reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha Fajny ten wózeczek,można się zapytać ile kosztowało to cacko. Ja mam strasznego kolosa,może będzie troszke lżejszy jak zamienie góre na spacerówke,bo gondola to jakąś tone waży ::) ale coś kombinuje żeby jednak zamienić 8)

Nie zazdroszcze wam tego szykowania świąt i to z maluchami pod pachą.
U mnie w rodzince nie obchodzimy az w takich ilościach,jak byłam mała to było bardziej rodzinnie,zjeżdezali się kuzyni ,ciotki i znajomi królika. Teraz jakoś rodzinka się rozsypala a i moi rodzice obrazili się że to oni zawsze musieli organizować ,szykować.
Jak Oni przestali to innym się już nie chciało...od tacy wygodniccy :p
Troche mi tego brakuje ale i rodzice też mają racje ,no i teraz i siły już nie mają na szykowanie.

U mnie to po prostu chrzciny i to tylko najbliższa rodzina, bez ciotek i kuzynostwa.
A tak wogóle to pierwsze święta wielkanocne bez mamy(babci Ali). Co będzie za rok to nie wiadomo - teraz jest okazja i dlatego będą u mnie.

Dobrej nocki życzę ;) ;*

malutka pisze:
Pycha a czy ten wozeczek to lekki jest?

wniosłam go dzis razem z Mają na 3 piętro i moge powiedzieć że taki średni, chyba standardowo z 8-9 kg + Maja ponad 7 , ten co nam ukradli to tez był ciężki, dlatego zostawialiśmy go na dole, bo mi ciężko było nawet znieść a co dopiero wnieść

Mija pisze:
Pycha Fajny ten wózeczek,można się zapytać ile kosztowało to cacko.

kosztował 435 zł, chciałam tańszy, ale zależało mi na przekładanej rączce, nie było folii przeciwdeszczowej , dokupiłam za 34zł, trochę kosz na zakupy mały, ale może to dobrze, bo zawsze mniej kasy stracimy w sklepach ;)

no i teraz to będziemy go wnosić, dla mnie dobrze, bo może dzięki temu zrzucę trochę kg

musze pomału kończyć, bo słyszę że mężus kończy kąpanko i będzie zły że ja znów tu siedzę

dobrej nocki życze

DZIEN DOBRY
widze ze dzis to ja jestem pierwsza na dyzurze-ale tylko zajzalam co u kolezanek slychac
Pycha fajowy ten powoz Majeczka teraz jak bedzie siedziec to bedzie dunie jechac przed mama
Mija super klimatzazdroscic to moze niezazdroszcze bo gdyby pogoda byla superowa no to tak a tak-chociaz niepowiem przydal by sie chociaz 3 dniowy wypad zeby zima z muzgu wyparowala
wiecie takie przerazenie ja tez mialam przed chrzcinami ale jak juz sie zaczna to jest super przyjemnie czlowiek jest taki dumny ze swojego brzdaca-moja toska akurat byla super grzeczna nie spala i tylko sie przygladala(mielismy indywidualne chszciny a potem do knajpy) bylo to juzprawie rok temu ale super bylo

dziendoberek!!!!!!!
my tez juz na nogach zaraz wychodze na miasto tylko czekam az mama wroci! dzis juz zaczynam gotowanie ciesze sie bo lubie gotowac!
pycha wozeczek super!
mija sam fakt ze spedzisz swieta z najblizszymi w takiej "pieknej ciszy!"....

zycze milego dnia!!!!!!!!

reklama
czesc laski :)

Pycha extra wozek za fajną kase :)
Mija super klimaciki masz u dziadków ;)
Mordziulka co z Hubciem po badaniach ?

u nas zaczoł sie kolejny dzionek :)

Jasio wstał 6:30 .Wyprawilismy tatusia do pracy .zjedlismy sniadanko i maluch teraz tnie komara a ja spadam po kawe < mam piach w oczach >

Do góry