reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona wiem, ze ty wczesnie wstajesz i za to Cie podziwiam. Ja nie moge sie zmusic, zeby wstac przed 8.:zawstydzona/y: I przez to nie moge nieraz z niczym zdazyc.:baffled:

reklama
Mój mały tez zasnął...Wcześniej wlazł mi na kolana i tak fajnie się prztyulał.Słoneczko moje kochane:-):-)No a ja poodwiedzałam blogi.Jak się obudzi to pojdziemy na spacerek.Planuje dziś bez wózka.Wczoraj tak pięknie szedł na nóżkach:tak::tak:
A ja się zażeram lodami hmmmm:confused::confused::confused:

ANIU 138 z okazji rocznicy ślubu dla ciebie i twojego męża wszystkiego naj:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Witam z rana

Ja dzis sie czuje okropnie, jestem jakas nie dospana i jescze @ przyszla i wszystko mnie boli:baffled: masakra nie lubie takich dni:baffled:

Ewcia milo cie widziec i witam prawie na moich terenach ;-)

Iwonka naprawde wczesnie wstajesz i to codziennie:szok: nie wiem jak to zniose jak u mnie przyjdzie takie czas....chyba każdą z nas to czeka;-)

Moze ja tez bym sie skusila na taka kartke dla babci i dziadka:confused: tyle ze nie wiem jak sie to robi i gdzie???
Podawalyscie ostatnio jakis link do ozdabiania zdjec to tez sie tam robi?
Mozeci podac jakis program do zrobienia takich karteczek?

Iwona wiem, ze ty wczesnie wstajesz i za to Cie podziwiam. Ja nie moge sie zmusic, zeby wstac przed 8.:zawstydzona/y: I przez to nie moge nieraz z niczym zdazyc.:baffled:

Kochana nie ma za co podziwiać. Zobaczysz jak twoi chłopcy pójdą do szkoły to też będziesz rano wstawała, żeby dzieciaki do szkoły wyszykować i zaprowadzić:tak:. Ja jak nie musiałam wstawać ( w wakacje w przerwie świątecznej) to też korzystałam i spałam dokąd mi dali:cool2:

reklama
Do góry