały dalej z biegunką:-(.
Marta1981
Rodzyneczka
Lewa dolna jedyneczka u małego Juleczka.
jasmina111
Fan(ka)
Marta1981 - wielkie GRATULACJE dla Juleczka!!!!!
Ja z Dawidkiem czekamy na pierwszy zebolek juz go widac ale jeszcze nie wyszedl
Ja z Dawidkiem czekamy na pierwszy zebolek juz go widac ale jeszcze nie wyszedl
Witajcie ponownie.:-)
Juz odpoczelismy po spacerku, teraz czekamy na powrot naszego Pana i Wladcy. Cos mnie troche sen meczy, wiec zaraz pojde sobie jakas kawke zrobic.
Renifer i dla Twojego Mikiego gratulacje, za to, ze wytrzymal. Miejmy nadzieje, ze to poczatek zmiany na lepsze.:-) A co do objadania, to ja tez sie na tym przylapuje.
Jasmina oby z Dawidkiem bylo wszystko w porzadku -zeby to bylo wszystko tylko przez zeby, a nie zadne chorubsko.
I nie wiem czy napisalam wszystko co chciala, bo chlopaki marudza. A Grzesiek to juz przechodzi chyba samego siebie.
Juz odpoczelismy po spacerku, teraz czekamy na powrot naszego Pana i Wladcy. Cos mnie troche sen meczy, wiec zaraz pojde sobie jakas kawke zrobic.
Gratki dla Karolka.:-)No dziewczyny mój mały mnie dziś zszokował...2h spacer z czego więkoszość na nóżkach potem na rękach.Pół miasta zlazłama le talerzyk z gazety kupiłam.HURRRRRA
Aniu, zakochalam sie w Twojej coreczke.;-) Jest przecudna.Jeszcze raz spróbuję ze zdjęciami
Renifer i dla Twojego Mikiego gratulacje, za to, ze wytrzymal. Miejmy nadzieje, ze to poczatek zmiany na lepsze.:-) A co do objadania, to ja tez sie na tym przylapuje.
Jasmina oby z Dawidkiem bylo wszystko w porzadku -zeby to bylo wszystko tylko przez zeby, a nie zadne chorubsko.
I nie wiem czy napisalam wszystko co chciala, bo chlopaki marudza. A Grzesiek to juz przechodzi chyba samego siebie.
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Hmmmm czyzby wszyscy ogladali "Pierwsza Milosc" na Polsacie?
Podziel się: