reklama
No ok, więc się przyznam ;-) od ponad 2 i pół roku wychowuje sam dzieciaczki. Mama dzieci żyje oczywiście i ma się dobrze ze sobą ale w angli i tam prowadzi sobie swoje życie. Tak jak faceci w większości robią świństwa wam kobietom tak mnie się trafiło że zostałem sam z dziećmi. Nie cały miesiąc temu wróciłem z Hiszpanii byłem tam 7 miesięcy i miałem tam wracać ale postanowiłem że już więcej dzieci nie zostawie. Do pracy idę od 20 stego stycznia i będę pracował w tej samej firmie co w Hiszpanii tyle że w Polsce;-) Miałem plany zostać na stałe w Hiszpanii i w czerwcu ściągać dzieciaczki ale nie wytrzymałbym bez nich następnych 6 miesięcy.Pirrllott no wlasnie pisz cos o sobie wiecejZona pracujue a ty wychowujesz chlopakowa na bloga zajrze tez naopewno do was
To taka moja mała historia:-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Nasza Pycha będzie znów mamusią:-).Witam po weekendzie niestety nie nadrobie zaległych stronek ale trzoszke podczytywalam was.....jednak nie wiem za co dla Pychy tyle gratulacji??? skoro jest ich tak duzo to cos waznego .....zdrdzcie mi co sie wydazylo.
Pycha kochana mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powiedziałam to teraz, ale suwaczek , więc i tak każdy wie
PIRRLLOTT-oj biedaczku,trudne zadanie przed tobą ale widze że radzisz sobie świetnie:-) no i dobrze robisz że już chłopców nie zostawisz bo tych chwil z nimi nigdy byś nie nadrobił, a teraz musisz być dla nich i tatusiem i mamusiąTrzymaj się i nie poddawaj bo masz dla kogo żyć.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Inna to super ze sie wszystko uadlo ! Jeszcze raz gratuluje! Moze jakies fotki zobaczymy ??????
Pirrllott no tak cos myslalam,ze jest nie tak.No tak przewaznie facet zostawia kobiete ale zona zostawila rownierz dzioeci i to jest dziwne.Ale moze i dobrze.widocznie nie jest warta was a ty napewno jestes super tatusiem!!!!!Zycze ci oby ci sie wszystko ulozylo i z praca i wogole choc pewnie zycie w Hiszpani dawalo wam lepsze zycie?
Pirrllott no tak cos myslalam,ze jest nie tak.No tak przewaznie facet zostawia kobiete ale zona zostawila rownierz dzioeci i to jest dziwne.Ale moze i dobrze.widocznie nie jest warta was a ty napewno jestes super tatusiem!!!!!Zycze ci oby ci sie wszystko ulozylo i z praca i wogole choc pewnie zycie w Hiszpani dawalo wam lepsze zycie?
Agatka_BB
IX Lachon BB
Inna jeszcze raz gratuluje, z tego co piszesz to zabawa sie udala...Oliwka sie wybawila mamusi atez i wszyscy sa zadowoleni wiec SWIETNIE :-)
A Grzesiowi gratuluje pierwszego zabka
Wiecie co ja dzis zaczelam tak fatalnie dzien ze myslalm ze kogos roznoise! Umowil sie ze mna facet z ktorym wspolpracujemy ze mam przyjechac do niego na 6.30 i powie mi gdzie mam zajechac po odbior prania. wiec bylam u niego o tej godzinie na co on si m nie z wielkim zdziwieniem pyta "czy co sie stalo?? ze tak wczesnie przyjechalam?" to mowie palantowi ze sie ze mna umowil...... a on nic! widze ze nie wie o co biega po 1 godzinie nic nie robienia i bezczynnego siedzenia wyslal mnie do hotelu po pranie wpiz..... daleko a tam nic nie wiedza ze ma byc odbior prania! bylam taka wsciekla!!! z reszta dalej jestem!!!
Wracam do niego a ten rozklada rece i mowi mi zebym czekala jeszcze 45 min na to az skoncza prasowac i zebym mu zawiozla inny punkt. Jak to uslyszalam to naparwde tak sie mu oberwalo ze az mi go teraz szkoda ale uwierzcie mi wyjechalm z domu o 6 a wrocilam o 10 i w gruncie rzeczy zalatwilam tylko 1 punkt Nie wspomne ze opieke do Igora ma tylko do 9 ale tesciowa sie zlitowla dzisiaj i zostala z nim dluzej.....na szczescie.
Ufffff wyzlalilam sie z wam.....juz mi lepiej......nie musicie tego czytac......i tak jestem wdzieczna ze moglam to tu napisac...;-) juz mi lepiej;-)
Vici witaj spowrotem
mamajuli1 na dziaselka bardzo pomagaj zele przeciwbolowe ja stosowalam Calgel i naprawde bylo widac ze malego mniej boli...
A Grzesiowi gratuluje pierwszego zabka
Wiecie co ja dzis zaczelam tak fatalnie dzien ze myslalm ze kogos roznoise! Umowil sie ze mna facet z ktorym wspolpracujemy ze mam przyjechac do niego na 6.30 i powie mi gdzie mam zajechac po odbior prania. wiec bylam u niego o tej godzinie na co on si m nie z wielkim zdziwieniem pyta "czy co sie stalo?? ze tak wczesnie przyjechalam?" to mowie palantowi ze sie ze mna umowil...... a on nic! widze ze nie wie o co biega po 1 godzinie nic nie robienia i bezczynnego siedzenia wyslal mnie do hotelu po pranie wpiz..... daleko a tam nic nie wiedza ze ma byc odbior prania! bylam taka wsciekla!!! z reszta dalej jestem!!!
Wracam do niego a ten rozklada rece i mowi mi zebym czekala jeszcze 45 min na to az skoncza prasowac i zebym mu zawiozla inny punkt. Jak to uslyszalam to naparwde tak sie mu oberwalo ze az mi go teraz szkoda ale uwierzcie mi wyjechalm z domu o 6 a wrocilam o 10 i w gruncie rzeczy zalatwilam tylko 1 punkt Nie wspomne ze opieke do Igora ma tylko do 9 ale tesciowa sie zlitowla dzisiaj i zostala z nim dluzej.....na szczescie.
Ufffff wyzlalilam sie z wam.....juz mi lepiej......nie musicie tego czytac......i tak jestem wdzieczna ze moglam to tu napisac...;-) juz mi lepiej;-)
Vici witaj spowrotem
mamajuli1 na dziaselka bardzo pomagaj zele przeciwbolowe ja stosowalam Calgel i naprawde bylo widac ze malego mniej boli...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Asiulinka gratulacje dla Grzesia
reklama
Zadanie trudne ale przyjemne:-) minęły już te czasy kiedy się martwiłem tym jak ja sobie dam rade. Dzieci wiele mnie nauczyły i nadal się wiele od nich uczę i chcę stawać się coraz to lepszym tatą dla nich A mama ze mnie jednak kiepska jest hehe Najważniejsze ze jest nam dobrze a może kiedyś będzie lepiej i w końcu jakąś kobiete uda się nam poderwać z chłopakami W końcu jest nas czterech spragnieni uczuć KobietyPIRRLLOTT-oj biedaczku,trudne zadanie przed tobą ale widze że radzisz sobie świetnie:-) no i dobrze robisz że już chłopców nie zostawisz bo tych chwil z nimi nigdy byś nie nadrobił, a teraz musisz być dla nich i tatusiem i mamusiąTrzymaj się i nie poddawaj bo masz dla kogo żyć.
Podziel się: