reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ahhhaaa teraz juz wiem......w Warszaiwe tego sporo ale nie wiem jak sie nazywa bo my ateisci nie chadzamy do takich sklepow ;)
malutka pisze:
weritas to moja droga taki sklep z dewocjonaliami- obazki swiete, ksiazeczki ksiazki swiete, rozance chusteczki do chrztu- wiesz juz co to jest??
to jak taki sklep sie nazywa w wawie?

reklama
malutka ...to pewnie zaczerwienienie, lekka zmiana skurna .Jeżeli będzie sie utrzymywac z dwa dni to idz i sie skonsultuj z pediatrą co on sądzi o tym , ale ja niesądze by to było coś groznego .MOj Jasio ma czesto takie zmiany skurne .Znikają zazwyczaj po dniu albo nawet po paru godzinach . Dotknij synka w tym miejscu i zaobserwuj czy sprawia mu to jakis ból ...lub dyskonfort .Jesli tak to idz nawet i dzisiaj .Jesli nie to poobserwuj go .

Mija na kłopoty z facetami najlepciejsza jest olewka totalna .Zero telefonów , zero interesowania sie jego sprawami .Zobaczysz kochana jak szybciutko sie sam będzie płaszczył .Jak tylko poczują że niesa w kregu zainteresowania to strasznie sie boja odtrącenia :)

Lady-bird mój to ciezki przypadek :mad: jak nie odezwe się to pujdzie w tango. Juz czasami nie mam siły na niego, własnie mi oznajmił ze ni przyjezdza do nas na swieta.....a kij mu w oko :p

A spacer mi pomogł tylko na krutko bo porozmawiałam z nim przez tel. i znowu mi krwi napsół .... o rany chyba musze go totalni olac bo tylko niepotrzebni sie denerwuje :-[

dobra koniec tematu :p

Jak tam szykowanie swiat ? Pisanki juz porobione,jak tak to wyslijcie zdjatka... ;D
Napewno Kalinka ma jakies kosmiczne,własnoreczne,tysiac ciast i innych pysznosci,Ona to potrafiła nas zagiąć :)
No i Joaska tez napewno cos dobrego upichciła :)

Cześć babeczki MAJUTEK DZIEKUJE ZA ZYCZONKA - WSPANIAłE BYłE NAPRWDę

NIE MIAłAM INTERNETU PRZEZ 3 DNI KURCZE A TU TYLE ZYCZEN DLA MAJUSI MOJEJ ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla wszystkich internetowych cioć i kolegów i koleżanek

Dziewczyny w kilku wątkach pojawiła sie jakaś inf. że dobrze jaet ueryć lub wykasować zdjęcia dzieciaczków bo ktoś je do vczegos wykożystuje ???
Szukałam o co konkretnie chodzi ale nigdzie nie mogłam sie doczytać.
Ja mam cały czas zdjęcia w moich starych wiadomościach jeszcze z okresu ciąży...
Wiecie o co chodzi ...może naprawde lepiej je ukryć jak tak to jak :-[

Mija zgadza sie.....lepiej nie dawac do neta zdjec swoich dzieci....niestety debili duzo na swiecie.....ja swojego czasu klikalam na pazdzienikowych mamach i tam mamy galeryjke ukryta...trzeba napisac do Aletki i ona zrobi taki watek, tylko trzbe napisac kogo chcemy dopuscic do tej galeryjki i ewentualnie pozniej dopisywac

Hej hej! Juz wróciłam z rehabilitacji i zakupy tez zrobione :D Myslałam ze jutro bede miał czas na pieczenie a tu nie okazało sie ze babka ma godzine wolna i mozemy przyjsc na cwiczenia. Tak wiec pieczenie musi poczekac do południa.

Pycha swietny wózio :D szkoda tylko ze ciezki

reklama
Do góry