reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękuję i pewnie nie raz się będę doradzał:-) Ja już od jakiegoś czasu jestem na BB w temacie samotni rodzice w wątku jak sobie radzicie :sorry2: Ale na pewno i was się też nie raz doradze;-) No i oczywiście jestem wielkim fanem takich gazetek jak mamo to ja czy rodzice i wiele innych jestem stałym klijentem tych gazetek:-p staram się być na bieżąco :-)

Pirrllott naprawde wspaniały z ciebie tatus... nie jeden facet moze sie schowac przy tobie.....
Czy ty kiedy snie mieszkales gdzies w Bielsku??? nie wiem czemu ale kogos mi przypominasz i wydaje mi sie ze cie skads znam:dry:

reklama
Brawo dla Grzesia:tak::tak::tak::tak::tak:
ASIULINKA-a tak wogule to cierpi prz tych ząbkach?, bo moja miałczy jak kot że mnie już chce trafić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Grzesio dziekuje za wszystkie gratulacje.;-):-D A poza marudzeniem, to chyba dosc dobrze przechodzi przez zabkowanie.

Pycha wielkie gratulacje!

Inna super, ze wszystko sie udalo i ze sie wybawilas.:tak: No i gratki z zaliczonego kola.

Pirrllott jestes dzielnym facetem!:tak:;-)

Marta duzo zdrowka dla Was.:tak: Trzymaj sie i duzo wytrwalosci i cierpliwosci zycze.

Dzień dobry!

Z rana tyle postów? :szok: Co się stało, ktoś umarł?
jak tu dziś wlazłam
to to samo pomyslalam. Wybaczcie ale odpisze póżniej, bo muszę z małymi wyleśc. Wiecie co się dzisiaj u mnie stało:szok: Rano puka ktoś do drzwi, otwieram a to ministranci:szok::szok: i pytają czy księdza przyjmę. No fajnie a ja w piżamie łóżka rozwalone a dzieci jeśc wołają. I niestety w tym roku księdz nie wpuściłam:no: Po pierwsze miał byc jutro a po drugie kto to widział tak z rana chodzic:no:
A moja córcia pazurki pokazuje i to dosłownie. Adriana dziś po buzi poszczypałą także ślady na twarzy ma. Ło matko co za baba:dry: Dobra smykam póżniej będę to popiszę coś więcej!

Ale sie rozkerciliscie!!! :-)
Wrocilam juz z Jasminka od dentysty, dzisiaj wizyta byla krotka. Jak Jasminka sie dowiedziala ze ma juz wszystkie zabki zdrowe i teraz to narazie nie musi chodzic do dentysty to powiem wam ze sie szczerze zmartwila. Mamy naprawde super dentystke. Moje dziecko poprostu z checia i bez strachu siada na fotel. JAk sobie wspomne swoje przezycia z dentysta jak bylam mala... lepiej nie wspominac.
Bodzinka to ja pytalam co czytacie:-).
Wstyd mi sie przyznac ale ja ostatni bardzo malo czytam.:zawstydzona/y:
Teraz jestem wtrakcie poradnika "Jak mowic, zeby dzieci nas sluchaly. Jak sluchac, zeby dzieci do nas mowily" a jak chce poprawic sobie humor to siegam po felietony Leszek Talko "Dziecko dla srednio zaawansowanych".

Kurcze powinnam posprzatac....

jak tu dziś wlazłam
to to samo pomyslalam. Wybaczcie ale odpisze póżniej, bo muszę z małymi wyleśc. Wiecie co się dzisiaj u mnie stało:szok: Rano puka ktoś do drzwi, otwieram a to ministranci:szok::szok: i pytają czy księdza przyjmę. No fajnie a ja w piżamie łóżka rozwalone a dzieci jeśc wołają. I niestety w tym roku księdz nie wpuściłam:no: Po pierwsze miał byc jutro a po drugie kto to widział tak z rana chodzic:no:
A moja córcia pazurki pokazuje i to dosłownie. Adriana dziś po buzi poszczypałą także ślady na twarzy ma. Ło matko co za baba:dry: Dobra smykam póżniej będę to popiszę coś więcej!
:szok: Czy ten ksiadz zwariowal?! Przeciez o tej porze sie nie chodzi z koleda!

Pirrllott witaj. Widzę że ciężko cie los doświadczył ale super sobie radzisz no i podziwiam twoją decyzję powrotu do kraju i zajęcie się dziećmi. Super chłopaki no i jak tylko wezmą przykład z tatusia to napewno wkrótce znajdziecie kobietę która da wam szczęście:tak::-)
Los losem ale ja już się tym nie martwię:-) Decyzja jak najbardziej słuszna z mojej strony z tym powrotem, też tak twierdzę. :-) Ja mam nadzieję że moje chłopaki będą lepsi ode mnie:sorry2: a co do kobiety w naszym życiu to Ciężka sprawa ale nie uniknione że taka się w niedługim czasie znajdzie:-D Tylko jaka zechce 4 rech facetów:cool2: Tak serio to dużej szansy na to nie mamy:sorry2:
Na Środuli, nadal tam mieszkają moi rodzice ;-)
No prosze to bardzo blisko mnie :tak:;-)
Pirrllott naprawde wspaniały z ciebie tatus... nie jeden facet moze sie schowac przy tobie.....
Czy ty kiedy snie mieszkales gdzies w Bielsku??? nie wiem czemu ale kogos mi przypominasz i wydaje mi sie ze cie skads znam:dry:
W Bielsku nigdy nie mieszkałem ale kiedyś jak czytałaś Dziennik Zachodni i należałaś do tak zwanego Hyde Parku tam i Chodziłaś na zloty nasze to możliwe że się znamy:-p Kiedyś z resztą też bywałem w Bielsku u znajomych ale to było bardzo dawno temu:-)
Pirrllott jestes dzielnym facetem!:tak:;-)
Ja tu przy was się...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuję za te komplementy:-) Fajnie tu u was:sorry2:

A ja bardzo nie lubie jak ksiadz chodzi po koledzie. Jak pracowalam to bylam bardzo zadowolona ze nie zdaze do domu na czas. Nie wiem dlaczego nie lubie.
Ja też niechęcią puszczam Księdza ale tylko z powodu mojego Dawidka bo ten zawsze coś palnie głupiego że potem ze śmiechu wytrzymać nie mogę a tak przy księdzu nie wypada:-D

Moj siostrzeniec (9 lat) wlasnie mi powiedzial ze tez nie lubi koledy. Wczoraj mial i unikal wzroku ksiedza. :-)Biedak nie zauwazyl ze ksiadz cos sie go dwa razy zapytal a on siedzial i patrzyl sie w okno:-). Moja siostra podobno po wyjsciu ksiedza byla dla niego bardzo niemila :szok:
Oj ta moja siostra, jak widze jak stara sie byc surowa mama to widze jakim ona byla postrzelonym dzieciakiem i nie moge powstrzymac sie od usmiechu:-D

reklama
Bijcie mi brawo,nadrobiłam 20 stroniczek.
Gratulacje dla tych co im się należą;-).
Witam nowych forumowiczów:tak:.
U mnie nalot nietoperza będzie w środę:-D,sąsiadka mojemu wczoraj oznajmiła,ale wejdę na stronkę parafi,żeby się upewnić.Strojów nie wylicytowałam,ale siedzę na kolejnej aukcji:tak:.

Do góry