reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapomnialam Wam napisac, ze w piatek Grzesiowi pierwszy zabek sie przebil.:tak::-) A dzis widzialam, ze juz druga jedyneczka sie przebija.

GRATKI WIELKIE

BODZINKA-zostaw kartkę ze stanem licznika w drzwiach lub u sąsiada i do fryzjera możecie pędzić:-):-):-):-)

O super pomysł:-)Jak M się zgodzi to go wykorzystam bo całą rodzinka mamy isc:-)
Karollo wziął z miski jabłko i teraz z nim biega:-)
Inna to impreza była super udana .Fajnie:-)Ale świetnie sobie radzisz i kochach synków a to najważniejsze:tak:
Pirrllott no nieładnie kobietka zrobiła, niee:no::no:
Mówiłam wam,że dostałam super krzesełko do kompa???Od Dziadka:-)Niby nie jestem jego biologiczną wnuczką a jest dla mnie jak prawdziwy Dziadek:tak::tak:

Pirrllott a ty to nie za wygodny jesteś;-). Widzę, że podrywanie kobiet zostawiasz synom;-) ciekawe czy chociaż mają gust podobny do taty, bo jak ci znajdą kobietę, która ci w ogóle nie będzie pasować to co ty biedaku zrobisz;-):-D:-D:-D

Inna to super ze sie wszystko uadlo ! Jeszcze raz gratuluje! Moze jakies fotki zobaczymy ??????
Pirrllott no tak cos myslalam,ze jest nie tak.No tak przewaznie facet zostawia kobiete ale zona zostawila rownierz dzioeci i to jest dziwne.Ale moze i dobrze.widocznie nie jest warta was a ty napewno jestes super tatusiem!!!!!Zycze ci oby ci sie wszystko ulozylo i z praca i wogole:tak: choc pewnie zycie w Hiszpani dawalo wam lepsze zycie?
Dziękuję za życzenia:-) To prawda że życie w hiszpanii dawało moim dzieciom więcej w sensie że moja mama która z nimi była przez ten czas nie martwiła się że z głodu pomrą. Ale to nie o to chodzi. Ale i tu w polsce nie będziemymieli źle jeśi chodzi o pracę. Moja mama nadal mi pomoże więc zajmnę się pracą. :-) Damy rade na pewno, bo my jesteśmy razem i mamy wspólną siłę którą dają mi dzieci a ja dzieciom:-)

PYCHA WIELKIE GRATULACJE PRZEPRASZAM ZE TAK POZNO WIELKIE WIELKIE GRATKI:-)

Pirrllott jak juz ktos napisal ta kobieta nie jest was warta, bardzo cie podziwiam za postawe naprawde nie jeden by si ezalam na twoim miejscu. A jakbys chcial matczynej porady co do chlopakow to zawsze pytaj duzo nas jets tu do pomocy;-)

Iwonka sklep intrnetowy dalej prowadzimy, ale rozszerzylismy swoja oferte o uslugi pralnicze i teraz to takze obslugujemy ;-)
Jesli chodzi o ciekawosc to nie ma sprawy .....wiem co to znaczy....;-):-D

reklama
Pirrllott jak juz ktos napisal ta kobieta nie jest was warta, bardzo cie podziwiam za postawe naprawde nie jeden by si ezalam na twoim miejscu. A jakbys chcial matczynej porady co do chlopakow to zawsze pytaj duzo nas jets tu do pomocy;-)
Dziękuję i pewnie nie raz się będę doradzał:-) Ja już od jakiegoś czasu jestem na BB w temacie samotni rodzice w wątku jak sobie radzicie :sorry2: Ale na pewno i was się też nie raz doradze;-) No i oczywiście jestem wielkim fanem takich gazetek jak mamo to ja czy rodzice i wiele innych jestem stałym klijentem tych gazetek:-p staram się być na bieżąco :-)

Do góry