Aniu być może u Jasminki pojawiła się zazdrość o braciszka i właśnie tak się objawia. Miałam taki problem z Agatką. Była bardzo zazdrosna o Monikę i jak tylko nie widzieliśmy to ją szczypała, kłuła itp. Pomogła dopiero wspólna terapia u psychologa.
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
My juz obiadek zjedlismy, M dalej nie ma w domu i oswadczyl ze bedzie za godzine
ide teraz druga kawke zrobuc i wypije siobie buszujac po BB
ide teraz druga kawke zrobuc i wypije siobie buszujac po BB
Agatka_BB
IX Lachon BB
Nie łapie si e w tym programie probowalm cos zrobic ale niestaty nie potrafie:-( ciemna masa ze mnie
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam po południowo!
Spacerek zaliczony Milutko się dziś chodziło, bo wiatru zero do tego cieplutko. Trochę zachmurzone, ale nie pada. Madzia na nogach się przeszła, potem na zakupy do biedronki weszłam to ją do wózka dałam. Odwracam się a ona śpi, na siedząco z parówą w ręce Bidulka zmęczona porządnie była i śpi nadal. Ciekawe kto będzie za nią wieczorem biegał
Ugotowaliśmy z Adriankiem zupkę i zjedliśmy, teraz kawusię zrobię i czekam aż mała wstanie. Muszę gary pomyc, ale mi się nie chce
Dobra idę kawusię zalac. Komu jeszcze?
Spacerek zaliczony Milutko się dziś chodziło, bo wiatru zero do tego cieplutko. Trochę zachmurzone, ale nie pada. Madzia na nogach się przeszła, potem na zakupy do biedronki weszłam to ją do wózka dałam. Odwracam się a ona śpi, na siedząco z parówą w ręce Bidulka zmęczona porządnie była i śpi nadal. Ciekawe kto będzie za nią wieczorem biegał
Ugotowaliśmy z Adriankiem zupkę i zjedliśmy, teraz kawusię zrobię i czekam aż mała wstanie. Muszę gary pomyc, ale mi się nie chce
Dobra idę kawusię zalac. Komu jeszcze?
ania138
miłość w trzech wymiarach
Jeszcze raz spróbuję ze zdjęciami
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
ania138
miłość w trzech wymiarach
IWONKA BARDZO DZIĘKUJĘ
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dziewczyny, a my już po szczepieniu. Kuba zdrowy, ale jestem załamana, bo przez te ostatnie choroby mi schudł:-(. Ważył już 11 ponad kilo, a teraz 10.700 i ciągle nie ma apetyty. Teraz śpi.
Aniu Majeczka jest śliczna - to po mamie??:-)
Dokładnie to jest tylko wersja testowa na 30 dni a potem trzeba kupić.Agatko, Corel Paint Shop Pro XI niestety, nie jest darmowym programem, to, co się ściąga jest wersją próbną bodajże na 30 dni
No to brawo dla Madzi łamaczki chłopięcych serc;-)Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielaćAle czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopcówA jakie komplementy jej mówiliI to nawet przy mnieA teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.
Aniu Majeczka jest śliczna - to po mamie??:-)
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ANIU Majeczka cudna, az sie nie chce wierzyc,z e zaczyna Ci broić!
ogólnie to strasznie sie objadłam... łapie sie ostatnio na łakomstwie... tak mi pieknie waga spadała, a teraz przez te moje łakomstwo stoi w miejscu
EWCIA nawet nie wiesz jak Ci tych gór zazdroszcze............
mój tez mnie zszokował, 4 h byłam z nim na miescie o tylko 15 min ryczał w foteliku - zawsze ryczy cały czas... czyżby istniała szansa nadziei ze sie przyzwyczai???No dziewczyny mój mały mnie dziś zszokował...2h spacer z czego więkoszość na nóżkach potem na rękach.Pół miasta zlazłama le talerzyk z gazety kupiłam.HURRRRRA
ja też trzymam!!Sewa, Jasmina obyscie jak najszybciej dolaczyly do ukochanych, trzymam za wszystko kciuki!
ogólnie to strasznie sie objadłam... łapie sie ostatnio na łakomstwie... tak mi pieknie waga spadała, a teraz przez te moje łakomstwo stoi w miejscu
EWCIA nawet nie wiesz jak Ci tych gór zazdroszcze............
Podziel się: