reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 nie trzeba znac tam jezyka.Jest tam PRZEGLADAJ i kliknij w to i wybierz zdjecie ktore chcesz pokazac i kliknij OTWORZ a potem UPLOAD i czekaj az sie zdjecie pokaze.Pod zdjeciem beda kody.pobierz ten srodkowy i wklej w posta :) Lub kliknij prawym przyciskiem myszi i bedzie kopiuj adres obrazka i wklej go w poscie tam gdzie jest ten zolty obrazek i tam wklej to co skopiowalas .
:zawstydzona/y: ja nie widzę tego "przeglądaj"

reklama
Kurcze Dawidek dzisiaj bardzo marudny jest. Jasmina tez daje dzisiaj czadu.
Aniu ladnie wyszla twoja Maja na tym zdjeciu - gratuluje
Sikoreczko - kartki naprawde pomyslowe
Chcialabym zeby moje dwa skarby szybko dzisiaj zasnely.....

Dawidek pelzal sobie po podlodze i w koncu dotarl do drzwi, i co moja Jasmina zrobila? Zamknela drzwi na jego paluszki. Myslalam ze sie nie powstrzymam i jej przyleje. Ale najlepsze jest to ze mowie jej juz od kilku dni "uwazaj na Dawidka, nie biegaj, nie skacz, patrz co robisz" i co ? i nic! A jeszcze ostatnio ma jakis dziwny zwyczaj i jak tylko ma go obok siebie to wklada mu palce do uszu. Juz nie moge! Moze ja jestem juz zmeczona byciem sama i robienia wszystkiego sama. I co? jaksie zakonczyl dzien dla mojej corki? Mamusia nakrzyczala na nia. Chyba odciagne sobie mleko i normalnie sie napije czegos z procentami.
Coz za mily wieczor...

Ja jeszcze do was jednak zajrzałam:-p. Też bym chciała żeby Kubuś dziś ładnie usnął, bo jakoś spać mi się chce.

Dziewczyny nie chcę was wkurzać, ale na szczęście mój mały śpi całą noc - życzę wam żeby wasze dzieciaki też tak spały:tak::tak:

Ja dzisiaj nie mam co liczyć na szybkie pójście spać bo mój Matek dopiero wstał:szok:Wczoraj cały dzień nie spał to dzisiaj odsypia:dry:A ja byłam dzisiaj u siostry i pomagałam jej wykładzinę rozłożyć w sypialni. A teraz zajmuję się moja Madzią bo ma jutro bal

Dawidek pelzal sobie po podlodze i w koncu dotarl do drzwi, i co moja Jasmina zrobila? Zamknela drzwi na jego paluszki. Myslalam ze sie nie powstrzymam i jej przyleje. Ale najlepsze jest to ze mowie jej juz od kilku dni "uwazaj na Dawidka, nie biegaj, nie skacz, patrz co robisz" i co ? i nic! A jeszcze ostatnio ma jakis dziwny zwyczaj i jak tylko ma go obok siebie to wklada mu palce do uszu. Juz nie moge! Moze ja jestem juz zmeczona byciem sama i robienia wszystkiego sama. I co? jaksie zakonczyl dzien dla mojej corki? Mamusia nakrzyczala na nia. Chyba odciagne sobie mleko i normalnie sie napije czegos z procentami.
Coz za mily wieczor...

Kochana to twoja Jasminka jest jeszcze mała, a moja " pannica" też lata po domu jak oszalała i nie rozumie i też młodemu ostatnio na rękę stanęła:baffled:

Dobra kobitki teraz to uciekam bo do Natali dzwoni koleżanka to pa:-)

Jasmina nie denerwuj sie.Moj Maciek tez nie uwaza na Grzesia -nie ma jeszcze wyczucia, np. za mocno go dotknie, pociagnie itd. Ja tez mam czasem dosyc (ostatnio coraz czesciej), a Ty masz gorzej, bo Ty caly dzien sama, a ja to chociaz wieczorem mam meza. Co prawda ostatnio przyjezdza pozno, ale chociaz wykapie dzieciaki no i jest do kogo buzie otworzyc.

reklama
Juz sie uspokoilam, Jasmina zaplakana lezy w lozku i oglada Clifforda. Przeprosila mnie. Powiedzialam jej ze jestem zla ale juz nie chce na nia krzyczec wiec niech idzie do lozeczka. Powiedzialam jej to spokojnie. Ale i tak jestem zla na siebie najbardziej.
Po tym zajsciu Dawidek zasnal mi na kolanach.
Ostatnio mam wiecej tych gorszych dni. Ciekawe kiedy to sie zmieni.

Do góry