reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ahhhaaa teraz juz wiem......w Warszaiwe tego sporo ale nie wiem jak sie nazywa bo my ateisci nie chadzamy do takich sklepow ;)
malutka pisze:
weritas to moja droga taki sklep z dewocjonaliami- obazki swiete, ksiazeczki ksiazki swiete, rozance chusteczki do chrztu- wiesz juz co to jest??
to jak taki sklep sie nazywa w wawie?

reklama
malutka ...to pewnie zaczerwienienie, lekka zmiana skurna .Jeżeli będzie sie utrzymywac z dwa dni to idz i sie skonsultuj z pediatrą co on sądzi o tym , ale ja niesądze by to było coś groznego .MOj Jasio ma czesto takie zmiany skurne .Znikają zazwyczaj po dniu albo nawet po paru godzinach . Dotknij synka w tym miejscu i zaobserwuj czy sprawia mu to jakis ból ...lub dyskonfort .Jesli tak to idz nawet i dzisiaj .Jesli nie to poobserwuj go .

Mija na kłopoty z facetami najlepciejsza jest olewka totalna .Zero telefonów , zero interesowania sie jego sprawami .Zobaczysz kochana jak szybciutko sie sam będzie płaszczył .Jak tylko poczują że niesa w kregu zainteresowania to strasznie sie boja odtrącenia :)

Lady-bird mój to ciezki przypadek :mad: jak nie odezwe się to pujdzie w tango. Juz czasami nie mam siły na niego, własnie mi oznajmił ze ni przyjezdza do nas na swieta.....a kij mu w oko :p

A spacer mi pomogł tylko na krutko bo porozmawiałam z nim przez tel. i znowu mi krwi napsół .... o rany chyba musze go totalni olac bo tylko niepotrzebni sie denerwuje :-[

dobra koniec tematu :p

Jak tam szykowanie swiat ? Pisanki juz porobione,jak tak to wyslijcie zdjatka... ;D
Napewno Kalinka ma jakies kosmiczne,własnoreczne,tysiac ciast i innych pysznosci,Ona to potrafiła nas zagiąć :)
No i Joaska tez napewno cos dobrego upichciła :)

Cześć babeczki MAJUTEK DZIEKUJE ZA ZYCZONKA - WSPANIAłE BYłE NAPRWDę

NIE MIAłAM INTERNETU PRZEZ 3 DNI KURCZE A TU TYLE ZYCZEN DLA MAJUSI MOJEJ ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla wszystkich internetowych cioć i kolegów i koleżanek

Dziewczyny w kilku wątkach pojawiła sie jakaś inf. że dobrze jaet ueryć lub wykasować zdjęcia dzieciaczków bo ktoś je do vczegos wykożystuje ???
Szukałam o co konkretnie chodzi ale nigdzie nie mogłam sie doczytać.
Ja mam cały czas zdjęcia w moich starych wiadomościach jeszcze z okresu ciąży...
Wiecie o co chodzi ...może naprawde lepiej je ukryć jak tak to jak :-[

Mija zgadza sie.....lepiej nie dawac do neta zdjec swoich dzieci....niestety debili duzo na swiecie.....ja swojego czasu klikalam na pazdzienikowych mamach i tam mamy galeryjke ukryta...trzeba napisac do Aletki i ona zrobi taki watek, tylko trzbe napisac kogo chcemy dopuscic do tej galeryjki i ewentualnie pozniej dopisywac

Hej hej! Juz wróciłam z rehabilitacji i zakupy tez zrobione :D Myslałam ze jutro bede miał czas na pieczenie a tu nie okazało sie ze babka ma godzine wolna i mozemy przyjsc na cwiczenia. Tak wiec pieczenie musi poczekac do południa.

Pycha swietny wózio :D szkoda tylko ze ciezki

reklama
Do góry