reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama któraś pytała o książki prawda???Wybczci zgubiłam się która:-:)-(Polecam "Niania potrzebna od zaraz", wszystkie Meg Cabot, "Smażone zielone pomdory", ja lubie jeszcze sensacyjno prawnicze.Jak mi się cóś przypomni to podrzuce:-D

reklama
pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:tak::-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:tak::-)

Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci:cool2: i na na poczte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry::dry::dry:musze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje:)

Dzień dobry!

Z rana tyle postów? :szok: Co się stało, ktoś umarł? ;-)

Zapomnialam Wam napisac, ze w piatek Grzesiowi pierwszy zabek sie przebil.:tak::-) A dzis widzialam, ze juz druga jedyneczka sie przebija.

Gratulacje!

Inna - Tobie również gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :)

Pirrllott - dzielny facet z Ciebie :tak: i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)

Leika trochę się rozpędziłyśmy...o przepraszam rozpędziliśmy;-):-D:-D:-D

Dobra ja też lecę, bo Kuba zaczyna się złościć, a za chwilkę po Natalkę do szkoły pędzimy.... to narazie.

pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:tak::-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:tak::-)

Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci:cool2: i na na poczte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry::dry::dry:musze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje:)
Te gazetki są niesamowite:-) szkoda że tak mało facetów tatusiów to czyta. Masz racje, powinniśmy sobie nawzajem pomagać to budujemy w ten sposób ten świat na dobrych fundamentach:sorry2: Miłego spacerku my też z Arusiem za Chwilkę wychodzimy :-D nasze slonko też świeci dziś pięknie:-)
Pirrllott - dzielny facet z Ciebie :tak: i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)
A tam, jaki dzielny:sorry2::zawstydzona/y: po prostu trzeba dać dzieciom życie radosne i staram się im to dać:-) W sosnowcu mieszkam na Zagórzu i miło poznać dawną Sosnowiczanke ;-) A Ty gdzie w Sosnowcu mieszkałaś:sorry2:

U nas też pogoda piękna, słonko świeci, więc pewnie później jak Oliwka już zaliczy swoja drzemkę, pójdziemy na spaceros.
Kurczę, zamówiłam w środę książki z pedagogiki, od razu kasę wpłaciłam, w czwartek rano dostałam maila, że zostały wysłane priorytetem i cisza do tej pory, więc nie wiem jak się nauczę na kolosa, bo kompletnie nie mam z czego :-(.
Czekam aż moje Potworzysko zaśnie i idę się wykąpać :tak:

hey dziewczynki

my juz po chrzcinach! było fajnie
obiecuje jutro Was poczytac i popisac, bo dzis znów mamy problem z kupa...

buziaczki

O rany ile postów:szok:Powoli wchodzę spowrotem w tempo BB a zwłaszcza tego wąteczku ale zanim ja z rana teraz się pozbieram to wy tu już tyle stronek naklikacie:-DA wogóle to o której wy wstajecie że tak się z wszystkim obrabiacie :baffled:Ja to Nowy Rok zaczęłam leniwie i jakoś tak mi nie chce przejść. Może w połowie roku się trochę rozpędzę?;-):-D
Inna wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i super że wszystko się udało, ze się wybawiliście no i że zaliczyłaś koło na studiach:tak:
Pirrllott witaj. Widzę że ciężko cie los doświadczył ale super sobie radzisz no i podziwiam twoją decyzję powrotu do kraju i zajęcie się dziećmi. Super chłopaki no i jak tylko wezmą przykład z tatusia to napewno wkrótce znajdziecie kobietę która da wam szczęście:tak::-)

reklama
Do góry