reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki, już przestańcie bo mi odbije ;-):-D
I ja gratuluje Aniu slicznej modelki.:-) Macius tez nikomu nie odda Grzesia. Ale nie zajmuje sie nim tak, jak Twoja Majeczka. Choc nie powiem czasem mnie rozczuli jak go przytuli, pocaluje i powie mu, ze go kocha.

Sikoreczka karteczki super. Masz talent.:tak: A Magdusia niezle radzi sobie z bratem.:-D Ale tak juz chyba maja te drugie dzieci -musza sobie jakos radzic w "stadzie".:-D
Tak to prawda serce aż mięknie jak taka mała istotka tak miłość wyraża i okazuje :tak:.
Maja to mi jeszcze wczoraj oznajmiła że jak dorośnie to będzie miała męża jak ja, na pytanie kto nim będzie odpowiedziała bez zastanowienia "tata Maliusz" :-D
Zaczyna się jedyny mężczyzna w życiu córki - tata :tak::-D

sikoreczka wow zdolniacha z Ciebie ale dziadki się ucieszą :tak:

reklama
Ania138 nie trzeba znac tam jezyka.Jest tam PRZEGLADAJ i kliknij w to i wybierz zdjecie ktore chcesz pokazac i kliknij OTWORZ a potem UPLOAD i czekaj az sie zdjecie pokaze.Pod zdjeciem beda kody.pobierz ten srodkowy i wklej w posta :) Lub kliknij prawym przyciskiem myszi i bedzie kopiuj adres obrazka i wklej go w poscie tam gdzie jest ten zolty obrazek i tam wklej to co skopiowalas .

Ania gratulacje dla Mai:tak:
Sikoreczka piękna kartka dla dziadków:tak:

A wiecie że mój Kuba już śpi 2 godz:szok: i wcale nie ma zamiaru wstawać:baffled:

Witam dziewczynki:-)
SIKORECZKA- ale super kartki ja to chyba jeszcze długo takich nie zrobię:wściekła/y:
KATRINN- no co ty twój Grześ ma 5 miesięcy i tylko raz śpi w ciągu dnia? nieżle moja jak miała tyle co on to 3 dzemki ucinała a teraz 2.:tak::tak: no ale zato w nocy daje popalić a Grześ grzeczniutki:-).
Ide poczytać co tam od wczoraj naklikałyście:-p

Witam dziewczynki:-)
SIKORECZKA- ale super kartki ja to chyba jeszcze długo takich nie zrobię:wściekła/y:
KATRINN- no co ty twój Grześ ma 5 miesięcy i tylko raz śpi w ciągu dnia? nieżle moja jak miała tyle co on to 3 dzemki ucinała a teraz 2.:tak::tak: no ale zato w nocy daje popalić a Grześ grzeczniutki:-).
Ide poczytać co tam od wczoraj naklikałyście:-p
mamajuli Grześ przeważnie w ciągu dnia śpi 2 razy po 2 godz.Chociaż zdarzają mu sie bardzo krótkie drzemki:tak:A w nocy....oj bywa róznie:-(Dzis obudził się przed 1 i nie miał zamiaru wcale spać:wściekła/y:Zasnąl dopiero po 2 a ja wykończona już byłam:-(

Alez piekna Majeczka, ten jej usmiech.....

karteczki bardzo ladne i zazdroszcze talentu.....:sorry2:

Ja juz po pracy dzisiaj troszke pojezdzilam zalatwilam co mialm zalatwic i zglowy..

tearz ide na kawke i pare serilaow obejrzec ;-)Stary przyjdzie to znowu bedzie gadal ze glupne przez te seriale :-D;-) ale co tam niech sobie gada:-p tyle ma....:cool2::-p

Kuba jednak wstał. Teraz siedzi mi na kolanach i patrzy co robię:-D. Ja już uciekam zaraz Natalka wróci z choinki i mi będzie wrażenia opowiadać:tak:. Do jutra i spokojnego wiczorku i nocki:-)

Acha a ja myślałam że dziś wyjątkowo usnął drugi raz;-)Moja już nie śpi i wisi mi na kolanach i wcina banana a w nocy to dziś wstawałam do niej 4 razy:wściekła/y: ale widze że nie jestem sama:tak: ty KATRINM też wstajesz- oj my biedne.:sorry2:

reklama
AGATKA BB- mój też twierdzi że od seriali to głupieje a sam zemną ogląda:-D i mówi że BB jest nawet gorsze od tych seriali:no: i że ja to tylko na bb siedze - cwany nie bo on to tylko WWW.MECZYKI PL.:wściekła/y:

Do góry