reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny.......qrcze ale bym jeszcze pospala ale mojemu synkowi ani w glowie to....gada do siebie a ja nie umiem spac jak on tak nawija.....jakby sie bawil to spoko ale jak gada ;)

reklama
witajcie,

ja na chwilke, bo musze dzis sobie wszystko zorganizować, mam już chyba z 5 kartek, z lista na zakupy i takimi tam pierdołami i jakoś tak mi ciężko,
nie wiem od czego zacząć, teraz to chyba zrelaksuję sieprzed kompem, na 12 pójdę do fryzjera a potem big zakupy, jutro wstępne przygotowania, a w sobote pieczenie smażenie itp.
dobrze ze placki mama z głowy, bo teściowa mojej siostry jest w tym mistrzynią i mi upiecze :)

a nocka była koszmarna, Maja co 3 godziny się budziła na jedzonko, a rano już o 630 pobudka ::)

Pycha zeczywiscie masz na glowie wiele ale pociesze cie mimo ze my nie mamy chszcin to i tak tylke samo roboty
ja tez wszystko sama tylko mam z glowy pieczenie mieska bo tesciowa mi kupila i sama bedzie je piekla ale za to ja mega gar bigosu musze ugotowac zeby sie z nia podzielic
pogoda u nas dzis zapowiada sie niezle choc niebede chwalic bo znow wyjda jakies chmurzyska kumulusowe i poleje sie deszcz
chcialam sie wam pochwalic jakie cudne moja toska dostala butki od cioci-mojej siostry-czarne zamszowe na 1cm obcasik z kokardka na zapinanum maseczku i na niej dzeciki-no niemam cyfruwki ale jak przycze od siostrzyczki to wkleje-no nam sie podobaja choc sa troszki zadurze wiki podobaja sie bo tupia jak chodzi

no kobietki widze ze jak zwykle wszystko na kobity glowach zostalo :laugh: :laugh:
ale jaka potem satysfakcja jak beda nas chwalic nie :laugh:
wiecie ale tak naprawde to nieczuc w powietrzu jeszcze takiego "swiatecznego 'klimatu-bo zimno na dworze mimo ze slonko juz dosc wysoko swieci

no ale uciekam bo potem czasu braknie a moj moz dzis jedzie po siostrzyczke i trzeba zorganizowac troche wolnego czasu zeby do mamy pujsc na pogaduchy i zobaczyc malego szkraba jak urusl bo niewidzialam go ze dwa miesiace
to nienaklikajcie zbyt wiele co by nietrza duzo czytac
milego dnia ;) :laugh: :D

Cześć babeczki
Coś pusto tu od wczoraj,może to przed świętami 8)

Ja też narazie na chwilke wściekła jestem pokłuciłam się z Przemkiem i chyba nie przyjedzie na świeta do nas,głupek
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: ale jestem zła na niego
Z tamatu wczorajszego odwołuje swoje słowa :p , dzisjaj ja swojego nie lubie i mam go serdecznie dość :mad:

Pójde dzisjaj na długi spacer z Noe to może ochłone :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Zapaliła bym Fajke :mad:

Witajcie!
Ja po sniadanku i malych zakupach

Nocke tez milam oktopna- oczywiscie zarazilam katerem synka i on nie mogl spac bo go zatykalo. a jak on nie spal to ja rowniez- o zgrozo!

A teraz smacznie spi juz godzinke

Ale fajna dzis u nas pogoda- sloneczko sie wylania a ja dzis bede w domniu- musze poobserwowac tego mojego szkraba

Mija kto to Przemek?

TYLKO NIE PAL!!!

czesc babki ja z kaweczka hihihi

mam w domu maly szpital.................polowek choruje hehe :) czyli w domu dwoje dzieci hihihi

zaraz zabieram sie za sprzatanko :)

Mija spacerek to super pomysl!!!!!! ale papierosek, owszem ale nie kiedy karmisz..............

Pycha nie tak drogo jak na wózki :) i fajny,tylko też mówisz żę cięzki. Zastanawiam sie czy jest sens kupować drugi Ja nasz kupiłam za 400 w komisie. Teraz jak bym chciała opylić to traczej niewiele wezme ..... więc chyba potelepie sie już z tym kolosem ...już sama nie wiem

Mordziulka właśnie Lady ma racje ,co z Hubciem ?

O rany zupełnie mi nie przehodzi aaaaaaaaaa :mad: musze coś ze soba zrobić
Malutka Przemek to mój chłop ...od siedmiu boleści
a palić nie będe bo nie mam co a w tym lesie to nic nie kupie a i nikogo nie spotkam do obsempienia ::)
Wiem ,wiem palenie przy cycku zakazane....ale jak się czasami wściekne to wraca stary nałóg

reklama
No maluszek moj sie obudzil!
Nakarmilam , zmienilam pileluszke i dalam kropelki i syropek

Zauwazylam planke czerwona na mosznie- czy powinnam isc z tym do lekarza< nie ma odparzen na pupie>

Do góry