reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniu być może u Jasminki pojawiła się zazdrość o braciszka i właśnie tak się objawia. Miałam taki problem z Agatką. Była bardzo zazdrosna o Monikę i jak tylko nie widzieliśmy to ją szczypała, kłuła itp. Pomogła dopiero wspólna terapia u psychologa.

reklama
Witam po południowo!
Spacerek zaliczony:tak: Milutko się dziś chodziło, bo wiatru zero do tego cieplutko. Trochę zachmurzone, ale nie pada. Madzia na nogach się przeszła, potem na zakupy do biedronki weszłam to ją do wózka dałam. Odwracam się a ona śpi, na siedząco z parówą w ręce:-D Bidulka zmęczona porządnie była i śpi nadal. Ciekawe kto będzie za nią wieczorem biegał:dry:
Ugotowaliśmy z Adriankiem zupkę i zjedliśmy, teraz kawusię zrobię i czekam aż mała wstanie. Muszę gary pomyc, ale mi się nie chce:no:
Dobra idę kawusię zalac. Komu jeszcze?

Dziewczyny, a my już po szczepieniu. Kuba zdrowy, ale jestem załamana, bo przez te ostatnie choroby mi schudł:-(. Ważył już 11 ponad kilo, a teraz 10.700 i ciągle nie ma apetyty:no:. Teraz śpi.

Agatko, Corel Paint Shop Pro XI niestety, nie jest darmowym programem, to, co się ściąga jest wersją próbną bodajże na 30 dni
Dokładnie to jest tylko wersja testowa na 30 dni a potem trzeba kupić.

Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielać:zawstydzona/y:Ale czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopców:-D:szok:A jakie komplementy jej mówili:baffled:I to nawet przy mnie:-DA teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.
No to brawo dla Madzi łamaczki chłopięcych serc;-):-D:-D
Aniu Majeczka jest śliczna - to po mamie??:-)

reklama
ANIU Majeczka cudna, az sie nie chce wierzyc,z e zaczyna Ci broić!

No dziewczyny mój mały mnie dziś zszokował...2h spacer z czego więkoszość na nóżkach potem na rękach.Pół miasta zlazłama le talerzyk z gazety kupiłam.HURRRRRA
mój tez mnie zszokował, 4 h byłam z nim na miescie o tylko 15 min ryczał w foteliku - zawsze ryczy cały czas... czyżby istniała szansa nadziei ze sie przyzwyczai???:-D:-D

Sewa, Jasmina obyscie jak najszybciej dolaczyly do ukochanych, trzymam za wszystko kciuki!
ja też trzymam!!

ogólnie to strasznie sie objadłam... łapie sie ostatnio na łakomstwie... :baffled::baffled::baffled: tak mi pieknie waga spadała, a teraz przez te moje łakomstwo stoi w miejscu:sorry2::sorry2::sorry2:

EWCIA nawet nie wiesz jak Ci tych gór zazdroszcze............

Do góry