reklama
witam również ;-)Zaglądam powiedzieć dobranoc. Jestem przybita, cały dzień nieziemsko bolała mnie głowa :-( jeszcze do tego Jędrek dostał dziś fisia jak nigdy Ten to wie kiedy mamusi dowalić ;-) Całe szczęście, że padł ok 20:00
Witam nową mamę i tatusia
Resztę doczytam jutro.
Śpijcie smacznie
Witaj :-) w sumie temat wątku jest nie dla mnie ale tak jakoś mi się tu u was zaczyna podobaćOo, widze, że mamy wśród nas pierwszego tatusia ;-) Witamy :-)
A ja już mówię dobranoc. Do jutra.
Dobranoc;-)
To jak coś dobranoc;-)Wiecie jakbym już nie zajrzała to Dobranoc:-)
Ja tez uciekam miedzy moich grzecznie spiacych juz synkow:-) Dobranoc i milo bylo was poznac;-)
Dziękuję:-) a wesoło to mam i to bardzo:-) DobranocNie no.... muszę jeszcze coś napisać
pirrllott weszłam na Twojego bloga. Ale fajni Ci Twoi synowie , a Ty chyba masz z nimi wesoło :-)
No teraz to już mówię dobranoc.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Bardzo fajnie to wygląda.Myślę że będę zaglądał do was;-)
A suwaczki mam po rosyjsku dla tego bo nie umiałem sobie sam ich zrobić (brak wprawy z suwaczkami) więc poprosiłem koleżankę z wątku jak sobie radzicie a że ona jest fanką tegoż języka to zrobiła mi właśnie takie
Jak sobie radzisz z trzema chłopakami?
Napisz coś więcej o sobie , my jak to baby bardzo ciekawe jesteśmy wszystkiego , przynajmniej ja
E
Ewcia81
Gość
Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
To chyba ksiądz z ambony spadł że taka godzinę wymyśliłWitam wieczornie! Ja dziś trochę po M1 polatałam, ale nie przepadam w niedzilę jeżdzic bo tyle ludu W sumie tak po łebkach. Tylko 5-10-15 i smyka a potem na real poszłam. Kupiłam małym wiosenne okrycia
Opłacało się bo i za płaszcyk i za kurteczkę dałam 15 złotych:-) Na siebie ic nie wypatrzyłam, ale jak będę miałą natchnienie to na targowisko pójdę. Widzę że u was też choróbska! Oj nieładnie. Zdróweczka dla wszystkich!!!!! Jutro mam bojowe zadanie posprzątac mieszkanie. We wtorek kolędę mamy i to o 9 rano Po raz pierwszy w życiu tak wcześnie
Iwonka to ci się łobuziaczek mały rozwija. Tak mamusię męczyc
Witam nową mamusię i tatusia:-)
Zbieram się do spanka, muszę choc raz w tygodniu wcześniej pójśc spac. KOLOROWYCH SNÓW!!!!!
A my w przyszłym tygodniu tez nie mamy kolędy
Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Szerokiej drogi. Bawcie sie dobrze!!!
Nie zapomnimy, o to się nie martw.
Wracaj do nas szybko.
pirrllott byłam na Twoim blogu, bardzo fajnie go prowadzisz , śliczne fotki i fajowe filmiki
A ja kupiłam dzisiaj Dawidkowi 5 koszulek na allegro za jedyne 28 zł, jutro około 9 mam dwie licytacje jedna po drugiej ciekawe jak mi pójdzie.
A jak strój pirata? kto to licytował? Jak poszło?
Podziel się: