reklama
Mój mały tez zasnął...Wcześniej wlazł mi na kolana i tak fajnie się prztyulał.Słoneczko moje kochane:-):-)No a ja poodwiedzałam blogi.Jak się obudzi to pojdziemy na spacerek.Planuje dziś bez wózka.Wczoraj tak pięknie szedł na nóżkach
A ja się zażeram lodami hmmmm
A ja się zażeram lodami hmmmm
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam z rana
Ja dzis sie czuje okropnie, jestem jakas nie dospana i jescze @ przyszla i wszystko mnie boli masakra nie lubie takich dni
Ewcia milo cie widziec i witam prawie na moich terenach ;-)
Iwonka naprawde wczesnie wstajesz i to codziennie nie wiem jak to zniose jak u mnie przyjdzie takie czas....chyba każdą z nas to czeka;-)
Moze ja tez bym sie skusila na taka kartke dla babci i dziadka tyle ze nie wiem jak sie to robi i gdzie???
Podawalyscie ostatnio jakis link do ozdabiania zdjec to tez sie tam robi?
Mozeci podac jakis program do zrobienia takich karteczek?
Ja dzis sie czuje okropnie, jestem jakas nie dospana i jescze @ przyszla i wszystko mnie boli masakra nie lubie takich dni
Ewcia milo cie widziec i witam prawie na moich terenach ;-)
Iwonka naprawde wczesnie wstajesz i to codziennie nie wiem jak to zniose jak u mnie przyjdzie takie czas....chyba każdą z nas to czeka;-)
Moze ja tez bym sie skusila na taka kartke dla babci i dziadka tyle ze nie wiem jak sie to robi i gdzie???
Podawalyscie ostatnio jakis link do ozdabiania zdjec to tez sie tam robi?
Mozeci podac jakis program do zrobienia takich karteczek?
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Iwona wiem, ze ty wczesnie wstajesz i za to Cie podziwiam. Ja nie moge sie zmusic, zeby wstac przed 8. I przez to nie moge nieraz z niczym zdazyc.
Kochana nie ma za co podziwiać. Zobaczysz jak twoi chłopcy pójdą do szkoły to też będziesz rano wstawała, żeby dzieciaki do szkoły wyszykować i zaprowadzić. Ja jak nie musiałam wstawać ( w wakacje w przerwie świątecznej) to też korzystałam i spałam dokąd mi dali
Agatka_BB
IX Lachon BB
ANIU JA ROWNIEZ ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU
reklama
Agatka tu możesz sciągnąć ten programik
Paint Shop Pro Photo XI 11.20 PL - tworzenie i edycja grafiki rastrowej - dobreprogramy
Paint Shop Pro Photo XI 11.20 PL - tworzenie i edycja grafiki rastrowej - dobreprogramy
Podziel się: