reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzięki, dzięki :-)

Nie wiem dlaczego nie mogę wkleić zdjęcia, wyskakuje jakaś tabelka i lista wszystkich moich wklejonych zdjęć nawet kilka usunęłam z listy a tu dalej nic, nie rozumiem co się stało :confused:

Tak patrze na suwaczek Dawidka i zdjecie i jaki on juz duzy i taki juz fajny niemowlaczek.....a dalej ci spi ladnie w nocy? A jak Majcia reaguje na braciszka? Byly jakies zgrzyty? Opiekuje sie nim?

Nie no ten mój syn.....Jak trzeba by było to nie śpi a jak teraz mógłby już wstać tośpi nadal...A ja musze wyjść:dry::dry::dry:

A tam jest wszystko po angielsku a to dla mnie czarna magia :zawstydzona/y:

Tak patrze na suwaczek Dawidka i zdjecie i jaki on juz duzy i taki juz fajny niemowlaczek.....a dalej ci spi ladnie w nocy? A jak Majcia reaguje na braciszka? Byly jakies zgrzyty? Opiekuje sie nim?
Oj duży niemowlaczek, duży :tak::-D.
Przez pierwszy miesiąc może półtora była trochę zazdrosna ale do wytrzymania. Teraz jest bardzo za braciszkiem. Ja sobie ktoś żartuje że go weźmie albo pyta jej czy go odda to krzyczy że nie, że to nasz Dawidek :tak:.
Jak idę w piecu napalić albo jak listonosz przyjdzie to ona się nim zajmie żeby nie płakał. Jak ostatnio robiłam obiad i Dawid zaczął płakać to przybiegła i mówi "nie przerywaj ja się nim zajmę" :confused::-D. Jest naprawdę bardzo fajnie.
Oczywiście czasem też słyszę od niej "teraz nie mam czasu" albo "to Twoje zajęcie" :confused::-D
Dzisiaj w nocy coś mu było i wzięłam go do siebie ale tak to śpi od 22 do 5 - 6 rano. W dzień trochę słabo ma takie krótkie drzemki ale nie jest źle.

Nie no ten mój syn.....Jak trzeba by było to nie śpi a jak teraz mógłby już wstać tośpi nadal...A ja musze wyjść:dry::dry::dry:
:-D:-D:-D chyba wszystkie dzieci tak robią :tak:

Dzień dobry po południowo!!
Anii gratuluję małej modelce:-) Fajnei że się tak ładnie z braciszkiem dogaduje:tak: U mnie to ostatnio mega kłótnie odchodzą. A to dlatego że Madzia to kuta na cztery łapy i jak coś nie pasi to wrzeszczy na Adrianka i go bije, a on momentalnie płakac zaczyna. Juz chwilami siły brak, ale się nie wtrącam no chyba że do rękoczynów dochodzi. Oj poradzi se baba z bratem i to bardzo szybko:-p
A ja kawusię kończę i muszę jedzonko zrobic. Zobaczcie jakie zrobiliśmy z Adriankiem kartki na Dzień Babci i Dziadka:

I ja gratuluje Aniu slicznej modelki.:-) Macius tez nikomu nie odda Grzesia. Ale nie zajmuje sie nim tak, jak Twoja Majeczka. Choc nie powiem czasem mnie rozczuli jak go przytuli, pocaluje i powie mu, ze go kocha.

Sikoreczka karteczki super. Masz talent.:tak: A Magdusia niezle radzi sobie z bratem.:-D Ale tak juz chyba maja te drugie dzieci -musza sobie jakos radzic w "stadzie".:-D

reklama
Ania śliczna dziewczynka:-)
My po obiadku:-)A Grzes znów śpi:confused:Co sie porobiło..jak nigdy druga drzemka:szok:No ale mam chwilę wolnego.Na spacerze nie byliśmy(trochę z mojego lenistwa:zawstydzona/y:)więc też okno ma otwarte.
Jutro my na szczepienie idziemy mam nadzieję że nie bedziemy tyle czekać co Bodzinka.
Sikoreczka super kartki na Dzień Babci i Dziadka:tak:Chyba trochę pracy przy nich było:-)

Do góry