Mama któraś pytała o książki prawda???Wybczci zgubiłam się która:--(Polecam "Niania potrzebna od zaraz", wszystkie Meg Cabot, "Smażone zielone pomdory", ja lubie jeszcze sensacyjno prawnicze.Jak mi się cóś przypomni to podrzuce
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:-)
Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci i na na pocztemusze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje
Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci i na na pocztemusze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje
Dzień dobry!
Z rana tyle postów? Co się stało, ktoś umarł? ;-)
Gratulacje!
Inna - Tobie również gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
Pirrllott - dzielny facet z Ciebie i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)
Z rana tyle postów? Co się stało, ktoś umarł? ;-)
Zapomnialam Wam napisac, ze w piatek Grzesiowi pierwszy zabek sie przebil.:-) A dzis widzialam, ze juz druga jedyneczka sie przebija.
Gratulacje!
Inna - Tobie również gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
Pirrllott - dzielny facet z Ciebie i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)
Te gazetki są niesamowite:-) szkoda że tak mało facetów tatusiów to czyta. Masz racje, powinniśmy sobie nawzajem pomagać to budujemy w ten sposób ten świat na dobrych fundamentach Miłego spacerku my też z Arusiem za Chwilkę wychodzimy nasze slonko też świeci dziś pięknie:-)pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:-)
A tam, jaki dzielny po prostu trzeba dać dzieciom życie radosne i staram się im to dać:-) W sosnowcu mieszkam na Zagórzu i miło poznać dawną Sosnowiczanke ;-) A Ty gdzie w Sosnowcu mieszkałaśPirrllott - dzielny facet z Ciebie i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
U nas też pogoda piękna, słonko świeci, więc pewnie później jak Oliwka już zaliczy swoja drzemkę, pójdziemy na spaceros.
Kurczę, zamówiłam w środę książki z pedagogiki, od razu kasę wpłaciłam, w czwartek rano dostałam maila, że zostały wysłane priorytetem i cisza do tej pory, więc nie wiem jak się nauczę na kolosa, bo kompletnie nie mam z czego :-(.
Czekam aż moje Potworzysko zaśnie i idę się wykąpać
Kurczę, zamówiłam w środę książki z pedagogiki, od razu kasę wpłaciłam, w czwartek rano dostałam maila, że zostały wysłane priorytetem i cisza do tej pory, więc nie wiem jak się nauczę na kolosa, bo kompletnie nie mam z czego :-(.
Czekam aż moje Potworzysko zaśnie i idę się wykąpać
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey dziewczynki
my juz po chrzcinach! było fajnie
obiecuje jutro Was poczytac i popisac, bo dzis znów mamy problem z kupa...
buziaczki
my juz po chrzcinach! było fajnie
obiecuje jutro Was poczytac i popisac, bo dzis znów mamy problem z kupa...
buziaczki
O rany ile postówPowoli wchodzę spowrotem w tempo BB a zwłaszcza tego wąteczku ale zanim ja z rana teraz się pozbieram to wy tu już tyle stronek naklikacieA wogóle to o której wy wstajecie że tak się z wszystkim obrabiacie Ja to Nowy Rok zaczęłam leniwie i jakoś tak mi nie chce przejść. Może w połowie roku się trochę rozpędzę?;-)
Inna wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i super że wszystko się udało, ze się wybawiliście no i że zaliczyłaś koło na studiach
Pirrllott witaj. Widzę że ciężko cie los doświadczył ale super sobie radzisz no i podziwiam twoją decyzję powrotu do kraju i zajęcie się dziećmi. Super chłopaki no i jak tylko wezmą przykład z tatusia to napewno wkrótce znajdziecie kobietę która da wam szczęście:-)
Inna wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i super że wszystko się udało, ze się wybawiliście no i że zaliczyłaś koło na studiach
Pirrllott witaj. Widzę że ciężko cie los doświadczył ale super sobie radzisz no i podziwiam twoją decyzję powrotu do kraju i zajęcie się dziećmi. Super chłopaki no i jak tylko wezmą przykład z tatusia to napewno wkrótce znajdziecie kobietę która da wam szczęście:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Witam my już w domciu,wieczorem nadrobię to co naklikałyście przez moją nieobecność.Ten paskudny rotawirus.Olek chory,stary chory.Jak ja to wytrzymam:-(?
reklama
W sosnowcu mieszkam na Zagórzu i miło poznać dawną Sosnowiczanke ;-) A Ty gdzie w Sosnowcu mieszkałaś
Na Środuli, nadal tam mieszkają moi rodzice ;-)
Marta1981 - zdrowka dla Twoich chłopaków!
Podziel się: