reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Nie bylo mnie pare dni i tyle stron mialam do nadrobienia.:szok: Ale nawet nie probowalam...:sorry2::zawstydzona/y: Ominelo mnie cos?

Inna wszystkiego najlepszego z okazji wkroczenia na nowa droge zyciowa. Abyscie zawsze bylo tak zakochani i szczesliwi, jak wlasnie w dniu slubu.:tak:
milosne_96.gif

Widze tez nowego tatusia.:tak: Witaj.:-)

reklama
My zaraz idziemy na zkupy bo w lodówce przeciąg....
Dziś na obiad rosół z kaszą manną więc szybki:-)
Zaraz musze poprac zasłony.Może dziś sięuda rodzinna wyprawa do fryzjera, zobaczymy bo maja wodomierze odczytywać...

Witam:-) no tak od rana juz mnostwo czytania:-p
Vici no wlasnie jak pobyt w Pl ? napewno udany:tak:
Jasminka ja w wolnej chwili czytam raczej BB:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mamajuli super fotka i sliczna corcia:tak::-)
Ania138 zycze udanych licytacji:-)
Ewcia a tobie udanej zabawy w gorach.Czekamy na fotki:tak:
IwonaC oj to sie na nosilas,wyobrazam sobie:sorry2:zdrowka zycze:tak:
Sewa i jak dzis twoja glowa:confused:Mam nadzieje ze juz lepiej:tak:
Leika a jak Natanielek:confused:rownierz zdrwoka zycze i komu tam jeszcze juz sie po gubilam.Wszystkim chorym dzieciaczkom zdrowka:-)
Pirrllott no wlasnie pisz cos o sobie wiecej:tak:Zona pracujue a ty wychowujesz chlopakow:confused:a na bloga zajrze tez naopewno do was:tak:

Witamy wszystkic z rana:-) my dziś od 6 na nogach-niestety Juli zęby nie pozwoiły pospać:wściekła/y:
IWONKA-jeszcze raz przepraszam że ciężarnej tak głowe zawracałam:-(
PIRRLLOTT-fajnie że znami jesteś,zawsze to inny punkt widzenia niż damski:-D
CAŁEJ RESZCIE dóżo zdrówka życzę
BODZINKA-zostaw kartkę ze stanem licznika w drzwiach lub u sąsiada i do fryzjera możecie pędzić:-):-):-):-)

Dzień doberek :-).
Po pierwsze witam tatusia :tak:.
U nas już po wszystkim :-D.A teraz opiszę jak wszystko wyglądało, mam nadzieję że Was nie zanudzę:
Przed wyjściem, podczas szykowania była niezła nerwówka, ja od fryzjera wróciłam o 13:30, mało czasu zostało, Oliwka zaczęła odstawiać swoje histerie podczas ubierania, mi łapy latały, jakbym miała delirkę ;-), mój ojciec zły, że wszystko jak zwykle u nas na ostatnią chwilę, ale w USC byliśmy jako pierwsi.Mną się nikt nie zachwycał :-D, wszyscy zachwyceni ubiorem Oliwki :-D.Kobietka która udzielała nam ślubu na początku strasznie się wzruszyła, a później jak Oliwka zaczęła krzyczeć "ne ne ne" to wymiękła :-D.Obrączki zostały założone, życzenia, szampan i na salę pojechaliśmy.Tam chlebek, sól i woda w kieliszkach (bo ja wódki nie piję w ogóle).Oczywiście mój kieliszek po rzuceniu za siebie się nie stłukł :zawstydzona/y:.Ale go dobiłam.No i zaczęła się zabawa, zespół stanął na wysokości zadania, bo jak jechaliśmy do mojej mamy do szpitala, to jeden wziął gitarę, drugi akordeon, pojechali z nami, zaśpiewali i zagrali "Sto lat" oraz "Koniczynkę", moja mama płakała a ja razem z nią.
Jak wróciliśmy na salę, okazało się że Oliwka zrobila furorę, bo wszyscy tańczyli w kółku, ona w środku kółeczka i jak zaczęła kręcić bioderkami to co niektórym szczeny opadały :-D.
O 19 Oliwka już była tak padnięta, że wlazła pod stół i zaczęła przysypiać.JAcek powiedział, że wszystkiego się spodziewał ale nie tego że jego córcia jako pierwsza zalegnie pod stołem :-p:-D.
Wytańczyłam się, wybawiłam, mężuś był przekochany...Teść mnie zadeptal podczas tańca :-D.Super było
W sobotę miały być poprawiny, ale przyszło tylko 10 osób ale i tak było fajnie.Muzyka leciała z płyty, ale Ci co byli szaleli.
W niedzielę przyszli Ci co byli w sobotę, zjedliśmy obiadek, dopili wódkę, ja dopiłam piwko ;-) i trzeba było sprzątać :baffled:.Ale Oliwka nas uratowała, zaczęła marudzić, a smoczek się zapodział, więc teściowie stwierdzili żebyśmy szli do domu, a oni to wszystko ogarną ;-).
No i dzisiaj trzeba wrócić do szarej rzeczywistości.
Jak któraś z Was ma ochotę na pyszny bigosik, na przepyszne gołąbki, albo smaczne udka - zapraszam :tak::-D.
A nie wiem czy pisałam, ale kolokwium z psychologii zaliczyłam, a tak się bałam że będę musiała pisać poprawkę :-).
Poczytałam Was troszkę, ale nie wiem już co komu miałam pisać.Teraz do piątku będę na bierząco, a później szkoła :baffled:.I kolokwium z pedagogiki :dry:

Pycha wielkie gratulacje!!!!!:-):-):-):-)

Witam po weekendzie niestety nie nadrobie zaległych stronek ale trzoszke podczytywalam was.....jednak nie wiem za co dla Pychy tyle gratulacji???:confused: skoro jest ich tak duzo to cos waznego .....zdrdzcie mi co sie wydazylo.

Witam Tatusia Pirrllott ty wychowujesz dzieci a twoja zona/partnerka pracuje? sory za ciekawosc ale wiesz my chcemy wszytsko wiedziec....;-):-D

reklama
Do góry