reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja nie wiem jak to jest...O 16 oczy mi się kleja a teraz spać mi się nie chce a do tego Lol się obudził i nie chce zasnac na nowo:no:

Zaglądam powiedzieć dobranoc. Jestem przybita, cały dzień nieziemsko bolała mnie głowa :-( jeszcze do tego Jędrek dostał dziś fisia :wściekła/y: jak nigdy :wściekła/y:Ten to wie kiedy mamusi dowalić ;-) Całe szczęście, że padł ok 20:00 :tak:

Witam nową mamę i tatusia :tak:

Resztę doczytam jutro.

Śpijcie smacznie :tak:
witam również ;-)
Oo, widze, że mamy wśród nas pierwszego tatusia ;-) Witamy :-)

A ja już mówię dobranoc. Do jutra.
Witaj :-) w sumie temat wątku jest nie dla mnie ale tak jakoś mi się tu u was zaczyna podobać:-p

Dobranoc;-)

Nie no.... muszę jeszcze coś napisać :tak:

pirrllott weszłam na Twojego bloga. Ale fajni Ci Twoi synowie :tak:, a Ty chyba masz z nimi wesoło :-)

mamojuli fota lux, a córa super dziewczyna :tak:

No teraz to już mówię dobranoc.

Myślę że będę zaglądał do was;-)
A suwaczki mam po rosyjsku dla tego bo nie umiałem sobie sam ich zrobić (brak wprawy z suwaczkami):sorry2: więc poprosiłem koleżankę z wątku jak sobie radzicie a że ona jest fanką tegoż języka to zrobiła mi właśnie takie:-D

Bardzo fajnie to wygląda.
Jak sobie radzisz z trzema chłopakami?
Napisz coś więcej o sobie :tak:, my jak to baby bardzo ciekawe jesteśmy wszystkiego :-D, przynajmniej ja :cool2:

Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA

reklama
Witam wieczornie! Ja dziś trochę po M1 polatałam, ale nie przepadam w niedzilę jeżdzic bo tyle ludu:szok::szok::szok: W sumie tak po łebkach. Tylko 5-10-15 i smyka a potem na real poszłam. Kupiłam małym wiosenne okrycia

Opłacało się bo i za płaszcyk i za kurteczkę dałam 15 złotych:-) Na siebie ic nie wypatrzyłam, ale jak będę miałą natchnienie to na targowisko pójdę. Widzę że u was też choróbska! Oj nieładnie. Zdróweczka dla wszystkich!!!!! Jutro mam bojowe zadanie posprzątac mieszkanie. We wtorek kolędę mamy i to o 9 rano:szok: Po raz pierwszy w życiu tak wcześnie:szok:
Iwonka to ci się łobuziaczek mały rozwija. Tak mamusię męczyc:-D
Witam nową mamusię i tatusia:-)
Zbieram się do spanka, muszę choc raz w tygodniu wcześniej pójśc spac. KOLOROWYCH SNÓW!!!!!
To chyba ksiądz z ambony spadł że taka godzinę wymyślił :confused::-D
A my w przyszłym tygodniu tez nie mamy kolędy

Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA

Szerokiej drogi. Bawcie sie dobrze!!!
Nie zapomnimy, o to się nie martw.
Wracaj do nas szybko.

pirrllott byłam na Twoim blogu, bardzo fajnie go prowadzisz :tak:, śliczne fotki i fajowe filmiki :tak:

A ja kupiłam dzisiaj Dawidkowi 5 koszulek na allegro za jedyne 28 zł, jutro około 9 mam dwie licytacje jedna po drugiej ciekawe jak mi pójdzie.

A jak strój pirata? kto to licytował? Jak poszło?

Do góry