reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wszystkich
Ja dzisiaj tak wczesnie sie witam bo dzien mam troche zaplanowany.
Na11.00 ide z Jasminka do dentysty na fluoryzacje i lakierowanie zabkow, potem pojdziemy wyrobic wklady do ksiazeczek zdrowia i moze mi sie uda wyrobic karty ubezpieczeniowe na wyjazd do meza.
Mam u siebie na ferie mojej siostry synka (9lat) Jasminka jest zakrecona ze szczescia bo to jej utofany tuzynek.
Narazie spadam, zajrze tu pozniej.
A jeszcze jedno, wczoraj moj maz cos do mnie nie dzwonil wiec ja zadzwonilam. Telefon niedostepny prawie przez dwie godziny byl, myslalam ze oszaleje, juz zaczynalam miec czarne mysli ze niewiadomo co sie stalo. Ta odleglosc czasami mnie dobija... Koniec marudzenia. Jak wroce to chcialam was troche podpytac co czytacie jak zanjdziecie wolna chwile.
papapapatki
:-):-):-)I witam tatusia :-):-):-)

reklama
Witam my juz w domku to i bede u was czesciej.Nigdy chyba nie nadgonie wszystkiego choc czytalam co nie co z PL.
Ale tu kolorowo sie zrobilo ostatnio.Nowe avatarki i sowaczki a i foteczki super:yes:
Witam tez nowe mamusie i tatusia.
W koncu jakis tatus tu zagladnal hehe bedziemy widziec zycie z innej strony troszke i weselej bedzie.

Dzień dobry. Weekend jakoś minął. Kubuś w piątek i sobotę miał bardzo wysoką gorączkę do 40 stopni:no:, ale już wczoraj nie. Cały czas poświęcałam małemu - nawet nie miałam jak do was zajrzeć. Teraz śpi, więc szybciutko coś naklepię, bo jak wstanie to znowu będzie chciał na ręce. Przez tą gorączkę nosiłam go na rękach i teraz ciągle na rączki woła:baffled:, a mnie chyba one odpadną.

Pycha wielkie gratulacje!!!!!:-):-):-):-)

Ewcia udanego urolopu:tak::tak::tak:

Ika witaj - my to się już znamy;-):tak::-)

Witam nowego i pierwszego tatę na wątku:tak:.Pirrllott masz bardzo fajnego blogasa, a chłopcy świetni:tak:
Iwonka no to mała już daje ci popalić?;-):-D:-D No malutka jak ty już w brzuszku tak wojujesz to co będzie jak na świat przyjdziesz:blink::cool2:
Sewa jak dziś głowa:confused: mam nadzieję, że już nie boli:tak:
Mamajuli super fotka w podpisie:tak:

Wszystkim choraskom życzę zdróweczka:tak:

No i to chyba tyle, bo nie bardzo zapamiętałam to co przeczytałam:sorry2:

A tak dziekuje udany nawet dosc bardzo:-)Poodwiedzalam wszystkich ktorych chcialam(nie lubie nic na przymus)no paru nie zdazylam ale co zrobic jak oni pracuja i czas ograniczony.

Dzień dobry wam dziewczyny;-):-) Jak ja uwielbiam ranki hehe:-D Najstarszych zaprowadziłem do przedszkola a teraz siedzimy z Arusiem i witamy się z wami ( Aruś u mnie na kolankach was pozdrawia ):-p:sorry2:

pirrllott byłam na Twoim blogu, bardzo fajnie go prowadzisz :tak:, śliczne fotki i fajowe filmiki :tak:

No ostatnio zaniedbałem blogasa ale już dziś mam w planie coś tam dać świeżego ;-)A dokładnie coś z balu karnawałowego w przedszkolu:-D
Ale tu kolorowo sie zrobilo ostatnio.Nowe avatarki i sowaczki a i foteczki super:yes:
Witam tez nowe mamusie i tatusia.
W koncu jakis tatus tu zagladnal hehe bedziemy widziec zycie z innej strony troszke i weselej bedzie.
Witam Cibie też ;-) hehe :-) życie z innej strony wygląda bardzo podobnie ale jednak przyznam:sorry2: chciałbym mieć wasze zdolności jednak wychowawcze:-p no ale żeby nie narzekać nie jest źle i jakoś daje sobie rade z łobuzami:-D
Dzień dobry. Weekend jakoś minął. Kubuś w piątek i sobotę miał bardzo wysoką gorączkę do 40 stopni:no:, ale już wczoraj nie. Cały czas poświęcałam małemu - nawet nie miałam jak do was zajrzeć. Teraz śpi, więc szybciutko coś naklepię, bo jak wstanie to znowu będzie chciał na ręce. Przez tą gorączkę nosiłam go na rękach i teraz ciągle na rączki woła:baffled:, a mnie chyba one odpadną.
.Pirrllott masz bardzo fajnego blogasa, a chłopcy świetni:tak:
Trzymam kciuki za zdróweczko i Cieszy mnie to że już jest lepiej:-)

Za pochwałe bloga dziękuję:sorry2:

Witam z rana:-):-):-)
Pirrllott blogasek świetny:-):tak:Pozdrawiamy Arusia:-)
Vici witaj z powrotem:-):-)
Miałam coś napisać ale mój rozrabiaka wyłączył kompa i zapomniałam:confused::confused:
ZDRÓWKA

Mój Kuba też już wstał i znowu jeść nie chce, więc mu dałam wafelka:sorry2::-p. Niech chociaż to zje. Kanapkę wyrzucił na dywan. Teraz siedzi, je i ogląda minimini:-) No a ja już obiadek wstawiłam, pranie jedno się kończy prać, zaraz drugie nastawię i luzik.

reklama
Do góry